Console

  • Produse Mobila:
  • 51   1 - 20
Mobila. Nisipuri se unduiesc in valuri, intr-o tacere de sfarsit de lume. Culorile puternice si aerul de cristal ranesc ochiul, indurerat de atata frumusete. In departare o camila se taraste agale, ducand intre cocoase pretioasa incarcatura. Singur... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola al carei cadru metalic tine blatul din lemn de brad, fin rotunjit la margine si prelungit de o decoratiune metalica. Intreaga structura este bine croita spre a asigura stabilitatea consolei. Cum poate stiti deja, iubim interioarele ... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Moara aceasta este la o zi de mers spre Florenta. Ai sa o recunosti neindoielnic dupa poarta cu trei crini. Sa ma astepti acolo in crucea noptii, de azi intr-o saptamana, langa rau. Nu voi opri, caci n-avem timp am irosit destul in regatul ... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor Gloria vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecut... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Baga de seama, boiernasule: frumusetea rozelor si cantul de domnita sunt lucruri inselatoare. Cand va veni ceasul sa dezlegi aceasta vraja, fi-vei deja prins in mreje si dus va fi timpul tau. Consola cu doua sertare, anume menita unui decor... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola cu doua sertare, anume menita unui decor cu aer romantic. Dimensiunile o fac potrivita pentru holul de la intrare sau intr-un living de dimensiuni mi mici. Manerele in forma de inimoara si ornamentele gravate ale sertarelor ii spore... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru hol si living 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Consola ... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Cu designul sau unic, consola retro Arlechin va fi piesa sezonului, fie ca o amplasati in hol, fie ca va sta in living. Designul retro al consolei este subliniat de picioarele oblice din metal si de fronturile pastelate ale celor trei serta... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola antichizata Alphonse este acea piesa mobilier care va lipsea in holul de la intrare. Are doua sertare in care puteti lasa chei sau maruntisuri, iar dimensiunile sunt anume gandite pentru a o amplasa in spatii inguste. Finisajul alb ... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola cu sertare Robin se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro, consola Robin este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile coloniale... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. O piesa plina de culoare, consola Bengal apare drept remarcabila imbinare de clasic si modern. Finisajul natur al cadrului din lemn masiv serveste drept fundal pentru cele sase fronturi de sertare, fiecare cu o cromatica si o feronerie part... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola cu sertar Karla se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro nuc, consola Karla este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile clasic... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Intorcandu-se la conac dupa atata amar de vreme, deschise intai usa odaii ei de odinioara. Lada cu papusi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptiera scrisoarea, ramasa nedeschisa, la a carei amintire Ingrid... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor de odinioara . Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. C... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Foa... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Sa tot fie o saptamana de cand am gasit in sertarele batranului scrin acest jurnal. De atunci ma tot minunez, nevenindu-mi a crede: rochii cu volane si manusi din dantela, trasuri cu bidivii si locomotive cu aburi, maniere si vorbe de duh s... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila clasica 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Consola ce aduce eleg... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor de epoca. Stilizand formele sofisticate ale stilurilor clasice, iscusiti maestri lucreaza in lemn piese pentru decoruri cu aer nobiliar. Consola vintage cu linii... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila antichizata 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Consola ce aduce ... Detalii »
Categorie: Console
  • Produse Mobila:
  • 51   1 - 20