Scaune gaming

  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4
Scaun gaming OFF 307 este un scaun ergonomic, confortabil, cu cotiere reglabile pe inaltime si capitonate pentru un confort suplimentar. Scaunul prezinta eleganta si un design modern, desprins din jocurile PC, pentru a maximiza confortul. S... Detalii »
Categorie: Scaune De Birou
Inspiratia acestui scaun directorial negru cu rosu este data de cursele auto si a fost construit de mestesugari cu experienta ce si-au dorit sa va ofere confortul dat de scaunul unei masini sport si sa va creeze impresia ca sunteti la volan... Detalii »
Categorie: Scaune Directoriale
Inspiratia acestui scaun directorial maro negru si gri este data de cursele auto si a fost construit de mestesugari cu experienta ce si-au dorit sa va ofere confortul dat de scaunul unei masini sport si sa va creeze impresia ca sunteti la v... Detalii »
Categorie: Scaune Directoriale
Design modern si elegant destinat birourilor dinamice. Cu acest scaun directorial HM Trajan  vei lucra mai rapid si mai eficient spatele tau fiind mereu relaxat sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar si s... Detalii »
Categorie: Scaune Directoriale
  • Produse Mobila:
  • 4   1 - 4