Scaune Birou

  • Produse Mobila:
  • 6   1 - 6
Scaun de birou OFF 624 este unul modern cu finisaje futuriste conceput pentru a fi utilizat intens la birou sau acasa. Acest model este caracterizat de forma sa moderna cu forme ergonomice utilizatorul simtindu-se confortabil fara dureri d... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaun de birou OFF 624M este unul modern cu finisaje futuriste conceput pentru a fi utilizat intens la birou sau acasa. Acest model este caracterizat de forma sa moderna cu forme ergonomice utilizatorul simtindu-se confortabil fara dureri ... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaun de birou OFF 603 este foarte confortabil. Sezutul si spatarul de dimensiuni generoase sunt tapitate cu piele ecologica de cea mai buna calitate. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient spatele tau fiind mereu realxat susti... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaun birou OFF 914 este potrivit pentru orice tip de birou de acasa sau de la serviciu. Modelul are sezutul fabricat din stofa de culoare gri iar spatarul din mesh negru ce ajuta la imbunatatirea circulatie aerului astfel utilizatorul pas... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Scaunele operative OFF 323 sunt fabricate din: baza din otel cromat - roti din poliporpilena (plastic dur) - piston cu gaz pentru reglare pe inaltime - manere din otel cromat tapitate cu piele ecologica - sezut si spatar din lemn stratifica... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
Daca vreti sa gasiti confortul si sprijinul de care aveți nevoie in biroul dumneavoastra fara a va sacrifica stilul alegeti scaune de birou ergonomice OFF 908. Avand manere metalice cu linii elegante moderne si... Detalii »
Categorie: Scaune Birou
  • Produse Mobila:
  • 6   1 - 6