Cuiere Hol

  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5
Mobila. De aninat ganduri de primavara. Puteti agata de acest cuier vintage de perete ghirlande de flori uscate, manusi de bucatarie cadrilate sau palarii de soare (si enumerarea ar putea continua). Il puteti pune pe un perete fie in hol, fie in bu... Detalii »
Categorie: Cuiere Hol
Mobila. De prins in cui amintiri de vara trecuta. Puteti agata de acest cuier vintage ghirlande de flori uscate, manusi de bucatarie cadrilate sau palarii de soare (si enumerarea ar putea continua). Il puteti pune pe un perete fie in hol, fie in bu... Detalii »
Categorie: Cuiere Hol
Mobila. Agata grabit camasa si fularul, iar palaria o zvarli pe un scaun. 'Graba poate fi lucru din cale afara de bun', gandi adulmecand aroma de vin cu mirodenii ce razbea dinspre odaia din fund. Suport pentru haine, binevenit in orice dormitor. M... Detalii »
Categorie: Cuiere Hol
Mobila. Fara indoiala, prima impresie este foarte importanta. Iata de ce holul de la intrare cere o atentie aparte atunci cand vine vorba de amenajare. Cuierul cu sertare 'Anvers' reprezinta o reusita imbinare a esteticului cu practicul, slujind fo... Detalii »
Categorie: Cuiere Hol
Mobila. Fara indoiala, prima impresie este foarte importanta. Iata de ce cuierul 'Bretagne' reusita imbinare a esteticului cu practicul este de nelipsit in holul de la intrare. Aveti intai oglinda, de privit inainte de a iesi pe usa. Vin apoi cele ... Detalii »
Categorie: Cuiere Hol
  • Produse Mobila:
  • 5   1 - 5