Mobila Rustica

  • Produse Mobila:
  • 179   1 - 10
MOBILA. Blidar Rustic din lemn natur 120x45x207 cm... Detalii »
Categorie: Blidare
Mobila. Noptiera din lemn si metal alb ET-747 Colectia: Clasic Culoare cadru metalic: Alb. Culoare lemn: Alb. Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Datorita combinaţiei de lemn şi meta... Detalii »
Categorie: Mobila
MOBILA. Taburet rustic Anglia din lemn natur 30x32 cm... Detalii »
Categorie: Tabureti
MOBILA. Scaun rustic Anglia din lemn natur 45x90x35 cm... Detalii »
Categorie: Scaune
Mobila. Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Datorita combinaţiei de lemn şi metal aceasta se potriveşte perfect in orice dormitor, alaturi de orice pat. Noptiera ET-747 nu este doar... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Pat din lemn culoare cires Genewa Colecţia: Rustic. Culoare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry. Pat Genewa... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Piesele de mobila pentru living si dormitor Aspen vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute... Detalii »
Categorie: Mobila
Comode. Cand si cand imi place sa fug de vremea prea repede, pierzandu-mi urma prin targurile de antichitati. Acolo, printre scaune cu tapiterie de catifea si dulapuri pline de sarm prafuit, regasesc o lume aparte, asezata si incantatoare.Comoda in... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Rusticul francez imbina in perfect echilibru sofisticarea mobilierului clasic din palatele regale si aerul degajat, informal al interioarelor conacelor nobiliare de tara. Deseori numit si provensal, acest stil de amenajare a interioarelor e... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Consola rustica din lemn cu doua sertare, foarte utila pentru a strange lucrurile imprastiate in holul de la intrare sau pe cele aruncate prin bucatarie. Noi recomandam gama de mobilier Robinson pentru amenajarea unui hol de intrare inedi... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 179   1 - 10