Scaun Din Metal Tapitat Cu Piele Ecologica H-104 Crem

Scaun Din Metal Tapitat Cu Piele Ecologica H-104 Crem
281.00
Cumpara »

Descriere Produs

Scaun Din Metal Tapitat Cu Piele Ecologica H-104 Crem
Categorie: Scaune
Scaune de Bucatarie: Stil: Modern. Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Crem / Crom. Cu un design modern si atragator acest scaun este potrivit atat in sufragerile moderne cat si in zonele de asteptare, conferinta sau birou. Sezutul si spatarul capitonate cu piele ecologica aduc un plus de stil si eleganta, iar picioarele metalice cromate transmit rezistenta si stabilitate.Recomandat pentru: sufragerii moderne, sali de coferinta sau de asteptare. Detalii tehnice Cadrul este realizat din metal cromat. Tapiterie din piele ecologica rezistenta, usor de intretinut si curatat. Dimensiuni exterioare: Latime: 43 cm Adancime: 43 cm. Inaltimea totala: 96 cm. Inaltimea sezutului fata de sol: 47 cm. Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Produse similare

Scaune Conferinta / Vizitator. Stil: Modern. Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Crem / Crom. Scaun de metal cu un design elegant si modern, tapitat cu piele ecologica de calitate, usor de curatat si intretinut.Recomandat pentru: sufragerii moderne, sali de cofer... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune Conferinta / Vizitator. Stil: Modern Material: Metal / Piele ecologica Culoare: Crem / Crom Elegant si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in bucatarii sau sufragerii moderne cat si in salile de conferinta sau asteptare. Spatarul tapitat... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Stil: Modern.Material: Metal / MDF / Piele ecologica. Culoare: Nuc / Crem. Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bu... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Stil: Modern.Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Crem. Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bucatarii. Det... Detalii »
Categorie: Scaune
Mobila si Accesorii. Scaun living Sylwek 4 - piele ecologica Gama Scaune living Material de fabricatie: lemn masiv de fag, piele ecologica Culori:Arin, piele - crem (D1P)Cires antic, piele - crem (D1P)Nuc brun, piele - crem (D1P) Dimensiuni: 43x41x96 cm * Pretu... Detalii »
Categorie: Scaune Living
Scaune Conferinta / Vizitator. Stil: Modern Material: Metal / Piele ecologica Culoare: Crem / Crom Rafinat, elegant si modern acest scaun se remarca prin calitatea constructiei si a materialelor. Realizat pe cadru metalic, cu sezutul si spatarul tapitate cu spuma poliure... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Stil: Modern.Material: Metal / Piele ecologica. Culoare: Crem.Fotoliu tapitat cu piele ecologica, confortabil si relaxant, destinat cafenelelor, barurilor dar si propriei locuinte, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, ba... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaune Conferinta / Vizitator. Stil: Modern Material: Metal / Piele ecologica Culoare: Cremn Scaun elegant si modern, realizat din metal cromat, tapitat cu spuma moale imbracata in piele ecologica de calitate, usor de curatat si intretinut. Sezutul este moale si conforta... Detalii »
Categorie: Scaune