Masa De Cafea Stejar

Masa De Cafea Stejar
370.00
Cumpara »

Descriere Produs

Masa De Cafea Stejar
Categorie: Mese
Mobilier Mese: Cadrul acestei mese este confectionat din metal iar blatul din lemn de stejar. Masa de cafea poate fi pozitionata in apropierea canapelei sau a fotoliilor reprezentand o piesa de decor inedita datorita aspectului dar si a utilitatii pe care aceasta o confera.

Produse similare

Masa SL Milan S1 este o piesa de mobilier simpla si eleganta ideala pentru servit cafeaua în momentele de relaxare. Structura mesei este una solida: picioare din lemn cu finisaje de stejar si blat din MDF. Dimensiuni masa cafea SL Milan S... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Milan isi va gasi cu usurinta locul in living-ul dumneavoastra oferindu-i acestei camere un aer modern si luminozitate. Lemnul de stejar si MDF-ul alb sunt combinatia perfecta pentru un mobilier calitativ rezistent si usor de curata... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Un echilibru perfect al formelor si al proportiilor. Asa am putea descrie in cuvinte designul creativ al masutei de cafea SL Milan S1. Masa SL Milan S1 poate fi folosita cu succes si ca suport pentru obiecte decorative (vaza cu flori statue... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Nolan C este alegerea potrivita pentru un living sau o bucatarie moderna. Piesele de mobilier alb lumineaza spatiul in care sunt amplasate. Combinatia de MDF si lemn garanteaza calitatea finisajelor si durabilitatea acestui... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Silan va oferi stil si living-ului dumneavoastra. Aceasta masa face parte din colectia Milan si are un stil scandinav. Paleta cromatica caracteristica stilului scandinav este compusa din culori deschise nuante pastel. Dime... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Toni C este realizata din materiale rezistente si de calitate superiora. Contrastul dintre lemnul de fag din care sunt realizate picioarele si blatul alb din MDF va oferi un aer elegant living-ului dumneavoastra. Dimensiuni masa ca... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea SL Toni B este o masa rezistenta care se va potri de minune in living-ul sau bucataria dumneavoastra. Structura mesei Toni B este din lemn fag. Contrastul dintre blatul alb de MDF si picioarele din lemn de culoarea fagului ii ofe... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Avik este realizata din lemn de stejar si MDF. Avand dimensiuni reduse masa se va integra cu usurinta in living-ul bucataria sau holul dumneavoastra. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine de... Detalii »
Categorie: Mese Cafea