Mobilier Horeca

  • Produse Mobila:
  • 25   1 - 20
Scaun tehnopolimer Opera Creat intr-un stil inovativ Opera este un scaun deosebit care atrage atentia prin forma impletita a spatarului sau. Impresioneaza inca de la prima vedere dorindu-ti sa cunosti mai multe despre structura sa. Este con... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Milu Milu este un scaun cu un aspect placut ce ofera confort si siguranta. Este fabricat din tehnopolimer lavabil non toxic antistatic rezistent la razele ultraviolete stivuibil si este disponibil intr-o mare varietate de... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Prodige Prodige are un design indraznet realizat dintr-o scoica cu decupaje noncomformiste cu tenta hexagonala si cu un decupaj central care-i da avantajul de a fi mai usor de manevrat. Scoica se spijina pe un cadru metal... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Tatami 305 Tatami 305 este un scaun usor si durabil confectionat din polipropilena. Scaunul este rezistent la raze UV si apa de ploaie facandu-l adecvat pentru utilizarea in aer liber. Acest scaun este stiviubil si 100% recic... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic JOI 870 Un strop de culoare invioreaza orice incapere. De aceea noi am creat scaunele din plastic polipropilena JOI 870 pentru cofetarii si spatii fast-food care sunt disponibile in cateva variante de culori: negru rosu maro ... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Snow 300 sunt confectionate prin injectare de polipropilena si sunt rezistente la razele UV. Este ideal pentru utilizarea in aer liber. Este caracterizat printr-un profil rezistent care face ca scaunul Snow sa fie foarte dura... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Ice 800 Ice 800 este un scaun cu spatarul si sezutul realizate din plastic polipropilena. Picioarele sunt confectionate din aluminiu pentru o rezistenta sporita. Acest model nu are brate si este stivuibil. Scaunul are o greuta... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tapitatĀ Serenella 1750 Serenella 1750 este potrivit atat pentru spatiile publice cum sunt pizzeriile cofetariile terasele dar si pentru spatiul domestic. Este confectionat dintr-un cadrul metalic sezutul putand fi tapitat sau realiza... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun Tehnopolimer Bakhita B Bakhita nu este un scaun obisnuit din plastic. Procesul de realizare al acestui scaun este unul complex ceea ce duce la realizarea unui scaun stabil si durabil. Poate fi utilizat in orice spatiu obisnuit sau for... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune horeca tehnopolimer Over Are un aspect clasic si simplu dar combinatia de culori imaginata il face foarte atractiv. Daca va doriti un scaun care sa umple de viata spatiul de care dispuneti fie el exterior sau interior domestic sau co... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Kuadra 1151 Pentru terase pizzerii pub-uri cofetarii sau fast-food-uri va oferim scaunul Kuadra 1151 realizat din plastic cu sezutul si spatarul confectionate din tehnopolimer. Cadrul scaunului este metalic si poate avea mai m... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Basket Chair Basket Chair este un scaun neconventional si creativ ce transpune infatisarea unui cos traditional de rachita. Scoica sa este confectionata din tehnopolimer si se sprijina armonios pe un cadru metalic foarte ... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Blog Scaunul din tehnopolimer Blog este un scaun foarte practic si cu un aspect juvenil avand o culoare vie si diversificata. Decupajul din zona spatarului ii asigura o alura aerisita dar il face si foarte usor de manevra... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Alhambra Modelul de scaunĀ Alhambra este compus dintr-o scoica fabricat din tehnopolimer si un cadru metalic cromat satinat sau vopsit in alb. Imaginatia designerului i-a creat niste forme geometrice intr-o armonie perfec... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Volt 670 Designul subtire si liniar proportiile gratioase si culorile fresh (alb negru rosu antracit gri bej galben albastru) fac din Volt 670 un scaun care iese in evidenta. Scaunul este fabricat prin injectare de polipropile... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Kuadra XL 2403 Kuadra XL 2403 este un scaun cu aspect modern si este confectionat dintr-un material plastic foarte rezistent. Dorinta de a imbina utilul cu placut a creat un rezultat impecabil estetic practic si confortabil. ... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Enjoy 460 Sunt scaune realizate din plastic polipropilena cu sezutul si spatarul confectionate din acelasi material. Aceste produse sunt perfecte pentru orice categorie de clientela si pentru orice tip de decor si pot fi incor... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Volt 675 Scaunul Volt 675 a fost creat special pentru zonele de relaxare si recreere. Culorile vii ale acestuia precum si designul modernist dau o senzatie de relaxare si face pe oricine sa se simta confortabil. Scaunul Volt 6... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic cu brate ARA 315 Scaune plastic cu brate ARA 315 sunt usor si durabil si este confectionat din polipropilena turnata ranforsat cu fibra de sticla. Scaunul este rezistent la raze UV si apa de ploaie facandu-l potrivit pentru ut... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Gliss 900 Modelul de scaun Gliss 900 este compus dintr-o scoica fabricata din tehnopolimer rezistenta la raze UV si un cadru metalic cromat. Este disponibil in doua variante de culori: alb si beige si decoreaza placut prin fun... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
  • Produse Mobila:
  • 25   1 - 20