Masa De Cafea California White

Masa De Cafea California White
437.00
Cumpara »

Descriere Produs

Masa De Cafea California White
Categorie: Mese
Mobilier Mese: 

Produse similare

Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Nono White este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din fibra de sticla lacuita, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Erati White este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din fibra de sticla lacuita, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Donna White este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din metal, fibra de sticla si sticla, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese de cafea. Masuta de cafea are o Structura puternica din pal melaminat iar faptul ca este extensibila si se transforma intr-o veritabila masa de dining cu un design aparte vine in contrast cu functiunea ei, aceea de a savura o delicata cafea sau de a ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mobila. Simpla dar versatila, masuta de cafea Casia White se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Simpla dar versatila, masa de cafea Belina se integreaza perfect in casa dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Masa de cafea NOi Brazil este practica si imprima o ambianta moderna.... Detalii »
Categorie: Mobila