Scaune Bar

  • Produse Mobila:
  • 304   1 - 10
Ca in orice industrie a frumosului lucrurile evolueaza si in domeniul designului interior mai ales daca vorbim de mobilier si numeroasele forme pe care le poate lua acesta. Oamenii prefera in prezent amenajari minimaliste originale si surpr... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun de bar piele ABS 119 este un scaun de bar cu sezut simplu foarte potrivit pentru mini-barurile de acasa. Acesta se poate integra la fel de bine si in barurile publice. Scaunul are suportul realizat din otel cromat foarte rezistent si ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar rotativ ABS101 este unul dintre cele mai interesante scaune de bar. Acest scaun este disponibil intr-o gama variata de culori pentru a se integra in decorul oricarei incaperi dotate cu bar. Baza scaunului de bar este realizata din... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani  ... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Bar
Sezut -Plastic Kg sustinute -100 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Bar
Mobila si Accesorii. Scaun bar H68 Gama Scaune bar Material de fabricatie: MDF lacuit/ otel vopsit Culoare: alb Dimensiuni: fi30x72 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Mobila si Accesorii. Scaun bar H64 Gama Scaune bar Material de fabricatie: otel vopsit / MDF multistrat Culoare: coffee/negru Dimensiuni: fi30x63÷80 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaunul ABS 191S este un scaun confortabil rotativ si reglabil pe inaltime. Acest model se va integra perfect atat intr-un bar cat si acasa la birou oferind incaperii in care este amplasat un aer modern si elegant. Tapiteria scaunului este ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Intotdeauna in alegerea unui scaun de bar fix trebuie sa ai in vedere spatiul in care va fi amplasat si inaltimea mesei la care va sta. Corespondenta mesei si scaunelor este foarte importanta in asigurarea confortului oaspetilor sau clienti... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar HM H1 din PVC tapitat cu piele ecologica si baza cromata simplu si elegant pentru amenajarea barului din locuinta. Pentru cei ce doresc sa deschida un bar o cafenea un spatiu de relaxare modern acest scaun de bar negru se va potri... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
  • Produse Mobila:
  • 304   1 - 10