Mese Cafea

  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7
Masa cafea cu blat de sticla 904 este o masuta moderna cu blat de sticla ce poate conferi un aer de eleganta si stil livingului dumneavoastra. Masa pentru servit cafea are blatul din sticla transparenta avand grosimea de 8mm si cantul rotun... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea 975 cu blat de sticla transparent are un design modern si finisaje care atrag. Folosind aceasta masuta va puteti bucura de savoarea unei cafele sau puteti servi o gustare pentru musafirii dumneavoastra. Blatul masutei este din ge... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masuta de cafea sticla cu un design modern ce o va integra usor in livingul dumneavoastra. Fabricata din material de cea mai buna calitate masuta de cafea sticla este alegerea perfecta daca vreti sa va bucurati de savoarea unei cafele. Masu... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea 924 este omasuta moderna cu blat si polite din sticla. Designul sau modern si coloristica o vor integra usor in livingul dumneavoastra. Folosind aceasta masa va puteti bucura de savoarea unei cafele sau puteti servi o gustare pen... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa bar este o piesa de mobilier ce completeaza mobilierul din orice bar club sau cafenea. Blatul mesei este din MDF de culoare neagra. Acest material este rezistent la caldura si uzura si este usor de curatat. Blatul este reglabil pe inal... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea GN630 este o masa pe cat de simpla pe atat de moderna. Aceasta masuta este foarte potrivita pentru living garantand o atmosfera distinsa atunci cand veti servi cafeaua. Blatul mesei este realizat din sticla 10 mm obtinuta prin tr... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea GN310 cu blat din sticla este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa-si modernizeze livingul. Prin aspectul sau unic aceasta masa de cafea cu picioare din lemn se integreaza perfect in spatiile care dispun de lumina natural... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7