Bucatarii

  • Produse Mobila:
  • 19   1 - 19
Bucatarie modulara Bianca 200 cm formata din corpuri inferioare corpuri suspendate si blat termorezistent de 28 mm. Aceasta bucatarie este pe cat de frumoasa pe atat de utila in special datorita spatiilor de depozitare multiple in care va p... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa extensibila euro cu doua extensii este realizata din lemn masiv de fag cu blat din mdf furniruit. Masa extensibila este disponibila in nunatele de culoare: cires stejar si wenge. Dimensiuni masa extensibila Euro 2: Lungime - 155/192.5... Detalii »
Categorie: Mese Living
Obtine mai mult spatiu in bucatarie comandand mobila Sofia cu soldat. Bucataria Sofia este realizata din pal melaminat carcasa wenge si usi culoare ladin.... Detalii »
Categorie: Bucatarii
Bucatarie modulara conceputa pentru bucatarii cu dimensiuni medii spre mari. Aceasta bucatarie modulara are un aspect modern si uimeste prin gradul de utilitate superior. Este fabricata din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobila de bucatarie realizata din pal melaminat wenge cu fronturile ladin. Bucataria contine 3 corpuri suspendate si 3 corpuri baza, blat wenge de 2 metri lungime.... Detalii »
Categorie: Bucatarii
Masa extensibila Cleo 3 este realizata din pal melaminat. Masa bucatarie extensibila Cleo 3 este disponibila pe finisaje de Cires si Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret. Dimensiuni masa bucatarie Cleo: Inaltime... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Bucataria Zebra cu fronturi din MDF wenge este o bucatarie eleganta si poate fi usor adaptata spatiului tau.Pretul este pentru varianta de 220 cm, descrisa si contine si accesoriile..In plus beneficiezi de transport gratuit in Bucuresti sau... Detalii »
Categorie: Bucatarii
Mobila bucatarie 3 metri modulara - foarte potrivita pentru bucatariile spatioase. Aceasta mobila bucatarie 3 metri lungime dispune de multe spatii de depozitare care permit aranjarea ustensilelor de bucatarie exact asa cum va doriti. Piese... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie Laura 240 cm modulara conceputa pentru bucatariile spatioase. Aceasta bucatarie permite o buna depozitare a ustensilelor datorita spatiilor multiple de depozitare. Bucataria de 2.4 metri lungime ste foarte solida fiind fabricata d... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobilier bucatarie modular 1.6 m ideal pentru bucatariile nici prea mari nici prea mici. Acest set mobilier bucatarie este conceput pentru utilitate dar nici aspectul nu dezamageste. Bucataria completa este fabricata din pal melaminat de 18... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie mica 120 cm perfecta pentru bucatariile care nu dispun de mult spatiu. Aceasta bucatarie mica se integreaza perfect in spatiile inguste. Este o bucatarie realizata din PAL melaminat de 18 mm grosime cant ABS 0 4 mm si un blat term... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie Mona 180 cm conceputa pentru bucatariile care nu dispun de foarte mult spatiu. Este o bucatarie moderna realizata din materiale rezistenta la uzura. Bucataria este realizata din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm si... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie moderna 220 cm modulara conceputa pentru bucatariile spatioase. Aceasta bucatarie moderna este alcatuita din corpuri cu spatii multiple de depozitare. Corpurile sunt realizate din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa bucatarie Cleo Eco este realizata din pal melaminat are loc in orice bucatarie. Masa coltar Cleo Eco este disponibila in finisaje de Cires Nuc sau Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret! Dimensiuni masa bucat... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Mobila bucatarie Cornelia formata din: masca chiuveta corp inferior cu 3 sertare corp inferior cu 2 usi corp inferior cu o usa corp superior cu 2 usi - 3 bucati. Este un set de mobila bucatarie elegant potrivit pentru cei care vor o amenaja... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie modulara Simona 200 cm formata din corpuri inferioare corpuri suspendate si blat termorezistent de 28 mm. Aceasta bucatarie este pe cat de frumoasa pe atat de utila in special datorita spatiilor de depozitare multiple in care va... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie clasica 240 cm realizata pentru a mobila bucatariile spatioase. Este o bucatarie clasica cu foarte multe spatii de depozitare ideala pentru gospodinele care au multe ustensile de bucatarie. Este o bucatarie modulara realizata din ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa bucatarie Mioara este o masa rezistenta cu un design simplu ce confera bucatarie dumneavastra un aer modern. Masa bucatarie Mioara este disponibila in culori stejar wenge sau cires. Dimensiuni masa bucatarie Mioara: Lungime - 90 cmLati... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa bucatarie Cleo 2 este realizata din pal melaminat cantuita cu cant de PVC. Masa coltar Cleo 2 este disponibila in finisafe de Cires Nuc si Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret! Dimensiuni masa bucatarie Cle... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
  • Produse Mobila:
  • 19   1 - 19