Scaune

  • Produse Mobila:
  • 239   1 - 10
Noi avem solutia pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa organizati o conferinta, un simpozion si aveti nevoie de scaune. Inchiriere de scaune pentru diferite evenimente, la cele mai bune preturi de pe piata. Transportul este gratui... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunele de bucatarie SH 88 sunt cu cadrul metalic cromat, sezutul si spatarul confectionate din piele ecologica. Set compus din doua scaune de culoare rosie. Unul dintre scaune are o nuanta de rosu putin mai inchisa. Sunt scaune ce nu au f... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun de bucatarie reconditionat cu sezutul din piele ecologica, structura din otel vopsit in camp electrostatic. Scaunele prezinta mici zgarieturi pe cadrul metalic datorate manipularii . Au un grad de uzura de 10%. Disponibile doar pe cul... Detalii »
Categorie: Scaune
Acest scaun elegant de conferinta, modelul HRC604 este unul fabricat pe un cadru metalic cromat. Sezutul si spatarul scaunului de asteptare HRC 604 sunt tapitate cu PVC rezistent la uzura. Modelul de scaune de conferinta HRC 604 este din ca... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de conferinta HRC 600 fabricate pe o structura metalica, avand cadrul metalic acoperit cu vopsea de culoarea negru si vopsire realizata in camp electrostatic . Sezutul scaunului HRC 600 este unul reallizat prin tapitare cu stofa de c... Detalii »
Categorie: Scaune
Acest model de scaun conferinta HRC 617 este un clasic al salilor de evenimente si conferinte,al restaurantelor, hotelurilor si localurilor pentru nunti. Scaunul de conferinta HRC 617 este fabricat pe o structura metalica, avand cadrul meta... Detalii »
Categorie: Scaune
Set de patru scaune pentru bucatarie, cu sezutul si spatarul din piele ecologica, structura din otel vopsit in camp electrostatic. Un model cu forme ergonomice, cu un design clasic si multe cusatauri pe suprafata de contact pentru a creste ... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune terasa BUC 228 recomandate pentru o gradina moderna, o terasa dezmierdata de soarele primaverii, modelul BUC 228 este produsul ce iese din tiparul clasic, este acel scaun care-si pune amprenta asupra intregului spatiu in care este am... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunele pliante din metal, model HRC 609 sunt potrivite pentru diferite tipuri de evenimente si locatii. Modelul scaune pliante HRC 609 este unul din metal acoperit cu crom, iar sezutul si spatarul au tapiteria din piele ecologica si sunt ... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune de bucatarie BUC 263 - un model cu forme ergonomice, cu un design clasic si multe cusatauri pe suprafata de contact pentru a creste rezistenta in timp, chiar in conditii de utilizare intensa. Scaune de bucatarie BUC 263 - aceste scau... Detalii »
Categorie: Scaune
  • Produse Mobila:
  • 239   1 - 10