Scaune Online

  • Produse Mobila:
  • 230   1 - 20
Noi avem solutia pentru dumneavoastra in cazul in care doriti sa organizati o conferinta, un simpozion si aveti nevoie de scaune. Inchiriere de scaune pentru diferite evenimente, la cele mai bune preturi de pe piata. Transportul este gratui... Detalii »
Categorie: Scaune
Sano Nirosta - curatire si lustruire a suprafetelor cromate ale scaunelor Curata si ofera stralucire suprafetelor cromate si nichelate ale scaunelor printr-un strat protector.... Detalii »
Categorie: Intretinere Scaune
Role scaun birou comercializate la set de 5 bucati, putand fi utilizate la scaunele de birou (scaune ergonomice). Aceste rotii au un diametru de 50 mm, iar cel al axului de prindere in baza scaunului este de 11 mm. Role scaun birou au pretu... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Sano Leather Care este o emulsie pentru tapiteriile din piele ale scaunelor, ce curata si ingrijeste pielea naturala si pielea ecologica. Emulsie pentru curatarea si lustruirea articolelor din piele: scaune, fotolii, canapele, tapiserie si ... Detalii »
Categorie: Intretinere Scaune
Picior fix pentru scaune de birou este conceput special pentru scaunele de birou, si este utilizat pentru a transforma scaunul de birou mobil intr-unul fix. Picioarele se comercilalizeaza la set, setul fiind de cinci picioare pentru scaune ... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Role gumate pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role gumate si se pot utiliza pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Pretul este pentru un set de 5 role. Diametrul rotii este de 50 mm, iar cel al axului de prindere i... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Roti cu frana pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role. Rolul franei este de a impidica alunecarea nedorita atunci cand lucram la birou, dar totodata eliberarea ei duce la libertatea de miscare a scaunului. Aceasta se poa... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Piston pentru scaune birou ce se poate utilizata la toate produsele din categoria scaunelor de birou prezentate pe situl nostru si prevazute cu mecanism de ridicare / coborare. Acest cilindru pneumatic cu gaz pentru scaune de birou (gas lif... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Baza pentru scaune de bar este un suport metalic pentru scaune de bar realizat din metal acoperit cu un strat de crom. Acest model de baza este compatibul cu toate scaunele de bar prezentate pe situl nostru sau ale colaboratorilor nostrii. ... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Brate pentru scaune de birou un produs compatibil cu urmatoarele modele de scaune de birou: OFF622, OFF907, OFF600, OFF612 si nu numai. Produsul brate pentru scaune de birou este format dintr-un set de doua manere din poliuretan pentru scau... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Baza stea pentru scaune D600 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrului Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din poliureta... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Mecanism pentru scaune ergonomice este cel mai utilizat mecanism pentru gama scaunelor de birou. Mecanismul permite practic doar trei reglaje, si anume balansul scaunului, reglarea fortei de balans a acestuia si poate comanda ridicarea sau ... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Baza stea pentru scaune D690 este o piesa componenta a scaunelor de bar, piesa ce se potriveste din punct de vedere constructiv oricarui produs prezentat pe situl nostru, din categoria scaunelor de bar. Steaua pentru scaune de birou prezent... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Manere pentru scaune ergonomice sunt comercializate in set de doua bucati cate unul pentru fiecare parte. Acest produs este confectionat din poliuretan, prin turnare si se utilizeaza pentru scaune de birou (scaune ergonomice), fiind compati... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Produsul manere pentru scaune vizitatori prezentat in poza alaturata se comercializeaza la set. Setul cuprinde doua manere fabricate din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Manere pentru scaune vizitatori se folosesc in s... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Baza stea pentru scaune ergonomice D700 este o piesa fabricata din poliuretan vopsit in culoarea argintiu, ce are insertii de plasticde culoarea negru. Aceasta baza are diametrul exterior de 700 mm, iar in zona centrala, unde se intalnesc c... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Piston cromat pentru scaune birou denumit si cilindru pneumatic cromat cu gaz, ce este conceput spre a fi utilizat pentru scaune de birou (gas lift). Acest piston cromat pentru scaune birou poate ridica scaunul cu 10 cm, doar cu o simpla at... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Piston pentru scaune bar se utilizeaza pentru cele mai multe dintre modelele de scaune de bar reglabile pe inaltime. Cilindru pneumatic cu gaz pentru scaune de bar (gas lift) poate ridica un un scaunul de bar cu 20 cm. Piston pentru scaune ... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Manere pentru scaune directoriale sunt compatibile pentru scaunele de birou model OFF 5850, OFF 5860, OFF 618, OFF 508 si OFF 832. Pentru a verifica compatibilitatea cu un anumit produs nu trebuie decat sa efectuati doua masuratori, si anum... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
Aceasta baza din metal acoperit cu un strat de crom, de forma patrata poate fi utilizata pentru scaune de bar. Baza patrata pentru scaune de bar este un model ce poate fi utilizat cu succes la oricare dintre scaunele de bar sau casino preze... Detalii »
Categorie: Componente Scaune
  • Produse Mobila:
  • 230   1 - 20