Scaune gaming

  • Produse Mobila:
  • 40   1 - 10
Scaunul HM Ringo se remarca prin aspectul futurist. Acest scaun va ofera un grad ridicat de confort si relaxare si este o alegere potrivita pentru pasionatii de jocuri pe calculator. Caracteristici scaun gaming: tapiterie din piele ecol... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaunul SL Q054 este alegerea perfecta pentru personele pasionate de jocuri pe calculator. Acest scaun ofera un grad sporit de confort. Caracteristici scaun directorial: tapiterie din piele ecologica si stofa - baza si brate din polipropil... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul SL Q105 este special conceput pentru gameri si pentru persoanele care petrec mult timp la birou. Acest model va asigura un grad ridicat de confort si relaxare. Caracteristici scaun gaming: tapiterie din piele ecologica neagra cu fin... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul HM Scroll  este creat special pentru impatimitii de jocuri pe PC sau console. Acest scaun ergonomic va ofera un grad ridicat de confort si relaxare/ Caracteristici scaun gaming: tapiterie realizata din piele ecologica. Cele 3 culo... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul HM Radix are un design modern si a fost conceput special pentru pasionatii de jocuri pe calculator. Datorita acestui scaun spatele dumneavoastra va fi mereu relaxat si sustinut intr-o pozitie corecta. Caracteristici scaun gaming: t... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul SL Q057  este alegerea ideala pentru pasionatii de jocuri pe calculator care petrec foarte mult timp in fata monitorului. Acest model este realizat din materiale atent selectionate de calitate superioara placute la atingere si us... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul HM Roaster are un design modern si elegant. Tapiteria acestui scaun este realizata din piele ecologica si stofa.Constructia ergonomica cu suport lombar si spatar reglabil (mecanism TILT) va asigura un grad maxim de confort. Acest s... Detalii »
Categorie: Scaune Directoriale
Scaunul HM Defender este alegerea ideala pentru pasionatii de jocuri pe calculator si pentru persoanele care stau un timp indelungat pe scaun. Cotierele sunt reglabile iar cele 2 perne pentru cap si pentru partea lombara sunt incluse in pre... Detalii »
Categorie: Scaune Manager
Scaunul SL Q105 alegerea ideala pentru pasionatii de jocuri pe calculator. Acest model va ganteaza un grad ridicat confort si relaxare. Caracteristici scaun gaming: tapiterie din piele ecologica neagra si rosie - scaunul este prevazut cu do... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
Scaunul SL Q055 este conceput special pentru impatimitii jocurilor pe calculator. Acest model este rezistent confortabil si are un design atractiv. Caracteristici scaun gaming: spatar si sezut tapitat cu piele ecologica si stofa - pentru u... Detalii »
Categorie: Scaune Gaming
  • Produse Mobila:
  • 40   1 - 10