Mobila fabricata in Romania

  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10
Dulapuri. Dulapul sifonier Fahrenheit incurajeaza o binevenita iesire din tiparele tradiției. Melanj de elemente retro si contemporane, se remarca drept o piesa de mobila cu puternica amprenta vizuala. Compartimentarea urmeaza aceeasi linie inovatoa... Detalii »
Categorie: Mobila
Canapele. Canapeaua divan Fahrenheit Blue aduce aminte de proiectele DIY ce recicleaza paleți. Designul minimalist reține liniile drepte si baza joasa, de tip soclu. Cadrul canapelei - lucrat in lemn masiv de plop - este elegant finisat, punand in ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaun tapitat, ale carui motive traditionale romanesti indeparteaza dilemele, subliniind identitatea. Este perfect in rolul de accent intr-un interior contemporan. De asemenea, se integreaza firesc intr-o amenajare cu tema etno. Scaunul Per... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaun tapitat, ale carui motive traditionale romanesti indeparteaza dilemele, subliniind identitatea. Este perfect in rolul de accent intr-un interior contemporan. De asemenea, se integreaza firesc intr-o amenajare cu tema etno. Scaunul Sez... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese. Confectionata in intregime din lemn masiv de stejar salbatic, fiecare masa extensibila Viggo este unica. Finisajul natur pune in valoare frumusetea particulara a fibrei, amplificata de blatul cu dimensiuni generoase. Silueta minimalista est... Detalii »
Categorie: Mobila
Noptiere. Comoda cu sapte sertare Fahrenheit incurajeaza o binevenita iesire din tipare. Cu un design inspirat de efervescența anilor sci-fi, cand totul parea posibil si nimic nu era extravagant, comoda cu sertare Fahrenheit subliniaza puterea imagi... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi. Patul tapițat Fahrenheit Green este modern, elegant, durabil. Sa ne explicam. Liniile drepte, curate si finisajul natur al cadrului din lemn masiv de plop il recomanda drept piesa de mobila parte a unui dormitor contemporan. Capatul de pat... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi. Patul tapițat Fahrenheit este modern, elegant, durabil. Sa ne explicam. Liniile drepte, curate si finisajul natur al cadrului din lemn masiv de plop il recomanda drept piesa de mobila parte a unui dormitor contemporan. Capatul de pat din p... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii. Fotoliul Fahrenheit Blue, cu a sa estetica retro-moderna, pune alaturi tradiția si inovația. Din orice unghi priviți, fotoliul Fahrenheit este o piesa perfecta. Liniile fluide ale corpului balanseaza perfect cadrul minimalist din oțel i... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese. Un veritabil statement de designer, masa de cafea Fahrenheit reuneste intr-un melanj perfect elemente retro si contemporane. Elegantul finisaj natur al lemnului de plop salbatic este balansat de avangardiste picioare cu tije metalice. Clasi... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10