Scaune

  • Produse Mobila:
  • 367   1 - 20
Noi avem solutia pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa organizati o conferinta, un simpozion si aveti nevoie de scaune. Inchiriere de scaune pentru diferite evenimente, la cele mai bune preturi de pe piata. Transportul este gratui... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de conferinta HRC 600 fabricate pe o structura metalica, avand cadrul metalic acoperit cu vopsea de culoarea negru si vopsire realizata in camp electrostatic. Sezutul scaunului HRC 600 este unul reallizat prin tapitare cu stofa de cu... Detalii »
Categorie: Scaune
Acest scaun elegant de conferinta, modelul HRC604 este unul fabricat pe un cadru metalic cromat. Sezutul si spatarul scaunului de asteptare HRC 604 sunt tapitate cu PVC rezistent la uzura. Modelul de scaune de conferinta HRC 604 este din ca... Detalii »
Categorie: Scaune
Acest model de scaun conferinta HRC 617 este un clasic al salilor de evenimente si conferinte,al restaurantelor, hotelurilor si localurilor pentru nunti. Scaunul de conferinta HRC 617 este fabricat pe o structura metalica, avand cadrul meta... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune terasa BUC 228 recomandate pentru o gradina moderna, o terasa dezmierdata de soarele primaverii, modelul BUC 228 este produsul ce iese din tiparul clasic, este acel scaun care-si pune amprenta asupra intregului spatiu in care este am... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunele pliante din metal, model HRC 609 sunt potrivite pentru diferite tipuri de evenimente si locatii. Modelul scaune pliante HRC 609 este unul din metal acoperit cu crom, iar sezutul si spatarul au tapiteria din piele ecologica si sunt ... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de bucatarie BUC 263 - un model cu forme ergonomice, cu un design clasic si multe cusatauri pe suprafata de contact pentru a creste rezistenta in timp, chiar in conditii de utilizare intensa. Scaune de bucatarie BUC 263 - aceste scau... Detalii »
Categorie: Scaune
Un scaun de conferinta simplu, dar elegant, disponibil intr-o varietate de culori, modelul HRC 608 este fabricat dintr-un cadru metalic acoperit cu un strat de crom, iar sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele ecologica si sunt... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de bucatarie sau living, moderne, cu un design simplu si placut, realizate pe un cadrul metalic si tapitate integral cu stofa bicolora. Spatarul este conceput cu o usoara curbura ce permite relaxarea coloanei, asigurand mentinerea un... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune living BUC 255 - aceste scaune sunt confectionate dintr-un cadrul din otel vopsit in camp electrostatic in culoarea gri, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica. La realizarea sezului si spatarului a fost folosit un ... Detalii »
Categorie: Scaune
Daca doresti sa-ti mobilezi bucataria ta de ultima generatie, noi avem solutia ideala cu ajutorul modelului de scaune bucatarie BUC 266. Scaunele pentru bucatarie BUC 266 sunt alegerea perfecta pentru locuinta ta, ele sunt create pe o rama ... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun de bucatarie reconditionat cu sezutul din piele ecologica, structura din otel vopsit in camp electrostatic. Scaunele prezinta mici zgarieturi pe cadrul metalic datorate manipularii. Au un grad de uzura de 10%. Disponibile doar pe culo... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de bucatarie BUC265 este un model cu forme clasice ce va incanta privirea proprietarului, cat si a invitatilor. Un model ce a fost creat special pentru bucatarie, living sau spatiul in care se serveste masa. Scaunele de bucatarie BUC... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun de asteptare HRC 606 un model clasic, dar in permanenta actualitate, scaun recomandat pentru utilizare in salile de sedinte, conferinte ce nu sunt prevazute cu mese pentru scris. Scaunele de asteptare model HRC606 sunt realizate pe un... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul HRC 599 este confectionat din plastic (polipropilena) cu un spatar de marime medie, decupat in forme moderne. Este disponibil in 4 variante de culori. Dimensiunile scaunului de terasa HRC 599 sunt: Inaltimea totala a scaunului: 83 c... Detalii »
Categorie: Scaune
Vrei sa mobilezi o bucatarie sau un living modern, noi venim cu varianta scaune bucatarie BUC 273. Acest scaun de bucatarie modern usor adaptabil in orice locuinta are cadrul metalic cromat, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ec... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune bucatarie BUC 1312 sunt scaune bine conturate, usor rotunjite, un amestec perfect intre stilul retro si cel modern. Acest scaun are eleganta, are o stralucire subtila, o nota de lux, data de picioarele cromate si de statura inalta. S... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune bucatarie BUC 230 este un produs cu un design minimalist ce-ti aduce in acasa atat stil, cat si eleganta. Scaunele de bucatarie BUC 230 sunt din categoria scaunelor moderne ce imbina in mod placut si armonios clasicul crom, cu modern... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul de bucatarie model BUC 229 este un produs cu un design abstract, ce adauga locului un element de inedit, dand senzatia de sculptura. Scaune dining BUC 229 recomandate pentru bucatariile nonconformiste, acest model este produsul ce i... Detalii »
Categorie: Scaune
Un scaun elegant pentru vizitatori, modelul HRC 613 este fabricat dintr-un cadru metalic cromat, iar sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele ecologica, umplute cu buret. Scaune pentru vizitatori HRC 613 este recomandat pentru s... Detalii »
Categorie: Scaune
  • Produse Mobila:
  • 367   1 - 20