Scaune de bar

  • Produse Mobila:
  • 269   1 - 20
Scaune. Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele cerinte si atuuri in proiectare si procesul de ... Detalii »
Categorie: Gradina
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-885 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul H-64 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul H-54 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor... Detalii »
Categorie: Scaune
Tapiterie - Piele ecologica Kg sustinute -120 kg Garantie- 2 ani... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Scaune Bar
Stilul curbat, frumos si elegant al scaunului de bar ABS 169, il face potrivit pentru a fi utilizat in baruri, puburi chiar si in unele cafenele. Aceste scaune de bar sunt din ce in ce mai populare in casele oamenilor, deoarece ele sunt dis... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul de bar HM H 37 este un model care va da gratie casei sau oricarei locatii in care va fi utilizat. Ne bucuram ca putem sa punem la dispozitia clientilor nostrii un scaun fabulos de confortabil la un pret avantajos. Scaunul este comf... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar lemn ABS 110 iese in evidenta datorita lemnului lacuit folosit pentru realizarea sezutului sau. Acest scaun bar din lemn impresioneaza nu doar prin estetica ci si prin rezistenta superioara. Daca in spatiul pe care doriti sa-l ame... Detalii »
Categorie: Scaune Ieftine
Scaun bar Berlin – este un scaun inalt de bar rotativ cu un design elegant. Este un scaun extrem de rezistent foarte stabil realizat din materiale de cea mai buna calitate. Caracteristici scaun bar Berlin: baza scaunului este metalica cu ... Detalii »
Categorie: Scaune Ieftine
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-886 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul C-887 se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelo... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul de bar Frida se integreaza perfect in casa dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea form... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaun bar rotativ reglabil pe nlime prin sistem hidraulic, ezut tapiat cu piele ecologic, baz cromat,suport de picioare cromat.... Detalii »
Categorie: Scaune De Bar
Scaun pentru bar cu cadru din lemn si sezut tapitat.Este un scaun elegant care se poate folosi pentru puburi,baruri,cafenele,restaurante sau pentru uz casnic.... Detalii »
Categorie: Scaune De Bar
Un scaun destinat exclusiv barurilor realizat din baza cromata cu suport pentru picioare tapitat cu piele ecologica. Scaun de bar rotativ cu piston reglabil pe inaltime prin sisterm hidraulic. Amenajati spatiul dedicat barului in culori ca... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun bar rotativ ABS 125 este conceput special pentru a asigura un confort sporit si o senzatie de relaxare utilizatorilor sai. Acest scaun bar rotativ are un aspect modern dar in acelasi timp este si foarte elegant. Fiind realizat pe o b... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Scaun de bar piele ABS 119 este un scaun de bar cu sezut simplu foarte potrivit pentru mini-barurile de acasa. Acesta se poate integra la fel de bine si in barurile publice. Scaunul are suportul realizat din otel cromat foarte rezistent si ... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul Sandra se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formel... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Descriere: Simplu dar versatil, scaunul Plump se integreaza perfect in bucataria sau livingul dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simpl... Detalii »
Categorie: Scaune
Mese si Scaune. Stil: Modern.Material: Metal / MDF / Piele ecologica. Culoare: Nuc / Crem. Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bu... Detalii »
Categorie: Scaune
  • Produse Mobila:
  • 269   1 - 20