Pat Tapitat Alb Potenza

Pat Tapitat Alb Potenza
2030.00
Cumpara »

Descriere Produs

Pat Tapitat Alb Potenza
Categorie: Paturi
Paturi Tapitate: Pat Tapitat Alb Potenza Colectia: Clasic. Culoare: Alb. Patul tapitat Potenza este un pat cu un design clasic fermecator ce se remarca prin linile ondulate ale capataiului capitonat si prin picioarele conturate in stil clasic. Detalii tehnice: Construit pe cadru de lemn. Tapitat cu piele PU, ecologica, cu textura consistenta, rezistenta in timp, foarte usor de intretinut si curatat. Contine suport de saltea lamelar tip somiera. Dimensiuni exterioare pat: Saltea 200 x 160 cm: lungime 228 cm, latime 174 cm, inaltime capatai 108 cm. Adancimea saltelei in pat: 7 cm. (cati cm intra salteaua in pat) Inaltimea cadrului cu picioare: 35 cm. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Produse similare

Dormitoare. Noptiera alba tapitata Potenza Colectia: Clasic. Culoare: Alb. Noptiera in stil clasic, fermecator, ce se remarca prin linile rotunjite si prin picioarele conturate in stil clasic, tapitata in intregime cu piele ecologica. Detalii tehnice C... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Dormitoare. Comoda tapitata cu sertare Potenza Colectia: Clasic. Culoare: Alb. Comoda in stil clasic ce se remarca prin linile rotunjite si prin picioarele conturate in stil clasic, tapitata in intregime cu piele ecologica. Detalii tehnice Construita p... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Taburet bucatarie tapitat realizat din lemn de fag tapitat cu piele ecologica si este finisat cu lac pe baza de apa. Taburet bucatarie tapitat este recomandat in cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu intrucat ocupa mai putin spat... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Acest scaun pliant din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Acest scaun tapitat este perfec... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Scaun pliant tapitat din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul tapitat se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Este perfect adaptat ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Paturi Tapitate. Pat tapitat alb Nadi Colectia: Moder. Culoare: Alb. Patul tapitat Nadi este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat si usor ondulat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Tapitate. Pat tapitat alb Mito Colectia: Modern Culoare: Alb Patul tapitat Mito este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat si usor ondulat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal a... Detalii »
Categorie: Paturi
Acest scaun pliant din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Este perfect adaptat pentru spa... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie