Cufere

  • Produse Mobila:
  • 11   1 - 11
Mobila. Dinspre Paris venea zvon de muzici saltate, la Londra si usile scartaiau politicos. Apoi, in fiorduri musca ingheta in zbor. La urma, intorcandu-te spre Est, lucrurile isi pierdeau cu totul noima. Set de doua cufere din lemn avand deopotri... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Piei rosii calarind elefanti, pantere alergand ursi polari, canari si foci vanand impreuna la Ecuator... Asa ar arata lumea rescrisa pe o harta a continentelor disparute. Set de doua cufere din lemn si piele ecologica, avand deopotriva rol... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. La colt de strada o dugheana prafuita. Intra. Naiv priveste croitorul si ia aminte la mestesuguri ce se duc. Timpul curge in umbra ultimului frac. Set de trei cufere din lemn, invelite in panza canvas si intarite pe margine cu PU. Au deop... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Stau intr-un colt de gara si fumez. Privesc la doamne, jobenuri si hamali si nu ma mai satur. Caci tot ce este de trait din forfota lumii se va naste si tot acolo tristetile fara noima vor pieri. Set de trei cufere din lemn, invelite in pan... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. La colt de strada o dugheana prafuita. Intra. Naiv priveste croitorul si ia aminte la mestesuguri ce se duc. Timpul curge in umbra ultimului frac. Set de trei cufere din lemn, invelite in panza canvas. Au deopotriva rol practic (putand fi f... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Intorcandu-se la conac dupa atata amar de vreme, deschise intai usa odaii ei de odinioara. Lada cu papusi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptiera scrisoarea, ramasa nedeschisa, la a carei amintire Ingrid... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Set de doua cufere confectionate din lemn, al caror capac este dublat de o perna capitonata, imbracata in piele ecologica. Dublul lor rol cufar si bancheta le face foarte utile in incaperi ce duc lipsa de spatiu. Estetica acestor cufere ne ... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Zumzetul motoarelor ispitind somnul, abia pe la cinci deschise ochii. Ivita intai din spatele aripii, cuprinzand apoi tot cerul deasupra Africii, vazu uriasa geana aprinzand orizontul. La mii de picioare sub el continentul prinse a-si schim... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Set de trei cufere din lemn antichizat, cu fete din sticla, piesa de mobila retro ce aduce aminte de anii '50 ai secolului trecut si de stralucitoarele interioare ale platourilor de filmare. Bucatile rectangulare de oglinda de pe fetele cuf... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Cufar vintage cu rol de bancheta, confectionat din lemn de brad, cu blatul imbracat in piele ecologica. Recomandat drept piesa de accent in interioare amenajate in stil retro industrial, acest cufar este totodata si o excelenta solutie pent... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Se scutura de praf si, desigur, striga dupa cal. Si nestiind cum sa se faca nevazut cat mai repede, isi uita cuferele. Asa ca iaca, i le-am adus noi. Set de doua cufere confectionate din lemn de brad, al caror capac este dublat de o perna c... Detalii »
Categorie: Cufere
  • Produse Mobila:
  • 11   1 - 11