Scaun Living Wenge Bogdan

Scaun Living Wenge Bogdan
249.00
Cumpara »

Descriere Produs

Scaun Living Wenge Bogdan
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Living
Tapiterie -Piele ecologica Kg sustinute -120 kg Garantie- 2 ani

Produse similare

Scaun living fabricat din lemn masiv cu sezutul tapitat cu piele ecologica. Cu un design clasic acest scaun se va integra cu usurinta in living sau sufragerie dar cel mai bine se potriveste cu mobila din lemn masiv sau cea asemanatoare. Est... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Scaun bucatarie fabricat din lemn masiv cu sezutul tapitat cu piele ecologica. Cu un design clasic acest scaun se va integra cu usurinta in bucatarie hol sau living dar cel mai bine se potriveste cu mobila din lemn masiv sau cea asemanatoar... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Scaun living fabricat din lemn masiv cu sezutul tapitat cu stofa rezistenta. Cu un design clasic acest scaun se va integra cu usurinta in living sufragerie dar cel mai bine se potriveste cu mobila din lemn masiv sau cea asemanatoare. Este u... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Scaun bucatarie fabricat din lemn masiv cu sezutul tapitat cu stofa rezistenta. Cu un design clasic acest scaun se va integra cu usurinta in bucatarie hol sau living dar cel mai bine se potriveste cu mobila din lemn masiv sau cea asemanatoa... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Bucatarie
Fabricat din lemn masiv scaunul living Paul este un scaun foarte rezistent creat pentru a fi folosit zilnic. Sezutul este tapitat cu piele ecologica rezistenta la uzura. Acest scaun living va este oferit in finisaj lemn wenge. Cu un design ... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living
Mobila si Accesorii. Nume: Scaun living Nero Gama Scaune living Material de fabricatie: lemn masiv, piele ecologicaCulori:lemn – Wenge, piele ecologica – maro inchislemn – Wenge, piele ecologica - bej Dimensiuni: 47x53x98 cm * Pretul afisat pe... Detalii »
Categorie: Scaune Living
Mobila si Accesorii. Nume: Scaun living Kerry Bis Gama: Scaune living Material de fabricatie: lemn masiv, piele ecologica Culori:maro inchis - wengecrem - wenge Dimensiuni: 45x46x95 cm * Pretul afisat pe site include TVA.... Detalii »
Categorie: Scaune Living
Scaun lemn living Eusebio este usor curbat si are sezutul si parte din spatar tapitate cu piele ecologica pentru un maxim de confort. Spatarul este doar partial tapitat pentru a oferi o aerisire sporita el fiind un pic curbat pentru o pozit... Detalii »
Categorie: Scaune Pentru Living