Mobila Living

  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4
Noptiera SL Scandic S3 este o piesa de mobilier practica moderna si usor de integrat in orice camera datorita dimensiunilor reduse. Fie ca o veti amplasa in dormitor living sau hol noptiera SL Scandic va oferi pe langa functia de stocare un... Detalii »
Categorie: Mobila Living
Comoda SL Milan K1 poate fi amplasata in living in dormitor si chiar intr-un hol spatios. In plus albul MDF-ului combinat cu lemnul in nuanta deschisa ofera o luminozitate si eleganta camerei in care va fi amplasata comoda SL Milan K1. Lem... Detalii »
Categorie: Mobila Living
Comoda TV SL Scandic va pune la dispozitie un spatiu generos pentru depozitare format din trei sertare si trei spatii deschise prevazute cu orificii speciale pentru cabluri (TV DVD sistem audio etc ). Combinatia de lemn - MDF ofera produ... Detalii »
Categorie: Mobila Living
Comoda SL Scandic K1 este o piesa de mobilier practica rezistenta si cu design modern - elegant. Aceasta comoda TV se va integra perfect atat in living cat si in dormitor datorita multiplelor spatii de depozitare. Produsele din gama Scandic... Detalii »
Categorie: Mobila Living
  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4