Scaune De Bucatarie

  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5
Modelul de scaun dining BUC 236 este unul fix, potrivit pentru o bucatarie sau living modern. Designul sau contemporan este amplificat cu elementele de actualitate ce i-au fost aplicate. Cadrul ce imita culoarea si aspectul lemnului, este f... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
Scaun de bucatarie BUC 291 modern, avand un design simplist, dar placut, fiind tapitat cu stofa de culoare bej, iar cadrul metalic ce imita culoarea lemnului. Inaltimea scaunului atinge in punctul maxim 87 cm, iar pana la sezut 45 cm. Latim... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
Scaunele pentru bucatarie BUC 234 sunt moderne si confortabile, ele fiind produse din piele ecologica, disponibil in doua variante maro-alb si bej-alb. Cadrul acestora este metalic, cu patru picioare, cromat ulterior. Scaunul de bucatarie B... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
Scaune bucatarie BUC 200 se remarca prin designul sau elegant, spatarul si sezutul fiind tapitate cu piele ecologica si captusite pentru o comoditate maxima. Scaunele au baza realizata din otel cromat. Scaune bucatarie BUC 200 au urmatoarel... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
Fotoliu cafenea HRC 598 - Fotoliul pentru cafenele sau hoteluri este realizat pe structura din lemn de esenta tare, tapitat cu material textil stofa, iar buretele folosit in constructia sa este de densitate mare pentru fiabilitate la uzura ... Detalii »
Categorie: Scaune De Bucatarie
  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5