Canapea Clasica Savona

Canapea Clasica Savona
2695.00
Cumpara »

Descriere Produs

Canapea Clasica Savona
Categorie: Mobila
Canapele: Canapeaua clasica Savona ofera interiorului de living in care este amplasata o eleganta aparte. Combinand utilitatea cu eleganta, poarta cu sine valoarea si prestigiul mobilierului clasic. Cadrul din lemn masiv de fag, fabricat in Italia, se remarca prin finetea detaliilor. Acestea, alaturi de cele doua brate cu terminatii de tip „coarne de berbec sunt elementele care individualizeaza canapeaua Savona. Asezata in living alaturi de o masa joasa de cafea si de un fotoliu din aceeasi familie, ofera cadrul perfect pentru o conversatie de amiaza. Caracteristicile canapelei Savona:finisaj cadru: cires; materiale: cadru din lemn masiv de fag, tapiterie din textil (75% bumbac, 25% poliester); stil: clasic; canapea de 2 locuri; tara de origine (cadru): Italia; produs disponibil online exclusiv la Retro Boutique.

Produse similare

Fotolii. Fotoliul clasic Savona ofera interiorului de living in care este amplasat o eleganta aparte. Combinand utilitatea cu eleganta, poarta cu sine valoarea si prestigiul mobilierului clasic. Cadrul din lemn masiv de fag, fabricat in Italia, se r... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Chico este o canapea clasica si poate fi un pat dublu sau o intreaga zona de relaxare.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Chico este o canapea clasica si poate fi un pat dublu sau o intreaga zona de relaxare.... Detalii »
Categorie: Mobila
Canapele. Canapeaua clasica Alberta ofera interiorului de living in care este amplasata o eleganta aparte. Combinand utilitatea cu eleganta, poarta cu sine valoarea si prestigiul mobilierului clasic. Cadrul din lemn masiv de fag este ornamentat cu ne... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Contururile traduc ganduri si simtaminte. Oglinzile zugravesc o alta fata, de stii sa privesti.Oglinda clasica de perete, cu aer romantic, a carei rama antichizata aduce aminte, prin decoratia sa, de iatacuri princiare. Aspectul patinat con... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Canapele. Canapeaua clasica Cigno ofera interiorului de living in care este amplasata o eleganta aparte. Combinand utilitatea cu eleganta, poarta cu sine valoarea si prestigiul mobilierului clasic. Atat tapitarea, cat si modelarrea cadrul din lemn ma... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Modalto   Categorie: Canapele Birou
Brand: Eichholtz   Categorie: Canapele Birou