Mobilier Horeca

  • Produse Mobila:
  • 27   1 - 10
Masa terasa H73 Snow 301 Este o masa creata de designerul Odo Fioravanti cu blat din polipropilena disponibil in doua culori: alb sau bej cu picioare din aluminiu extrudat Dimensiuni masa terasa:Lungime 80 cmLatime 80 cm Inaltime 74 cm... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaunul vizitator Strike 2130 se remarca prin design-ul modern. Acest scaun este ideal pentru  spatii publice (sali de asteptare receptii sali de conferinta etc.) dar si pentru spatiile office sau Horeca. Acest model poate suporta o greu... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Scaunul HRC 599 este confectionat din plastic (polipropilena) cu un spatar de marime medie decupat in forme moderne. Este disponibil in 4 variante de culori.Dimensiunile scaunului de terasa HRC 599 sunt:Inaltimea totala a scaunului: 83 cm.... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune horeca tehnopolimer Over Are un aspect clasic si simplu dar combinatia de culori imaginata il face foarte atractiv. Daca va doriti un scaun care sa umple de viata spatiul de care dispuneti fie el exterior sau interior domestic sau co... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun plastic Volt 670 Designul subtire si liniar proportiile gratioase si culorile fresh (alb negru rosu antracit gri bej galben albastru) fac din Volt 670 un scaun care iese in evidenta. Scaunul este fabricat prin injectare de polipropile... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic Snow 300 sunt confectionate prin injectare de polipropilena si sunt rezistente la razele UV. Este ideal pentru utilizarea in aer liber. Este caracterizat printr-un profil rezistent care face ca scaunul Snow sa fie foarte dura... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Prodige Prodige are un design indraznet realizat dintr-o scoica cu decupaje noncomformiste cu tenta hexagonala si cu un decupaj central care-i da avantajul de a fi mai usor de manevrat. Scoica se spijina pe un cadru metal... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Opera Creat intr-un stil inovativ Opera este un scaun deosebit care atrage atentia prin forma impletita a spatarului sau. Impresioneaza inca de la prima vedere dorindu-ti sa cunosti mai multe despre structura sa. Este con... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaun tehnopolimer Milu Milu este un scaun cu un aspect placut ce ofera confort si siguranta. Este fabricat din tehnopolimer lavabil non toxic antistatic rezistent la razele ultraviolete stivuibil si este disponibil intr-o mare varietate de... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
Scaune plastic JOI 870 Un strop de culoare invioreaza orice incapere. De aceea noi am creat scaunele din plastic polipropilena JOI 870 pentru cofetarii si spatii fast-food care sunt disponibile in cateva variante de culori: negru rosu maro ... Detalii »
Categorie: Mobilier Horeca
  • Produse Mobila:
  • 27   1 - 10