Coltare

  • Produse Mobila:
  • 82   1 - 20
Coltarul de sufragerie Valahia este un coltar extensibil prevazut cu extensie metalica si are saltea pe plasa de arcuri. Extensia de 1300 x 1500 mm ofera un spatiu optim pentru dormit, acesta fiind prevazut si cu lada pentru lenjerie.... Detalii »
Categorie: Coltare Living
Amenajarea livingului este mai simpla prin alegerea coltarului extensibil Roma. Realizat pe structura din lemn de fag si tapitat cu materiale de cea mai buna calitate coltarul Roma iti asigura confortul dorit.... Detalii »
Categorie: Coltare Living
Coltar de bucatarie realizat din lemn cu pal furniruit disponibil pe wenge sau stejar, tapitat cu stofa de calitate in diverse culori. Setul este format din bancheta colt cu lada, masa extensibila si 2 scaune.... Detalii »
Categorie: Coltare Bucatarie
Coltare Extensibile. Coltar extensibil Napoli Grigio Colectia: Moder. Culoare: Gri. Coltarul reprezinta o piesa de mobilier necesara intr-un living modern si este zona preferata de relaxare a intregii familii. Şezutul coltarului Napoli este elastic si nedeform... Detalii »
Categorie: Canapele
Coltar living extensibil cu lada lenjerie.Construit pe structura metalica,cu saltea relaxa.Are tetiere reglabile.Se poate comanda pe stofa sau imitatie piele. Dimensiuni 280 x 165 x 85 cm. Dimensiuni extensie140 x 230 cm.... Detalii »
Categorie: Coltare Living
Coltarul living Picasso este un coltar extensibil elegant care poate fi comandat pe imitatie piele sau stofa. Extensia generoasa ofera un spatiu optim mpentru dormit, acesta fiind prevazut si cu lada pentru lenjerie.... Detalii »
Categorie: Coltare Living
Colțarul este disponibil în 2 variante: șezlong rabatabil pe partea dreaptă sau stangă. Tapițeria poate fi din stofă sau piele ecologică și ai la indemană o bogată paletă de culori din care poți alege. Fiecare culoare se poate ... Detalii »
Brand: Aramis Feeling   Categorie: Canapele
Coltar de bucatarie realizat mdf furniruit cu elemente de pal si lemn masiv disponibil pe cires,mahon si stejar, tapitat cu stofa de calitate in diverse culori. Setul este format din bancheta colt cu lada, masa extensibila si 2 scaune.... Detalii »
Categorie: Coltare Bucatarie
Coltare Extensibile. Coltar extensibil cu tetiere Diego Gray Colectia: Moder. Culoare: Gri. Coltarul reprezinta o piesa de mobilier necesara intr-un living modern si este zona preferata de relaxare a intregii familii. Coltarul Diego este construit dupa ultimele... Detalii »
Categorie: Canapele
Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii de depozitare suplimentare se gasesc sub sezuturile banche... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Coltare Fixe. Colectia: Modern Material / Culoare: Crem / Grej inchisnColtarul Jazz impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confo... Detalii »
Categorie: Canapele
Coltarul de bucatarie este solutia ideala de amenajare a spatiului de luat masa. Bancheta de colt poate fi utilizata si pentru depozitare,fiecare latura fiind prevazuta cu spatiu depozitare iar masa poate fi extinsa oferind astfel un spatiu... Detalii »
Categorie: Coltare Bucatarie
Acest coltar bucatarie Cleo eco are bancheta si tabureti tapitati cu stofa rezistenta grosimea palului melaminat este de 18mm. Coltar bucatarie disponibila in culori: cires nuc si wenge coltarul cleo eco se poate incadra cu usurinta in oric... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Coltarul de bucatarie este foarte important. Adesea ne petrecem majoritatea timpului in bucatarie la o bere cu prietenii si nu de putine ori ne prinde noaptea pe acelasi coltar in bucatarie cu scrumiera plina. Un grup de colt este de cele ... Detalii »
Categorie: Mobila Bucatarie
Coltare Extensibile. Coltar extensibil Napoli Giallo Colectia: Moder. Culoare: Galben si Maro. Coltarul reprezinta o piesa de mobilier necesara intr-un living modern si este zona preferata de relaxare a intregii familii. Şezutul coltarului Napoli este elastic ... Detalii »
Categorie: Canapele
Coltare Extensibile. Descriere: Simplu dar versatil, coltarul Stanford Lux reprezinta o piesa de mobilier necesara intr-un living modern, fiind zona preferata de relaxare a intregii familii. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc lin... Detalii »
Categorie: Canapele
Coltare Fixe. Colectia: ModernnColtarul Platone impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si... Detalii »
Categorie: Canapele
Coltarul de bucatarie Dortmund clasic este realizat mdf furniruit cu elemente de pal si lemn masiv disponibil culoare mahon tapitat cu stofa de calitate in diverse culori. Setul este format din bancheta colt cu lada, masa extensibila si 2 s... Detalii »
Categorie: Coltare Bucatarie
Coltar de bucatarie realizat mdf furniruit cu elemente de pal si lemn masiv disponibil pe cires si stejar, tapitat cu stofa de calitate in diverse culori. Setul este format din bancheta colt cu lada, masa extensibila ovala si 2 scaune.... Detalii »
Categorie: Coltare Bucatarie
Îți poți crea colțarul sau canapeaua mult dorită prin combinarea modulelor și a texturilor, obținând astfel un obiect de mobilier personalizat și perfect adaptat spațiului de care dispui.... Detalii »
Brand: Aramis Feeling   Categorie: Canapele
  • Produse Mobila:
  • 82   1 - 20