Mese de cafea

  • Produse Mobila:
  • 304   41 - 50
Mobila. Masa de cafea Callin este practica si imprima o ambianta moderna.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Masa de cafea NOi Brazil este practica si imprima o ambianta moderna.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Masa de cafea NOi Italy este practica si imprima o ambianta moderna.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Masa de cafea Bilbao II este din rattan impletit si sticla, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese. Estetica minimalista a masutei de cafea Oslo Black seduce privitorul. Designul simplu (trei picioare oblice care sustin blatul circular) este subliniat de finisajul in alb si negru. Ideala pentru apartamentele contemporane, masuta de cafea ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Mobila din MDF si furnir de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din MDF si furnir nu se mai limiteaza do... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Living, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Mese Cafea. Conceptul de baza al acestei colectii este functionalitatea, acesta fiind si scopul final al unei amenajari. Aceasta colectie se remarca prin joaca intre stiluri, culori si materiale de diferite texturi. Colectia Play Light este inspirata d... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Simpla dar versatila, masa Nicea se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mobilier Lemn, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Mese Cafea. Simpla dar versatila datorita designului Clasic, masa de cafea Chalk se integreaza perfect in orice parte a locuintei oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Masa UFO imbina modernismul si functionalitatea.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 304   41 - 50