Pat Tapitat Alb Mito

Pat Tapitat Alb Mito
1559.00
Cumpara »

Descriere Produs

Pat Tapitat Alb Mito
Categorie: Paturi
Paturi Tapitate: Pat tapitat alb Mito Colectia: Modern Culoare: Alb Patul tapitat Mito este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat si usor ondulat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal atunci cand va relaxati, cititi sau priviti la televizor. Cadrul patului este tapitat in intregime cu piele ecologica PU. Detalii tehnice: Patul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu piele ecologica PU, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut. Patul contine suport de tip lamelar pentru saltea. Montaj rapid si usor. Montajul se realizeaza in 15 minute pe baza schitei de montaj inclusa in colet. Dimensiuni exterioare pat: Pentru saltea 200 x 140: Lungime: 224 cm, latime: 148 cm, inaltime capatai: 95 cm. Pentru saltea 200 x 160 cm: Lungime: 224 cm, latime: 168 cm, inaltime capatai: 95 cm. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Produse similare

Dormitoare. Noptiera alba tapitata cu sertare Mito Colectia: Clasic. Culoare: Alb. Noptiera in stil modern, cu doua sertare, tapitata cu piele ecologica. Detalii tehnice Construita pe cadru de lemn tapitat in intregime cu piele ecologica PU, rezistenta... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Dormitoare. Comoda tapitata cu sertare Mito Colectia: Moder. Culoare: Alb. Comoda in stil modern ce se remarca prin linile drepte si prin manerele cromate in stil modern, tapitata in intregime cu piele ecologica. Detalii tehnice Construita pe cadru de ... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Taburet bucatarie tapitat realizat din lemn de fag tapitat cu piele ecologica si este finisat cu lac pe baza de apa. Taburet bucatarie tapitat este recomandat in cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu intrucat ocupa mai putin spat... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Acest scaun pliant din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Acest scaun tapitat este perfec... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Scaun pliant tapitat din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul tapitat se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Este perfect adaptat ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Paturi Tapitate. Pat Tapitat Alb Potenza Colectia: Clasic. Culoare: Alb. Patul tapitat Potenza este un pat cu un design clasic fermecator ce se remarca prin linile ondulate ale capataiului capitonat si prin picioarele conturate in stil clasic. Detalii tehni... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Tapitate. Pat tapitat alb Nadi Colectia: Moder. Culoare: Alb. Patul tapitat Nadi este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat si usor ondulat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal ... Detalii »
Categorie: Paturi
Acest scaun pliant din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Este perfect adaptat pentru spa... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie