Scaune Ergonomice

  • Produse Mobila:
  • 19   1 - 10
Scaun birou 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun de birou mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in c... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaunul 1080 Mek este un scaun ergonomic cu caracter mobil fiind dat de cele cinci role cu rotita dubla din nylon montate pe baza de plastic. Scaunul de birou 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birou... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun birou ergonomic OFF 907 dispune de un design modern si dotari dintre cele mai folositoare. Acest scaun de birou aduce o tenta moderna spatiului de birou in care va fi amplasat iar la folosire garanteaza o stare de confort cum rar veti... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaunele de tip kneeling chair sunt recomandate persoanelor cu probleme lombare celor care au tendinta de a sta cocosate la calculator si care doresc sa-si pastreze un spate sanatos. Acest model de scaun de tip kneeling chair OFF 093 are tr... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun birou ergonomic 1550 Mek este alegerea potrivita pentru cei care doresc un scaun confortabil si care sa transmita incaperii o stare de veselie. Acest scaun birou ergonomic va face ca timpul petrecut la birou sa fie resimtit mai usor. ... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Alegerea unui scaun birou ergonomic trebuie facuta avand in vedere timpul pe care il petreceti in fata calculatorului. Un scaun ergonomic va fi mereu de dorit unuia simplu. Un astfel de model este scaun birou ergonomic OFF711. Materialele d... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaunele de tip kneeling chair sunt recomandate persoanelor cu probleme lombare celor care au tendinta de a sta cocosate la calculator si care doresc sa-si pastreze un spate sanatos.Scaunul ergonomic de tip kneeling chair OFF 094 permite re... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaunul ergonomic de birou OFF 308 este fabricat cu fata si spatarul din piele ecologica combinata cu mesh baza din polipropilena bratele din polipropilena. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare.Scaunul dispune d... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Scaun ergonomic OFF 904┬ácu un design modern-futurist impresionant. Acest scaun ergonomic uimeste prin aspectul sau dar si prin gradul de confort ridicat pe care il ofera. Baza scaunului este realizata din poliuretan vopsit in culoarea alb.... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
Mobilierul ergonomic de birou este proiectat cu atentie sporita pentru confortul persoanelor. Alegerea unui scaun de birou care va mentine spatele intr-o postura corecta va poate ajuta la prevenirea durerilor de spate gat si va va creste ef... Detalii »
Categorie: Scaune Ergonomice
  • Produse Mobila:
  • 19   1 - 10