Mobilier Horeca

  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10
Scaunul HRC 599¬†este confectionat din plastic (polipropilena) cu un spatar de marime medie decupat in forme moderne. Este disponibil in 4 variante de culori.Dimensiunile scaunului de terasa HRC 599 sunt:Inaltimea totala a scaunului: 83 cm.... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Opera Creat intr-un stil inovativ Opera este un scaun deosebit care atrage atentia prin forma impletita a spatarului sau. Impresioneaza inca de la prima vedere dorindu-ti sa cunosti mai multe despre structura sa. Este con... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Milu Milu este un scaun cu un aspect placut ce ofera confort si siguranta. Este fabricat din tehnopolimer lavabil non toxic antistatic rezistent la razele ultraviolete stivuibil si este disponibil intr-o mare varietate de... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Prodige Prodige are un design indraznet realizat dintr-o scoica cu decupaje noncomformiste cu tenta hexagonala si cu un decupaj central care-i da avantajul de a fi mai usor de manevrat. Scoica se spijina pe un cadru metal... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Tatami 305 Tatami 305 este un scaun usor si durabil confectionat din polipropilena. Scaunul este rezistent la raze UV si apa de ploaie facandu-l adecvat pentru utilizarea in aer liber. Acest scaun este stiviubil si 100% recic... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic JOI 870 Un strop de culoare invioreaza orice incapere. De aceea noi am creat scaunele din plastic polipropilena JOI 870 pentru cofetarii si spatii fast-food care sunt disponibile in cateva variante de culori: negru rosu maro ... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Snow 300 sunt confectionate prin injectare de polipropilena si sunt rezistente la razele UV. Este ideal pentru utilizarea in aer liber. Este caracterizat printr-un profil rezistent care face ca scaunul Snow sa fie foarte dura... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Ice 800 Ice 800 este un scaun cu spatarul si sezutul realizate din plastic polipropilena. Picioarele sunt confectionate din aluminiu pentru o rezistenta sporita. Acest model nu are brate si este stivuibil. Scaunul are o greuta... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tapitat¬†Serenella 1750 Serenella 1750 este potrivit atat pentru spatiile publice cum sunt pizzeriile cofetariile terasele dar si pentru spatiul domestic. Este confectionat dintr-un cadrul metalic sezutul putand fi tapitat sau realiza... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun Tehnopolimer Bakhita B Bakhita nu este un scaun obisnuit din plastic. Procesul de realizare al acestui scaun este unul complex ceea ce duce la realizarea unui scaun stabil si durabil. Poate fi utilizat in orice spatiu obisnuit sau for... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
  • Produse Mobila:
  • 26   1 - 10