Mese

Branduri: Global Network
  • Produse Mobila:
  • 156   1 - 20
Mobila. Odihnind rabdatoare pe tava, doua filigeane si-un ciubuc se strecoara tacute in inima unei intrigi de la capat de Orient. Tava metalica cu arabescuri frumos lucrate da intregul farmec al masutei de cafea Levant. Multumita manerelor metalice... Detalii »
Categorie: Mese
Structura- PAL melaminat 18 mm Blat -PAL melaminat 18 mm Extensibila - Da Dimensiuni- Latime 74 cm, lungime 24 - 120... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Mese
Structura- PAL melaminat 18 mm Blat -PAL melaminat 18 mm Extensibila - Da Dimensiuni  -Latime 80 cm, lungime 32 -... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Mese
Mobila. O masa cu blat tava se poate dovedi utila intr-o varietate de imprejurari: o puteti folosi in camera de baie pentru pastrarea cosmeticalelor de zi cu zi sau in living, cand primiti vizite, o puteti aduce aproape drept ajutor pentru pastrare... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea Garland este o excelenta piesa de accent. Liniile curbe, feminine si suprafata blatului de sticla subliniaza ideea de fluiditate. Marginile blatului sunt decorate cu volute, iar finisajul auriu aduce un strop de glamour in ame... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Acolo sus pot eu sa visez in pace. Pot masura, pot desena, pot gandi in voie. Sub grinzile batrane nu se avanta nimeni, toti sunt fermecati de stralucirea pamanteasca. Sa nu mai spun ca acolo se aude cel mai bine muzica strazii si curgerea ... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Micuta masa de cafea Orinda este o alcatuire pe cat de fantezista, pe atat de fermecatoare. Cadrul metalic vopsit in roz-auriu este compus din elemente geometrice ce se intrepatrund. Blatul din lemn de mesteacan finisat natur aduce o bineve... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Sic, dar practica totodata, masuta de cafea Garland aduce in livingul sau holul dumneavoastra un strop de farmec decadent. Cadrul metalic auriu aminteste de vremurile de glorie ale Hollywoodului, la fel blatul transparent din sticla. In par... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa pentru living cu blat circular de culoare maro, ideala drept piesa de accent in camera de zi sau in zona de dining. 'Familiaritate' este termenul pe care l-am folosi daca ar fi sa o caracterizam; ne putem imagina cu usurinta aceasta pi... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea al carei cadru metalic trainic tine blatul din lemn in forma de tava. Intreaga structura este bine croita spre a asigura stabilitatea mesei, insa cel mai interesant lucru are natura decorativa: felul in care este 'modelat' met... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Spre a izbuti cafeaua perfecta, neaparat sa faci timpul sa stea in loc macar vreo doua ceasuri. Cine are urechi de auzit, sa auza. Masa din metal al carei blat are dantelarie frumos lucrata. Dimensiunile sunt potrivite, lucru de folos atunc... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Nu exista competitie intre alb si negru. Exista doar un magnetic, nesfarsit dans in care cele doua se completeaza. Constrastul inseamna armonie. Masa de cafea intr-o inedita combinatie de alb si negru. De la livinguri eclectice, pana la cel... Detalii »
Categorie: Mese
MOBILA. Masuta rotunda din lemn sculptat auriu 50 cm... Detalii »
Categorie: Mese
Structura- Lemn masiv Blat -PAL melaminat 18 mm Extensibila - Da Dimensiuni  -Latime 96 cm, lungime 45 - 160 cm,... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea Odeon este o excelenta piesa de accent. Designul geometrizat si suprafetele de sticla subliniaza ideea de fluiditate, iar finisajul auriu aduce un strop de glamour in amenajare. Doua dintre blaturi se pliaza, spre o mai buna u... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Delicata ca o petala, masuta de cafea Regatta isi asteapta invitatii la sueta de dupa-amiaza. Picioarele frumos arcuite sustin blatul rotund, elegant ansamblu clasic ce aduce aminte de ceaiurile de demult. Finisajul de culoare alb ecru d... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Delicata ca o petala, masuta de cafea Regatta isi asteapta invitatii la sueta de dupa-amiaza. Picioarele frumos arcuite sustin blatul rotund, elegant ansamblu clasic ce aduce aminte de ceaiurile de demult. Finisajul de culoare maro nuc da... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Daca va insotiti cu vreun iubitor al masinilor (fie ele de epoca sau nu), aceasta masa pliabila cu aer retro il va bucura peste masura. Cadrul mesei de cafea 'Ogarul cenusiu' este realizat din metal, finisat cu dibacie pentru a reproduce ur... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea Garland este o excelenta piesa de accent. Liniile curbe, feminine si suprafata blatului de sticla subliniaza ideea de fluiditate. Picioarele arcuite sunt decorate cu elegante volute, iar finisajul auriu aduce un strop de glamo... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa pentru hol, terasa sau living, gazda a chiselelor cu dulceata sau stativ pentru ghivece acest obiect de mic mobilier isi capata rostul dupa imaginatia si trebuinta fiecaruia. Blatul cu frumoasa lucrare in metal incanta privirea. De ave... Detalii »
Categorie: Mese
  • Produse Mobila:
  • 156   1 - 20