Scaune Pro

  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5
Scaun laborator este un scaun profesional mobil fara spatar cu sezutul tapitat reglabil in inaltime. Este destinat spatiilor unde spatarul ar incomoda. Scaun profesional cu cilindru cu gaz pentru ajustarea inaltimii sezut rotund tapitat baz... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul Corola este un scaun profesional cu sezutul si spatarul din lemn stratificat cilindru cu gaz si este incompatibil cu brate. Scaunul profesional Corola are sezut si spatar din lemn stratificat. Scaunul este reglabil pe inaltime si po... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 NOR este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chi... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 ASYN este un scaun profesional cu spatar mediu destinat în general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila c... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
Scaunul 1290 EXT este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare ateliere hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chi... Detalii »
Categorie: Scaune Pro
  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5