Vitrine

  • Produse Mobila:
  • 80   1 - 10
Bufete Dining. Setul Bufet si Vitrina Bohemia de 210 cm latime este compusa din 4 sertare cu manere de metal, 6 usi de lemn si 2 usi de sticla. Esenta: lemn masiv - molid Dimensiuni: Latime: 210 cm Adancime: 54 cm inaltime: 209 cm inaltime picioare: 10.5 ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bufete Dining. Set Bufet si Vitrina Antik de 210 cm latime este compus din 4 sertare cu manere de metal, 6 usi din lemn, 2 usi de sticla si un compartiment deschis. Esenta: lemn masiv - molid Dimensiuni: Gabarit total: Latime: 210 cm Adancime: 54 cm inalt... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Living, Vitrine, Living > Noutati. Vitrina Bolero se potriveste in orice living, fiind un set simplu dar cu personalitate.... Detalii »
Categorie: Mobila
Vitrine Dining. O vitrina realizata din molid avand doua usi de sticla, trei rafturi si doua sertare este perfecta pentru orice living sau dining. Din lemn masiv: molid. Dimensiuni: Latime: 118 cm Adancime: 42 cm inaltime: 175 cm Culoare: gri de piatra. Mo... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Vitrine. Simpla dar versatila, vitrina Costa se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Vitrine. Simpla dar versatila, vitrina Brighton se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Vitrine, Mobilier Lemn, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Dulapuri. Simpla dar versatila datorita designului Clasic, vitrina Chalk se integreaza perfect in orice parte a locuintei oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Simpla dar versatila, vitrina Stockholm se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Vitrine Dining. Vitrina Bohemia de 74 cm latime cu deschidere pe stanga sau dreapta este compusa din o usa de sticla, o usa de lemn si un sertar. Esenta: lemn masiv - molid Dimensiuni: Latime: 74 cm Adancime: 56 cm inaltime: 207 cm Dimensiuni interioare us... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Vitrine Dining. O vitrina realizata din molid avand doua usi de sticla, trei rafturi si doua sertare este perfecta pentru orice living sau dining. Din lemn masiv: molid. Dimensiuni: Latime: 118 cm Adancime: 42 cm inaltime: 175 cm Culoare: tundra. Montaj: G... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Produse Mobila:
  • 80   1 - 10