Scaune Bar

Branduri: Cfurniture
  • Produse Mobila:
  • 385   1 - 10
Ca in orice industrie a frumosului lucrurile evolueaza si in domeniul designului interior mai ales daca vorbim de mobilier si numeroasele forme pe care le poate lua acesta. Oamenii prefera in prezent amenajari minimaliste originale si surpr... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun de bar piele ABS 119 este un scaun de bar cu sezut simplu foarte potrivit pentru mini-barurile de acasa. Acesta se poate integra la fel de bine si in barurile publice. Scaunul are suportul realizat din otel cromat foarte rezistent si ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar rotativ ABS101 este unul dintre cele mai interesante scaune de bar. Acest scaun este disponibil intr-o gama variata de culori pentru a se integra in decorul oricarei incaperi dotate cu bar. Baza scaunului de bar este realizata din... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaunul ABS 191S este un scaun confortabil rotativ si reglabil pe inaltime. Acest model se va integra perfect atat intr-un bar cat si acasa la birou oferind incaperii in care este amplasat un aer modern si elegant. Tapiteria scaunului este ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Intotdeauna in alegerea unui scaun de bar fix trebuie sa ai in vedere spatiul in care va fi amplasat si inaltimea mesei la care va sta. Corespondenta mesei si scaunelor este foarte importanta in asigurarea confortului oaspetilor sau clienti... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar HM H1 din PVC tapitat cu piele ecologica si baza cromata simplu si elegant pentru amenajarea barului din locuinta. Pentru cei ce doresc sa deschida un bar o cafenea un spatiu de relaxare modern acest scaun de bar negru se va potri... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar HM H1 din PVC tapitat cu piele ecologica si baza cromata simplu si elegant pentru amenajarea barului din locuinta. Scaunul de bar crem aduce un aer de prospetime si ca toate culorile deschise are rolul de a mari spatiul de a-l aer... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Cu un design futurist in acelasi timp confortabil si rezistent acest model de scaun bar ABS poate fi solutia potrivita mobilarii unui bar cu accente moderne. Acest scaun bar este rotativ se poate regla pe inaltime cu ajutorul unui pisto... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar Berlin – este un scaun inalt de bar rotativ cu un design elegant.Este un scaun extrem de rezistent foarte stabil realizat din materiale de cea mai buna calitate. Caracteristici scaun bar Berlin:- baza scaunului este metalica cu... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar Saturn – este un scaun inalt rotativ cu un design modern ce va completa estetic mobilierul din orice bar club sau cafenea. Este un scaun deosebit de stabil avand baza metalica cu finisaj cromat. Sezutul este din lemn curbat lacu... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
  • Produse Mobila:
  • 385   1 - 10