Saltele Memory

  • Produse Mobila:
  • 88   1 - 20
Saltea Solo Memory 90x200 cm dispune de o tehnologie inovatoare de relaxare a corpului uman pe baza de spuma cu memorie. Salteaua solo memory rulata are o matlasare special conceputa pentru consolidarea efectului spumei cu memorie. Spuma cu... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 80x190 este o saltea de calitate superioara recomandata oricarei persoane care doreste confort ea fiind cea mai buna solutie pentru suportul coloanei vertebrale. Este o saltea constituita dintr-un strat de spuma Memory ... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 80x200 este considerata o saltea inteligenta deoarece aceasta identifica nevoile corpului omenesc si actioneaza in consecinta. Aceasta saltea reactioneaza direct sub efectul greutatii corporale preia si memoreaza forma ... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam este fabricata cu material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 care asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%. O saltea memory este ideala pentru suportul coloane... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 90x190 este o saltea ce intra in categoria saltelelor fara arcuri cu spuma Memory Foam un material revolutionar vasco-elastic din poliuretan cu densitatea de 50 creat la inceput pentru programele spatiale NASA pentru a ... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua cu memorie 90x200 este o saltea de calitate superioara constituita din materiale inovatoare ce recomanda aceasta saltea atat persoanelor ce prezinta dureri in zona cervicala si/sau lombara cat si celor ce isi doresc o saltea foarte... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 90x200 este o saltea de calitate superioara constituita din materiale inovatoare ce recomanda aceasta saltea atat persoanelor ce prezinta dureri in zona cervicala si/sau lombara cat si celor ce isi doresc o saltea foart... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 100x200 este ideala pentru suportul coloanei oferindu-va un confort ergonomic si ortopedic ridicat pentru a va face noptile cat mai placute si linistite. Spuma cu memorie a devenit un material extrem de popular in prod... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea ortopedica fara arcuri Crin 90x200 cm cu strat de spuma cu memorie 4 cm pe o singura parte si o grosime totala de 25 cm. Aceasta saltea asigura un somn confortabil si linistit mulandu-se pe corp si mentinand coloana vertebrala intr-o... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea memory Azalee cu arcuri 90x200 cm are un strat de memory 4 cm pe o singura parte grosimea totala ajungand la 25 cm. Aceasta saltea memory asigura un somn de calitate mulandu-se pe corp si asigurand o pozitie corecta a coloanei verte... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua fara arcuri 120x190 este constituita numai din spuma. Este o saltea de calitate superioara recomandata oricarei persoane care isi doreste confort dar si un suport ortopedic pentru coloana vertebrala. Aceasta saltea reactioneaza dir... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 120x190 este o saltea fara arcuri constituita numai din spuma. Este o saltea de calitate superioara recomandata oricarei persoane care isi doreste confort dar si un suport ortopedic pentru coloana vertebrala. Aceasta sa... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea Memory Solo 140 x 200 cm asigura relaxarea corpului cu ajutorul stratului de spuma cu memorie. Aceasta saltea memory rulata dispune de o matlasare special conceputa pentru a consolida efectul spumei cu memorie. Un lucru interesant la... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam 120x200 reprezinta solutia ideala din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale datorita stratului de spuma Memory Foam din structura saltelei acesta avand o grosime de 5cm. Spuma cu memorie a dev... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua fara arcuri este fabricata cu memory foam material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%. O saltea fara arcuri memory foam este id... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea Memory Foam 90x200 Orhidea cu strat de spuma cu memorie pe ambele parti si o grosime totala de 30 cm. Dimensiunile sale (90x200 cm) o recomanda pentru cei care dorm singuri si vor sa aibe parte de nopti relaxante si odihnitoare. Acea... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea memory cu arcuri 90x200 Dalia cu elemente gandite special pentru confortul utilizatorilor sai. Este o saltea memory cu arcuri si strat de spuma cu memorie pe ambele parti. Dimensiunea acestei saltele este de 90x200 cm fiind recomanda... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Saltea Memory Solo 160x200 este proiectata si realizata special pentru a asigura confortul utilizatorilor sai. Aceasta saltea memory se evidentiaza in fata altor datorita spumei cu memorie integrata in matlasare. Datorita integrarii in matl... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua Memory Foam este fabricata cu memory foam material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%. O saltea memory foam este ideala pentru s... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
Salteaua 140x190 este fabricata cu memory foam material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%. O saltea memory foam este ideala pentru supor... Detalii »
Categorie: Saltele Memory
  • Produse Mobila:
  • 88   1 - 20