Scaune Ergonomice

  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4
Scaun ergonomic OFF 904 cu un design modern-futurist impresionant. Acest scaun ergonomic uimeste prin aspectul sau dar si prin gradul de confort ridicat pe care il ofera. Baza scaunului este realizata din poliuretan vopsit in culoarea alb.... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun directorial 4000 are bratele fabricate din poliuretan baza este din plastic foarte rezistent mecanismul de balans este reglabil in functie de greutate si tot scaunul este inbracat in tapiterie bicolora care da un aer modern si dinamic... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun birou ergonomic OFF 623 realizat pentru a oferi un grad de confort superior utilizatorilor chiar si dupa multe ore petrecute la birou. Este un scaun de birou cu design ergonomic potrivit pentru biroul unui manager dar si un birou mod... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun ergonomic OFF 982 cu spatar din poliuretan gaurit pentru a oferi o buna circulatie a aerului. Astfel spatele nu se mai incinge si se evita transpiratia sau senzatia de disconfort. Baza scaunului de birou ergonomic este realizata din ... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4