Bucatarii

  • Produse Mobila:
  • 104   1 - 20
Bucatarie modulara Bianca 200 cm formata din corpuri inferioare corpuri suspendate si blat termorezistent de 28 mm. Aceasta bucatarie este pe cat de frumoasa pe atat de utila in special datorita spatiilor de depozitare multiple in care va p... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa extensibila euro cu doua extensii este realizata din lemn masiv de fag cu blat din mdf furniruit. Masa extensibila este disponibila in nunatele de culoare: cires stejar si wenge. Dimensiuni masa extensibila Euro 2: Lungime -¬†155/192.5... Detalii »
Categorie: Mese Living
Bucatarie modulara conceputa pentru bucatarii cu dimensiuni medii spre mari. Aceasta bucatarie modulara are un aspect modern si uimeste prin gradul de utilitate superior. Este fabricata din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa extensibila Cleo 3 este realizata din pal melaminat. Masa bucatarie extensibila Cleo 3 este disponibila pe finisaje de Cires si Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret. Dimensiuni masa bucatarie Cleo: Inaltime... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Bucatarie mica 120 cm perfecta pentru bucatariile care nu dispun de mult spatiu. Aceasta bucatarie mica se integreaza perfect in spatiile inguste. Este o bucatarie realizata din PAL melaminat de 18 mm grosime cant ABS 0 4 mm si un blat term... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobila bucatarie 3 metri modulara - foarte potrivita pentru bucatariile spatioase. Aceasta mobila bucatarie 3 metri lungime dispune de multe spatii de depozitare care permit aranjarea ustensilelor de bucatarie exact asa cum va doriti. Piese... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie Laura 240 cm modulara conceputa pentru bucatariile spatioase. Aceasta bucatarie permite o buna depozitare a ustensilelor datorita spatiilor multiple de depozitare. Bucataria de 2.4 metri lungime ste foarte solida fiind fabricata d... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobilier bucatarie modular 1.6 m ideal pentru bucatariile nici prea mari nici prea mici. Acest set mobilier bucatarie este conceput pentru utilitate dar nici aspectul nu dezamageste. Bucataria completa este fabricata din pal melaminat de 18... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa bucatarie Mioara este o masa rezistenta cu un design simplu ce confera bucatarie dumneavastra un aer modern. Masa bucatarie Mioara este disponibila in culori stejar wenge sau cires. Dimensiuni masa bucatarie Mioara: Lungime - 90 cmLati... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Masa bucatarie Cleo Eco este realizata din pal melaminat are loc in orice bucatarie. Masa coltar Cleo Eco este disponibila in finisaje de Cires Nuc sau Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret! Dimensiuni masa bucat... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Bucatarie Mona 180 cm conceputa pentru bucatariile care nu dispun de foarte mult spatiu. Este o bucatarie moderna realizata din materiale rezistenta la uzura. Bucataria este realizata din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm si... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobila si Accesorii. Masa bucatarie Lambert extra-alba Gama Mese bucatarie Material de fabricatie: sticla, otel cromat Culori: extra alba cu margini transparente Dimensiuni: Masa extensibila Lambert: 120-180x80x76 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pre... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Mobila bucatarie Cornelia formata din: masca chiuveta corp inferior cu 3 sertare corp inferior cu 2 usi corp inferior cu o usa corp superior cu 2 usi - 3 bucati. Este un set de mobila bucatarie elegant potrivit pentru cei care vor o amenaja... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie modulara¬†Simona¬†200 cm formata din corpuri inferioare corpuri suspendate si blat termorezistent de 28 mm. Aceasta bucatarie este pe cat de frumoasa pe atat de utila in special datorita spatiilor de depozitare multiple in care va... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie clasica 240 cm realizata pentru a mobila bucatariile spatioase. Este o bucatarie clasica cu foarte multe spatii de depozitare ideala pentru gospodinele care au multe ustensile de bucatarie. Este o bucatarie modulara realizata din ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Bucatarie moderna 220 cm modulara conceputa pentru bucatariile spatioase. Aceasta bucatarie moderna este alcatuita din corpuri cu spatii multiple de depozitare. Corpurile sunt realizate din pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobila si Accesorii. Masa bucatarie Lester 90 Gama Mese sticla Material de fabricatie: Sticla/ otel inoxidabil Culori:sticla transparenta deasupra, sticla neagra - jossticla transparenta deasupra, sticla alb laptos-jos Dimensiuni: Masa Lester: 90/60/76 cm Produ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Mobila si Accesorii. Masa bucatarie Gordon 100x180 Gama Mese bucatarie Material de fabricatie: blat laminat, plastic, otel Culori:arinfag Dimensiuni: Masa bucatarie rabatabila Gordon: 180x100x75 cm Produsele din imagine se vand separat. * Pretul afisat pe site ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Masa bucatarie Cleo 2 este realizata din pal melaminat cantuita cu cant de PVC. Masa coltar Cleo 2 este disponibila in finisafe de Cires Nuc si Wenge. Masa se livreaza la colet. Montajul nu este inclus in pret! Dimensiuni masa bucatarie Cle... Detalii »
Categorie: Mese Bucatarie
Mobila si Accesorii. Bucatarie Marijia Gama Bucatarii Specificatii: grosimea blatului – 2,8 cm, usi cu pistoane cu gaz Culori: fronturi – vanilie, carcasa – stejar sonoma, blat - alb Dimensiuni: lungime set Bucatarie Marijia: 200 cm... Detalii »
Categorie: Bucatarii
  • Produse Mobila:
  • 104   1 - 20