Masa Cafea Sl Milan L1 Alb - Stejar

Masa Cafea Sl Milan L1 Alb - Stejar
569.00
Cumpara »

Descriere Produs

Masa Cafea Sl Milan L1 Alb - Stejar
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Silan va oferi stil si living-ului dumneavoastra. Aceasta masa face parte din colectia Milan si are un stil scandinav. Paleta cromatica caracteristica stilului scandinav este compusa din culori deschise nuante pastel. Dimensiuni masa cafea SL Milan L1: Diametru: 80 cm Inaltime: 45 cmGarantie masa cafea SL Milan L1: 2 ani

Produse similare

Un echilibru perfect al formelor si al proportiilor. Asa am putea descrie in cuvinte designul creativ al masutei de cafea SL Milan S1. Masa SL Milan S1 poate fi folosita cu succes si ca suport pentru obiecte decorative (vaza cu flori statue... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Milan S1 este o piesa de mobilier simpla si eleganta ideala pentru servit cafeaua în momentele de relaxare. Structura mesei este una solida: picioare din lemn cu finisaje de stejar si blat din MDF. Dimensiuni masa cafea SL Milan S... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Combinatia inedita dintre lemnul cu finisaje de culoarea stejarului si MDF-ul alb asigura originalitatea si durabilitatea mesei SL Milan L3. Aceasta piesa de mobilier cu accente scandinave ii va oferi living-ului sau bucatariei dumneavoastr... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Milan isi va gasi cu usurinta locul in living-ul dumneavoastra oferindu-i acestei camere un aer modern si luminozitate. Lemnul de stejar si MDF-ul alb sunt combinatia perfecta pentru un mobilier calitativ rezistent si usor de curata... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul SL Milan L2 este compus din doua masute de cafea. Acestea au o rezistenta sporita fiind realizate din lemn si MDF. Masutele pot fi folosite impreuna atunci cand serviti cafea si gustari sau separat ca suport pentru obiecte decorative:... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul de mese SL Milan S2 creeaza o atmosfera moderna si eleganta in living-ul dumneavoastra. Acest set este combinatia perfect dintre stil si functionalitate. Masutele le puteti folosi impreuna atunci cand serviti cafea sau gustari musafir... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Cea mai simpla si mai des intalnita abordare cromatica in interioarele amenajate in stil scandinav este folosirea a cel mult doua culori. Culoarea de accent folosita cu moderatie va adauga albului o nota de prospetime. In cazul mesei SL Mi... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul SL Milan va aduce o nota de modernism living-ului dumneavoastra. Aceste doua masute de cafea pot fi folosite impreuna atunci cand serviti cafea si gustari sau pot fi puse separat incadrandu-se perfect in orice camera datorita cromatic... Detalii »
Categorie: Mese Cafea