Scaune Manager

  • Produse Mobila:
  • 43   1 - 20
Scaun birou ER102 cu design simplu-modern ideal pentru a fi integrat intr-un spatiu de birou de ultima generatie. Este un scaun birou conceput pentru a oferi sustinere optima pe toata perioada de lucru. Baza scaunului este din material meta... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun conferinta OFF 612 este perfect pentru mobilarea unei sali de conferinte sau a unei sali de asteptare moderne. Avand un design placut si un grad de confort ridicat utilizatorii sai nu vor mai resimti stresul aferent asteptarii inceper... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou ER58 realizat pentru a va sustine intr-un mod optim pe toata perioada de lucru. Acest scaun birou ofera un grad de confort superior si o sustinere corecta asupra coloanei vertebrale. Scaunul este realizat pe o structura (inclusi... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou ergonomic OFF 907 dispune de un design modern si dotari dintre cele mai folositoare. Acest scaun de birou aduce o tenta moderna spatiului de birou in care va fi amplasat iar la folosire garanteaza o stare de confort cum rar veti... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial ER41 cu baza stea cromata si linii cromate care ii ofera un aspect elegant. Este un scaun directorial simplu dar cu un grad de confort superior. Structura cromata ii confera scaunului o buna rezistenta iar cele 5 role atas... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun ergonomic OFF 600 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de confortul la birou. Acest scaun birou ergonomic creaza un ambient placut si ofera utilizatorului o stare de confort care va face ca timpul petrecut la bi... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou stofa OFF 712 este conceput pentru cei care petrec multe ore la birou. Este un scaun modern elegant si cu un grad de confort superior altor scaune din gama. Acest model de scaun poate fi piesa de rezistenta intr-un birou decorat... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial ergonomic ER11 perfect integrabil in mediile de lucru moderne. Este un scaun directorial ergonomic care va sustine in conditii optime pe toata perioada de lucru chiar daca aceasta depaseste uneori cele 8 ore. Baza si brate... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou ER12 cu aspect de ultima generatie si grad de confort superior. Acest scaun birou va sustine corpul intr-o pozitie corecta pe toata durata de lucru. Este un partener pe care va puteti baza atunci cand lucrati la birou. Scaunul d... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou Riva este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun directorial mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile une... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun director OFF 355 poate deveni piesa de rezistenta dintr-un birou modern. Acest scaun robust si confortabil este potrivit pentru persoana de conducere din cadrul companiei oferind o buna sustinere atunci cand petreceti foarte multe ore... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial Legend are un spatar inalt brate si baza din plastic ultra rezistent iar mecanismul cu balans este reglabil in functie de greutate. Scaunul Legend face parte din categoria de scaune manageriale este un scaun managerial re... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun birou OFF 618 este un scaun proiectat pentru persoanele care petrec multe ore in fata calculatorului. Acest scaun birou uimeste prin simplitatea sa dar si prin gradul de confort cu mult superior altor modele situate in aceeasi arie a ... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial OFF016 este solid robust si ofera un grad de confort ridicat. Acest scaun ofera confort si relaxare utilizatorului sau si va face ca orele petrecute la birou sa fie mai placute. Baza acestui scaun este realizata din otel p... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun director OFF 5710 este alegerea perfecta pentru omul de baza din cadrul unei firme fiind un scaun impunator si rezistent la utilizare intensa. Acest scaun este foarte confortabil si impresioneaza in special prin eleganta sa. Acest sca... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial OFF 615 se preteaza foarte bine in biroului persoanei din conducerea firmei care petrece multe ore in birou. Este un scaun pentru cei care executa sarcini de birou solicitante. Acest scaun are baza stea dotata cu cinci rol... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial OFF 356 este un scaun impunator potrivit pentru biroul unei persoane importante. Scaunul directorial trebuie sa spuna multe despre persoana care il foloseste dar trebuie sa aibe grija si de confortul acesteia. Acest scaun ... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial GN12 – este un scaun office ce asigura atat prestanta cat si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei perioade lungi de munca avand un design ergonomic. Este un scaun de birou mobil tapitat cu piele ecologica P... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
scaun managerialrecomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun directorial ergonomic mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelung... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaun directorial 5400 este un scaun recomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun de birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci i... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
  • Produse Mobila:
  • 43   1 - 20