Manere

  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7
Manere pentru scaune birou - acest set este compus din 2 brate (stang si drept), ele fiind fabricate din polipropilena ,plastic dur, rezistente si ergonomice.Prinderea se efectueaza cu ajutorul a 3 holsuruburi (neincluse) sub sezut. Gaurile... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Produsul manere pentru scaune vizitatori prezentat in poza alaturata se comercializeaza la set. Setul cuprinde doua manere fabricate din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Manere pentru scaune vizitatori se folosesc in s... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Acest produs contine un set de doua manere confectionate din otel cromat, manere utilizate pentru scaunele de birou ( scaunele directoriale ).Manere metalice pentru scaune directoriale prevazute cu patru gauri de prindere, din care doua poz... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Manere pentru scaune directoriale sunt compatibile pentru scaunele de birou model OFF 5850, OFF 5860, OFF 618, OFF 508 si OFF 832 .Pentru a verifica compatibilitatea cu un anumit produs nu trebuie decat sa efectuati doua masuratori, si anum... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Manere pentru scaune ergonomice sunt comercializate in set de doua bucati cate unul pentru fiecare parte . Acest produs este confectionat din poliuretan, prin turnare si se utilizeaza pentru scaune de birou (scaune ergonomice), fiind compat... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Banchete. Colectia de mobilier tapitat Stillo aduce in interioare caldura si eleganta vremurilor princiare. Incanta-ti asadar privirea cu aceste aristocratice piese de mobila pentru living, hol sau dormitor, iesite din atelierele maestrilor italieni.... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Nordal   Categorie: Dulapuri Living
  • Produse Mobila:
  • 7   1 - 7