Accesorii Casa

  • Produse Mobila:
  • 39   1 - 20
Material: Stofa / Stofa mesh perforata. Culoare: Verde.Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta si stofa mesh perforata, usor de intretinut si curatat. Inaltime reglabila cu piston pe gaz si manere pentru un plus de confort. Det... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Descriere: Masa de cafea Tierra este piesa perfecta pentru living-ul dumneavoastra, oferind un aspect estetic si atractiv. Este realizata din MDF, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia. Poate fi achizitionata pe nuanta de alb ... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Descriere: Masa Stewart este eleganta si imprima o ambianta moderna. Este realizata din MDF si sticla ultradura, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia. Poate fi achizitionata pe combinatia de alb cu negru. Dimensiuni: Inaltime... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Gradina. Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele cerinte si atuuri in proiectare si procesul de ... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Scaune. Colectia: Modern Culoare: Grin Scaun tapitat cu stofa premium, are un design smart si minimalist, avand un puternic impact vizual. Se potriveste interioarelor moderne, salilor de consiliu sau birourilor. Detalii tehnice Design unicat in Eur... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Masuta de Cafea Dogo este o piesa de mobilier simpla, cu o coloristica vie, care va insufleti orice incapere a locuintei dumneavoastra. Masa Dogo este multifunctionala, cu un design unic ce imbina stilul practic cu functionalitatea ca raft ... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Colectia: Modern. Culoare lemn: Alb. Biblioteca Fusion are accente moderne, este realizata din metal si are rafturi adjustabile. Detalii tehniceMontaj rapid si usor. Dimensiuni:Latime: 30 cm, lungime: 50 cm, inaltime: 160 cm Dimensiuni raft... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Gradina. DESIGNER: Viggo Boesen (Proiectat in 1936) Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele ceri... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Material: Furnir natural de nuc Culoare: Alb / Nuc / Lac transparent. Banca Form are aspect modern si aduce un plus de stil in orice living. Furnirul de nuc se foloseste pentru mobila de lux, pentru piese de lux in ornamentatii si decorari,... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Hexagon este un sistem modular compus din doua hexagoane neregulate de sprijin reciproc, ceea ce permite crearea de compozitii interminabile pentru orice nevoie. Acesta poate fi folosit ca masuta de cafea, noptiera sau scaun, atat in interi... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Atunci cand creativitatea este de partea dvs, acesta este locul ideal pentru a expune pe hartie fiecare idee creativa. Designul inovator al acestei mese de birou permite depozitarea si mascarea cablurilor si a tuturor materialelor de biroti... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Material: Furnir natural de nuc Culoare: Alb / Nuc / Lac transparent. Mini comoda Form are aspect modern si aduce un plus de stil in orice living. Furnirul de nuc se foloseste pentru mobila de lux, pentru piese de lux in ornamentatii si dec... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Caracteristica care o propulseaza pe Singles este capacitatea sa de a sta in spatii neobisnuite, cum ar fi colturi de camere. Folosind elemente multiple, puteti configura in mod liber un sistem impresionant de rafturi independente. Se compu... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Cobra este un stativ TV dinamic, atat din punct de vedere vizual cat si din punctul de vedere al utilizarii, construit cu placaj curbat lustruit in intregime de mana, avand montate roti-frana. Acest stativ isi ilumineaza starea de spirit. E... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Colectia Anish de comode este proiectata in stil minimalist, unde sertarele lumineaza functional aspectul frontal al acestora. Detaliul devine in mod natural centrul atentiei, ca o invitatie de a descoperi continutul. Designer: Salvatore In... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Material: Furnir natural de nuc Culoare: Alb / Nuc / Lac transparent. Comoda Form I are aspect modern si aduce un plus de stil in orice living. Furnirul de nuc se foloseste pentru mobila de lux, pentru piese de lux in ornamentatii si decora... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Material: Furnir natural de nuc Culoare: Alb / Nuc / Lac transparent. Comoda Form II are aspect modern si aduce un plus de stil in orice living. Furnirul de nuc se foloseste pentru mobila de lux, pentru piese de lux in ornamentatii si decor... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Comoda din seria Infinity este realizata din unitati patrate cu rama lacuita si usi furniruite. Usile sunt acoperite cu trei elemente de decorative lacuite si laminate, atasate prin intermediul unor magneti ascunsi si a caror aranjament det... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. In proiectarea Polka Dots, Toyo Ito a plasat metacrilate multiple, insertii circulare in dezordine aparenta pe usi, in contrast evident cu structurile stricte si minimaliste ale acestei piese de mobilier. Aceasta idee grafica este o reminis... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Mobilier. Sudoku este un puzzle de elemente inegale care creeaza un spatiu unic atunci cand sunt asamblate orizontal si vertical. Laturile sale, usor cuplate fara suprapunere, permit crearea de ziduri continue prin simpla adaugare de mai multe module... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
  • Produse Mobila:
  • 39   1 - 20