Suport Pantofi Lemn Tip Taburet Hm St3

Suport Pantofi Lemn Tip Taburet Hm St3
276.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suport Pantofi Lemn Tip Taburet Hm St3
Categorie: Mobila Hol
Suport pantofi tip taburet wenge/crem din otel si lemn masiv tapitat cu piele ecologica. Acest suport pantofi tip taburet este conceput parca pentru cei care se grabesc sa iasa din casa. Dispune de un taburet moale iar rafturile sunt la vedere. Mentine pantofii vizibili pentru a-i alege rapid si totodata ii pastreaza aerisiti. Picioare din lemn masiv tije din otel rezistente spatiul dintre ele permitand asezarea usoara si a pantofilor cu toc inalt. Se potriveste atat unui hol mic cat si unuia ceva mai mare. Caracteristici suport pantofi tip taburet: Lungime: 81 cm-     Latime: 31 cm-     Inaltime: 49 cm-     Greutate: 6.6 kg Garantie suport pantofi: 2 ani.

Produse similare

Suport pantofi cu taburet negru din otel tapitat cu piele ecologica neagra. Daca esti mereu pe fuga acest suport pantofi tip taburet e ceea ce ai nevoie. Nu te mai impiedici de perechile de pantofi aruncate in graba la intrare ii mentine vi... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Dimensiuni suport pantofi: Inaltime: 33 cm; Adancime: 18 cm; Lungime: 62 - 115 cm... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Dimensiuni suport pantofi:Latime: 30 cm; Inaltime: 32 cm; Lungime: 80 cm.... Detalii »
Categorie: Mobila Hol
Categorie: Mobila Hol
Mobila. Comoda pentru pantofi, eleganta si practica. Este ideala pentru spatii mai putin generoase, multumita adancimii sale. Cele doua compartimente sunt rabatabile in plan vertical. Inchiderea este asigurata de patru magneti (cate doi pentru fiec... Detalii »
Categorie: Comode
Taburete si Banci. Fotoliu taburet tapitat Howard Colectia: Modern. Fotoliu tip taburet, tapitat cu piele. Şezutul capitonat, realizat din spuma poliuretanica, este foarte confortabil, iar cadrul din lemn masiv de pin asigura rezistenta si durabilitatea. Un ... Detalii »
Categorie: Canapele
Taburete si Banci. Fotoliu taburet tapitat Piacere Colectia: Modern. Fotoliu tip taburet, tapitat cu stofa premium. Şezutul capitonat, realizat din spuma poliuretanica, este foarte confortabil, iar cadrul din lemn masiv de pin asigura rezistenta si durabilit... Detalii »
Categorie: Canapele
Taburete si Banci. Fotoliu taburet tapitat Mambo Colectia: Modern. Fotoliu tip taburet, tapitat cu stofa premium. Şezutul capitonat, realizat din spuma poliuretanica, este foarte confortabil, iar cadrul din lemn masiv de pin asigura rezistenta si durabilitat... Detalii »
Categorie: Canapele