Paturi

  • Produse Mobila:
  • 40   1 - 10
Patul HM Viera este fabricat din lemn masiv si fier forjat. Aceste materiale de calitate superioara va garanteaza durabilitatea stabilitatea si rezistenta produsului. Design-ul inedit combinatia de texturi si de culori ( negru - cires ) ofe... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul HM Violetta imbina stilul clasic cu cel modern eleganta lemnului masiv cu design-ul inedit al fierului forjat. Fie ca iti doresti un dormitor traditional clasic sau modern pat HM Violetta este o alegere pe care nu o veti regreta. Pa... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Parma este un model elegant si rafinat confectionat din fier forjat si lemn masiv. Materiale folosite la realizarea patului sunt de calitate superioare atent prelucrate pentru a va oferi nu doar un spatiu pentru dormit ci o adevara... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Parma este realizat din lemn masiv si elemente din fier forjat. Acest pat are un design deosebit fiecare detaliu fiecare curba fiind realizate cu maiestrie si pricepere. Mobilierul din fier forjat se remarca atat prin durabilitate... Detalii »
Categorie: Paturi
Realizat din fier forjat si lemn masiv patul SL Cortina se reamarca prin durabilitate si rezistenta. Mobilierul din fier forjat se potriveste de minune oricarui stil si te va ajuta ca creezi in dormitorul tau o atmosfera romantica. Patul SL... Detalii »
Categorie: Paturi
Mobilierul din fier forjat are un farmec deosebit si evoca vremurile trecute in care acest material uneori combinat cu lemn masiv sau MDF a oferit decoruri impresionante. Paturile din fier forjat erau intalnite in castele vile impunatoare i... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Cortina este este o piesa de design interior extrem de eleganta si rafinata. Elementele din fier forjat alaturi lemnul masiv de culoarea ciresului vor oferi durabilitate si prestanta patului SL Cortina. Somiera de tip lamelar va as... Detalii »
Categorie: Paturi
Realizat din fier forjat si lemn masiv patul SL Atlanta impresioneaza nu doar prin rezistenta sa ci si prin design-ul inedit. Combinatia de culori si texturi (metal negru - lemn masiv cu nuanta de cires si finisaj antichizat) va oferi dorm... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul HM Veronica este realizat din fier forjat si lemn masiv cu finisaje de cires antichizat. Paturile din fier forjat sunt piese de mobilier rafinate elegante si cu o durata foarte mare de viata. Dimensiuni pat HM Veronica: Lungime: 217 ... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Atlanta este realizat din fier forjat si lemn masiv. Paturile din fier forjat sunt piese de mobilier rafinate elegante si cu o durata foarte mare de viata. Combinatia de culori si texturi (metal negru - lemn masiv cu nuanta de ci... Detalii »
Categorie: Paturi
  • Produse Mobila:
  • 40   1 - 10