Dormitoare

  • Produse Mobila:
  • 13   1 - 13
Dormitor Student este un set mobilier potrivit pentru cei tineri ideal pentru incaperile inguste cum ar fi garsonierele sau camerele de camin dar si pentru camerele unde va cazati musafirii/turistii. Mobilierul este realizat din pal melamin... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor tineret matrimonial clasic. Extrem de elegant si rafinat mobila de dormitor tineret pune in valoare fiecare centimetru din incapere. Dormitor cu pat dublu spatios cu un design care imbina clasicul cu modernul pentru a va oferi un m... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor cu pat dublu spatios cu un design care imbina clasicul cu modernul pentru a va oferi un mobilier complet pentru dormitor. Dormitorul pentru tineret este compus din: pat dulap cu trei usi comoda cu doua usi si noptiera. Materialele ... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor modern Miraj este fabricat din pal melaminat cu grosimea de 18mm culoare wenge cu marbela(cafeniu). Componenta: Comoda cu o usa si doua sertare dulap cu trei usi pat si doua noptiere. Dimensiuni dormitor modern: Dulap cu trei usi: ... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Mobilier pentru dormitor: elegant si modern potrivit in orice tip de locuinta. Dormitor matrimonial compus din: dulap cu 4 usi pat dublu de 160 cm comoda cu 3 sertare si 2 noptiere. Culoare: wenge + crem. Dimensiuni dormitor: pat: 160 x 200... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor Morena 4 usi foarte practic spatios si modern la un pret foarte accesibil. Acest dormitor a fost conceput pentru a da incaperii un aspect elegant cu tenta moderna. Dormitorul este fabricat din pal melaminat de 18 mm grosime cant ab... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor Pamela elegant si modern realizat pentru a infrumuseta dormitorul in care va fi amplasat. Acest dormitor complet este fabricat din materiale rezistente care nu isi pierd calitatile de-a lungul timpului. Dormitorul este realizat din... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Un dormitor modern ideal pentru camera de tineret cu un contrast wenge cu crem se poate incadra perfect indiferent de culoarea camerei. Dormitor pentru tineret compus din dulap cu patru usi spatios comoda cu patru sertare noptiera cu un ser... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor matrimonial Sofia cu dressing usi culisante. Mobila dormitor alcatuita din: dulap cu usi culisante- pat matrimonial de mijloc pentru saltea de 160 cm- comoda cu 2 usi si 4 sertare- noptiere cu sertar. Culoare: Salcam deschis si Nuc... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor 6 usi Morena foarte spatios si foarte elegant. Este un dormitor 6 usi pentru cei care dispun de foarte multe piese de imbracaminte dulapul cu 6 usi permitand aranjarea acestora in functie de preferintele dumneavoastra. Dormitorul e... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor Monica conceput pentru a moderniza dormitorul dumneavoastra. Este un dormitor masiv de foarte buna calitate cu multiple spatii de depozitare si pat 200x160 cm. Setul de mobilier se adapteaza usor si intr-un spatiu ingust prin monta... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor Monica Plus sora mai mare a Dormitorului Monica este realizat pentru dormitoarele spatioase care vor sa acapareze o tenta moderna si eleganta. Este un dormitor cu pat mare si dulap dotat cu multiple spatii pentru depozitare. Dormit... Detalii »
Categorie: Dormitoare
Dormitor elegant Melania realizat din materiale premium. Piesele de mobilier care alcatuiesc acest set dormitor elegant au o structura masiva si rezistenta datorita fabricarii acestora din pal melaminat Egger 18 mm (made in Austria) si cant... Detalii »
Categorie: Dormitoare
  • Produse Mobila:
  • 13   1 - 13