Scaune Vizitator

  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8
Acest model de scaun conferinta HRC 617 este un clasic al salilor de evenimente si conferinte al restaurantelor hotelurilor si localurilor pentru nunti. Scaunul de conferinta HRC 617 este fabricat pe o structura metalica avand cadrul meta... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2131 se remarca prin design-ul minimalist. Acest scaun se va incadra perfect in sali de asteptare de conferinta in zone de receptii si in birouri. Dimensiuni scaun vizitator: Latime sezut: 45 5 cm - Latime scaun:... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Volga are un design clasic minimalist.  Acest model este ideal in oricare zona de asteptare dar si in sali de conferinta. Sezutul si spatarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat. Cadrul cromat asigura scaun... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaun vizitator OFF 833 este perfect integrabil in salile de asteptare moderne dar isi poate gasi locul si intr-un spatiu de birou sau intr-o sala de sedinte. Acest scaun vizitator va asigura o stare de bine celui care il va folosi. Scaunu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Strike 2130 se remarca prin design-ul modern. Acest scaun este ideal pentru  spatii publice (sali de asteptare receptii sali de conferinta etc.) dar si pentru spatiile office sau Horeca. Acest model poate suporta o greu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunele de vizitatori OFF 8117 sunt realizate din piele ecologica si au cadru din otel cromat de tip sanie. Sunt fabricate si dedicate salilor de oaspeti vizitatori sali de receptie etc. Dimensiuni Inaltime totala: 98 cm Inaltime pana la ... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul GN Felix  este un scaun foarte potrivit pentru a fi integrat intr-o sala de asteptare moderna dar si intr-o sala de conferinte. Tapitat cu piele ecologica de calitatate superioara scaunul GN Felix va oferi confort si relaxare util... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul vizitator Felix are un design simplu si elegant. Tapiteria este realizata din piele ecologica de calitate superioara rezistenta la uzura iar cadrul este din metal vopsit in camp electrostatic. Acest scaun este ideal pentru salile de... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8