Scaune de bar

  • Produse Mobila:
  • 375   1 - 20
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-885 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul de bar HM H 37 este un model care va da gratie casei sau oricarei locatii in care va fi utilizat. Ne bucuram ca putem sa punem la dispozitia clientilor nostrii un scaun fabulos de confortabil la un pret avantajos. Scaunul este comf... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar Berlin – este un scaun inalt de bar rotativ cu un design elegant. Este un scaun extrem de rezistent foarte stabil realizat din materiale de cea mai buna calitate. Caracteristici scaun bar Berlin: baza scaunului este metalica cu ... Detalii »
Categorie: Scaune Ieftine
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul H-64 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul de bar Frida se integreaza perfect in casa dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea form... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-886 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-887 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul H-54 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor... Detalii »
Categorie: Scaune
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -120 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Bar
Cu un aspect exterior retro scaunele de bar HM H31 ofera ambientului dumneavoastra o atmosfera aparte. Linia eleganta a design-ului care se continua de la baza piciorului din otel cromat pana la spatarul si sezut din lemn nuc tapitate cu pi... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar rotativ ABS 125 este conceput special pentru a asigura un confort sporit si o senzatie de relaxare utilizatorilor sai. Acest scaun bar rotativ are un aspect modern dar in acelasi timp este si foarte elegant. Fiind realizat pe o b... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar lemn ABS 110 iese in evidenta datorita lemnului lacuit folosit pentru realizarea sezutului sau. Acest scaun bar din lemn impresioneaza nu doar prin estetica ci si prin rezistenta superioara. Daca in spatiul pe care doriti sa-l ame... Detalii »
Categorie: Scaune Ieftine
Scaune. Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele cerinte si atuuri in proiectare si procesul de ... Detalii »
Categorie: Gradina
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul de bar Avanja se integreaza perfect in casa dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea for... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Stil: Modern.Material: Metal / MDF / Piele ecologica. Culoare: Nuc / Crem. Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bu... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun bar lemn ABS 110 Design-ul este important, dar nu poate fi singurul criteriu sau cel mai important de care sa tineti cont cand achizitionati un scaun, mai cu seama un scaun bar lemn.... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Bar
Stilul curbat, frumos si elegant al scaunului de bar ABS 169, il face potrivit pentru a fi utilizat in baruri, puburi chiar si in unele cafenele. Aceste scaune de bar sunt din ce in ce mai populare in casele oamenilor, deoarece ele sunt dis... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul de bar HM H2 are un aspect modern care se potriveste spatiilor interioare si exterioare caracterizate de un stil ce impun o eleganta minimalista. Avand inaltimea reglabila si baza pivotanta scaunele de bar HM H2 se potrivesc pentru ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Mese si Scaune. Stil: Moder Material: Otel Culoare: Verde inchisRealizat din otel inoxidabil, cu un design modern, acest scaun este rezistent la intemperii si poate fi alegerea perfecta pentru baruri, localuri. Recomandat pentru: localuri, terase sau barur... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Scaunul Bar are un design simplu si atemporal datorita caracterului sau usor si de familie, ceea ce il face potrivit pentru orice mediu casnic sau public. Scaunul dispune de un cadru metalic cromat, cu o structura rattan natural, atent real... Detalii »
Categorie: Scaune
  • Produse Mobila:
  • 375   1 - 20