Saltele Memory

  • Produse Mobila:
  • 89   1 - 10
Salteaua Memory Foam 80x200 este considerata o saltea inteligenta deoarece aceasta identifica nevoile corpului omenesc si actioneaza in consecinta. Aceasta saltea reactioneaza direct sub efectul greutatii corporale preia si memoreaza forma ... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua cu memorie 90x200 este o saltea de calitate superioara constituita din materiale inovatoare ce recomanda aceasta saltea atat persoanelor ce prezinta dureri in zona cervicala si/sau lombara cat si celor ce isi doresc o saltea foarte... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam este fabricata cu material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 care asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%. O saltea memory este ideala pentru suportul coloane... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Deoarece zi de zi suntem expusi numeroaselor situatii stresante si tensionate este foarte important ca in timpul noptii corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei saltele confor... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Venus Eco Memory îndeplineste trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei poziția corecta si naturala menita sa faciliteze rela... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Eco Memory va fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra datorita structurii sale din spuma poliuretanica cu densitate 28 kg/mc. Aceasta structura este incadrata de vata in partea de jos si de un strat de 2 cm de memory foam cu dens... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Eco Memory va oferi suportul de care aveti nevoie in momentele de relaxare si somn. Pilotele realizate din microfibra pot fi folosite in orice anotimp au greutate usoara si pret accesibil. Caracteristici tehnice saltea Venus Eco Me... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltelele Venus sunt extrem de rezistente si au o forma stabila ceea ce elimina pericolul de deformare chiar si dupa o utilizare indelungata. Sunt realizate din materiale ecologice. Salteaua ortopedicaVenus este recomandata tuturor categori... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Spuma cu memorie de forma este un material vasco-elastic sensibil la caldura care se adapteaza perfect la temperatura corpului reduce necesitatea de a schimba pozitia în timpul noptii. Beneficii: spuma cu memorie de forma se adapteaza perf... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Venus Eco Memory este o saltea cu o inaltime de 17 cm ce are in componenta sa un strat de spuma memory spuma ce retine forma corpului asigurand astfel un grad ridicat de confort. Un element foarte important prin care se diferentiaza aceasta... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
  • Produse Mobila:
  • 89   1 - 10