Mese Living

  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7
Sticla securizata este tot mai des folosita in industria mobilei datorita proprietatilor sale: rezistenta la socuri mecanice zgarieturi si temperaturi ridicate. Masa Kent se evidentiaza prin blatul din sticla negru. Pentru a obtine un efect... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa SL Soho va aduce in living-ul dumneavoastra frumusetea naturaletea si eleganta stilului scandinav. Datorita dimensiunilor reduse aceasta piesa de mobilier poate fi mutata cu usurinta pentru ca atunci cand nu este folosita pe post de m... Detalii »
Categorie: Mese Living
In cazul in care aveti nevoie de o zona de dinning eleganta care sa impresioneze orice musafir va recomandam masa L31. Masa L31 este ideala pentru livingul dumneavoastra datorita designului modern si extensiei laterale din sticla. Masa se p... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa extensibila SL Combo II se va integra perfect in orice bucatarie living sau chiar restaurant datorita design-ului simplu elegant si modern. Structura din lemn si blatul din MDF garanteaza calitatea si durabilitatea mesei SL Combo II. ... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa Pixel are blatul realizat din MDF lacuit ce se sprijina pe trei picioare metalice vopsite cu pulbere in camp electrostatic. Astfel tijele metalice sunt protejate impotriva coroziunii si dau un aspect modern camerei unde este amplasata.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa SL Alaras III este o piesa de mobilier eleganta din MDF alb cu blat de sticla securizat. Masa este extensibila potrivita pentru 8 persoane. Fie ca o veti achizitiona pentru livig birou sau o sala de conferinta aceasta va conferi lumi... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa SL Alzano este fabricata din MDF alb cu elemente de otel cromat pentru o rezistenta sporita. Design-ul modern al mesei extensibile SL Alzano se va integra perfect in bucataria sau livingul dumneavoastra oferindu-i luminozitate si elega... Detalii »
Categorie: Mese Living
  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7