Masa De Cafea

Masa De Cafea
690.00
Cumpara »

Descriere Produs

Masa De Cafea
Categorie: Mese
Mobilier Mese: Masa de cafea este realizata dintr-un blat lucios si dintr-o impletitura metalica ce ofera stabilitate mesei. Aceasta poate fi pozitionata in apropierea canapelei reprezentand o piesa de decor inedita in stil loft/industrial.

Produse similare

Masa HM Winter 2 are cadrul confectionat din lemn iar blatul este din MDF lacuit. Aceasta masa va da o nota de eleganta sufrageriei dumneavoastra. Dimensiuni masa cafea HM Winter 2:Diametru - 50 cm Inaltime- 45 cmGarantie masa cafea HM ... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Un echilibru perfect al formelor si al proportiilor. Asa am putea descrie in cuvinte designul creativ al masutei de cafea SL Milan S1. Masa SL Milan S1 poate fi folosita cu succes si ca suport pentru obiecte decorative (vaza cu flori statue... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Nolan C este alegerea potrivita pentru un living sau o bucatarie moderna. Piesele de mobilier alb lumineaza spatiul in care sunt amplasate. Combinatia de MDF si lemn garanteaza calitatea finisajelor si durabilitatea acestui... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Silan va oferi stil si living-ului dumneavoastra. Aceasta masa face parte din colectia Milan si are un stil scandinav. Paleta cromatica caracteristica stilului scandinav este compusa din culori deschise nuante pastel. Dime... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea SL Toni B este o masa rezistenta care se va potri de minune in living-ul sau bucataria dumneavoastra. Structura mesei Toni B este din lemn fag. Contrastul dintre blatul alb de MDF si picioarele din lemn de culoarea fagului ii ofe... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Toni C este realizata din materiale rezistente si de calitate superiora. Contrastul dintre lemnul de fag din care sunt realizate picioarele si blatul alb din MDF va oferi un aer elegant living-ului dumneavoastra. Dimensiuni masa ca... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Descopera frumusetea lemnului natur alaturi de eleganta MDF-ului lacuit. Masa HM Winter 1 se va potrivi de minune atat intr-un living cu tendinte moderne cat si intr-o sufragerie in stil clasic. Dimensiuni masa cafea HM Winter 1: Diametru... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa HM Summer 1 se evidentiaza prin contrastul placut dintre lemnul natur si MDF-ul alb lucios. Infrumuseteaza-ti living-ul cu masa HM Summer 1: eleganta practica si rezistenta. Picioarele mesei din lemn ii ofera acesteia stabilitate si re... Detalii »
Categorie: Mese Cafea