Scaune Pro

  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8
Scaun laborator este un scaun profesional mobil fara spatar cu sezutul tapitat reglabil in inaltime. Este destinat spatiilor unde spatarul ar incomoda. Scaun profesional cu cilindru cu gaz pentru ajustarea inaltimii sezut rotund tapitat baz... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul Corola este un scaun profesional cu sezutul si spatarul din lemn stratificat cilindru cu gaz si este incompatibil cu brate. Scaunul profesional Corola are sezut si spatar din lemn stratificat. Scaunul este reglabil pe inaltime si po... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaun laborator Berna este un taburet ergonomic cu structura din PVC. Scaunul laborator Berna pentru laboratoare si nu numai este un scaun mobil fara spatar reglabil in inaltime. Scaunul este conceput pentru persoanele cu o profesie dinamic... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul HM Iwo este foarte util pentru laboratoare de cercetare medicale de stomatologie etc. Baza din metal cromat si cele 5 roti de polipropilena asigura un grad optim de mobilitate si stabilitate. Sezutul este tapitat cu stofa neagra si... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Pentru muncile care necesita maxima concentrare deplasarea rapida dintr-un loc intr-altul fara a fi nevoie sa te ridici de pe scaun si o pozitie cat mai confortabila a coloanei va recomandam scaunul profesional 1290 Nor. Acest tip de scau... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 ASYN este un scaun profesional cu spatar mediu destinat în general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila c... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 NOR este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chi... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 EXT este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chi... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8