Dressing

  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8
Dressing hol 140x200 cm cu usi culisante perfect pentru a mobila un dormitor modern. Daca spatiul nu va permite puteti monta acest dressing si pe hol. Dressing hol este realizat din pal melaminat de 18 mm grosime un material dur usor de cur... Detalii »
Categorie: Dressing
Dressing 140x220 cm inalt si foarte incapator perfect pentru a va aranja hainele asa cum va doriti. Acest dressing 140x220 cm poate fi amplasat in dormitor dar si pe holul locuintei dumneavoastra. Dressingul este realizat din pal melaminat ... Detalii »
Categorie: Dressing
Dulap dressing 200x200 cm - este o piesa de mobilier esentiala in locuinta unei persoane careia ii place sa aibe garderoba aranjata intr-un mod organizat. Acest dressing poate fi folosit atat intr-un dormitor in care spatiul va permite dar ... Detalii »
Categorie: Dressing
Dressing 160x220 cu un design perfect integrabil intr-un dormitor de ultima generatie. Acest dressing spatios si inalt de 160x220 cm va permite aranjarea hainelor simplu si rapid fara sa depuneti prea mult efort. Dressingul este fabricat di... Detalii »
Categorie: Dressing
Mobila Dresing 220x200 cm cu dimensiuni generoase ce permit aranjarea garderobei dupa bunul plac. Acesta mobila dresing poate fi folosita atat intr-un dormitor spatios cat si in holul locuintei dumneavoastra. Fabricat din materiale rezisten... Detalii »
Categorie: Dressing
Dressing 200x220 cm foarte incapator datorita dimensiunilor sale. Acest dressing cu dimensiuni 200x220 cm poate fi amplasat intr-un dormitor spatios dar se potriveste de minune si pe hol. Realizat din PAL melaminat de 18 mm grosime dressing... Detalii »
Categorie: Dressing
Dressing spatios 220x220 cm perfect pentru a fi integrat intr-un dormitor care dispune de mult spatiu. Acest dressing spatios se potriveste la fel de bine si pe holul unei locuinte moderne. Dresingul este realizat din PAL melaminat de 18 mm... Detalii »
Categorie: Dressing
Dressing mare 240x220 cm ideal pentru cei care dispun de foarte mult spatiu in dormitor dar si pentru cei care vor sa-l amplaseze pe holul locuintei. Este un dressing mare si incapator care va permite aranjarea hainelor asa cum va doriti. D... Detalii »
Categorie: Dressing
  • Produse Mobila:
  • 8   1 - 8