Mese Living

  • Produse Mobila:
  • 56   1 - 20
Masuta sufragerie ideala pentru cei care doresc o masa simpla si moderna in acelasi timp. Aceasta masuta sufragerie lemn va infrumuseta considerabil spatiul in care va fi pozitionata. Masuta este realizata din PAL melaminat de 18 mm grosime... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Trenton Gama Mese din lemn masiv Material de fabricatie: MDF cu furnir natural, lemn masiv Culoare: Nuc brun Dimensiuni: Masa Trenton: 120x75x75 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa plianta cu usa si sertar este o masa foarte utila pentru cei care isi doresc o masa in living dar nu dispun de spatiu suficient sau nu vor sa tina spatiul ocupat tot timpul cu o masa. Aceasta se pliaza si se depoziteaza cu usurinta int... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa sticla GN621 are un design modern ce se potriveste de minune intr-un living spatios si luminos. Este fabricata din materiale de foarte buna calitate iar transparenta sa va evidentia cu siguranta livingul locuintei dumneavoastra. Blatul... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Emil Gama Mese din lemn masiv Material de fabricatie: MDF laminat, lemn masiv fag Culori:arinnuc inchiscires antic Dimensiuni: Masa extensibila Emil: 140-180x80x74 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe sit... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Marcel Gama Mese living Material de fabricatie: MDF laminat, lemn masiv de fag Culori:Cires antic IINuc brun Dimensiuni: Masa extensibila Marcel: 140-180x80x75 cm *Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site i... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa living GN318 este perfecta pentru cei care vor o masa de living mai speciala. Aceasta masa are avantajul de a fi mai inalta decat mesele obisnuite fiind buna de folosit si pentru alte activitati de exemplu pentru servirea micului dej... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Gartner Gama Mese living Material de fabricatie: sticla/otel vopsit Culoare: sticla-transparent, picioare-anin Dimensiuni: 140 /80/75 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Fryderyk 160/200 Gama Mese din lemn masiv Material de fabricatie: MDF laminat, lemn masiv fag Culori: nuc inchisstejar sonomacires antic IIwenge Dimensiuni: Masa extensibila Fryderyk 160/200: 160-200/80/74 cm Produsele din imagi... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Fabio Gama Mese living Material de fabricatie: MDF laminat/otel acoperit cu pulbere Culoare: blat-stejar sonoma, picioare-negru Dimensiuni: 150/90/75 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Set masa pliabila Practic 6 scaune este dupa cum sugereaza si numele un set de masa extrem de practic pentru ca poate acomoda in conditii confortabile maxim 6 persoane. Daca nu aveti foarte mult spatiu la dispozitie acest set pliabil este e... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Gloster Gama Mese living Material de fabricatie: blat- MDF lacuit, picioare - lemn masiv cauciucat Culori: alb Dimensiuni: Masa Gloster: fi 106x75 cm Produsele din imagine se vand separat.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Vincent Gama Mese din lemn masiv Material de fabricatie: sticla, lemn masiv Culori: lemn – Nuc brun, sticla - fumuriu inchis Dimensiuni: Masa Vincent: ø106x73 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisa... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Kornel alb Gama Mese living Material de fabricatie: PAL melaminat Culori: alb Dimensiuni: Masa extensibila Kornel: 130 -170x80x76 cm Produsele din imagine se vand separat.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Kornel stejar sonoma Gama Mese living Material de fabricatie: PAL melaminat Culori: alb Dimensiuni: Masa extensibila Kornel: 130 -170x80x76 cm Produsele din imagine se vand separat.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Mobila si Accesorii. Masa living Fiero Gama Mese living Material de fabricatie: MDF lacuit/otel vopsit Culoare: blat-alb, picioare-stejar miere Dimensiuni: 120/70/75 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Mese Living
Set masa cafea cu 6 taburete – este un set de mobilier cafea cu un design modern la care puteti savura cafeaua si care cu siguranta va atrage atentia musafirilor dumneavoastra. Setul de mobilier este compus dintr-o masa cu blat din sticl... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa sticla living GN424 este masa perfecta pentru un living modern. Aceasta masa va fi piesa de mobilier care va atrage toate privirile si aprecierile celor care trec pragul casei dumneavoastra. Blatul acestei mese este realizat din geam ... Detalii »
Categorie: Mese Living
Set masa plianta MD1 este un set mobilier alcatuit dintr-o masa MD1 si 6 scaune pliante tapitate. Este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de raportul calitate/pret. Setul va scuteste de batai de cap atunci cand trebuie sa va a... Detalii »
Categorie: Mese Living
Masa extensibila Euro se preteaza ca si masa bucatarie masa living sau ca si mesa de protocol sau conferinte. Masa Euro 1 are o singura extensie si este realizata din lemn de fag masiv cu blat de Mdf furniruit. Masa extensibila Euro se livr... Detalii »
Categorie: Mese Living
  • Produse Mobila:
  • 56   1 - 20