Mese de cafea

  • Produse Mobila:
  • 304   41 - 50
Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Mobilier Mese. Masa de cafea este realizata dintr-un blat lucios si dintr-o impletitura metalica ce ofera stabilitate mesei. Aceasta poate fi pozitionata in apropierea canapelei reprezentand o piesa de decor inedita in stil loft/industrial.... Detalii »
Categorie: Mese
Cod Produs: MAA102 Produs NOU Furnizor: Marea Britanie Livrare: 14-30 zile in functie de stoc in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb Material: Lemn si MDF Dimensiuni masuta: Lungime: 100 cm Adancime: 61 cm Inaltime: 47 cm... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Masa Birou Machiaj
Mese, Living, Living > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Mosso este piesa perfecta pentru living-ul dumneavoastra, oferind un aspect estetic si atractiv. Este realizata din MDF si lemn malaezian, ceea cegaranteaza calitatea si rezistenta acesteia.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Mobila din MDF si furnir de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din MDF si furnir nu se mai limiteaza do... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Masa Bolero se potriveste in orice living, fiind simpla dar cu personalitate.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Tesla imbina simplitatea cu eleganta si se integreaza perfect in living-ul dumneavoastra.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Daca eşti în cautarea unei masute pentru cafea perfecte, care sa dea casei tale un aer modern, modelul Sticks este o alegere excelenta. Pe lânga designul atragator şi stilizat, va ajuta sa oferiti fiecarei camere un aer proaspat. Avand ... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Daca eşti în cautarea unei masute pentru cafea perfecte, care sa dea casei tale un aer modern, modelul Sticks este o alegere excelenta. Pe lânga designul atragator şi stilizat, va ajuta sa oferiti fiecarei camere un loc proaspat. Desi a... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Daca eşti în cautarea unei masute pentru cafea perfecte, care sa dea casei tale un aer modern, modelul Leaf este o alegere excelenta. Pe lânga designul atragator şi stilizat, va ajuta sa oferiti fiecarei camere un loc proaspat.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 304   41 - 50