Mobila Rustica

  • Produse Mobila:
  • 333   1 - 20
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 450 2DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 2 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 650 3DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 3 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Fantasy reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspect ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Vinci High reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspe... Detalii »
Categorie: Paturi
Mic mobilier. Bancheta cu lada de depozitare Bavaria este o piesa plina de farmec rustic. Picioarele din lemn de brad cu finisaj natur se asorteaza cu perna imbracata in piele ecologica de culoare maro. Bancheta Bavaria este totodata o piesa de mic mobil... Detalii »
Categorie: Banchete
Dormitoare. Noptiera din lemn culoare cires si metal negru ET-747 Colectia: Clasic / RusticCuloare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Da... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Accesorii casa. Taburet CountrynStil: ScandinavnStilul rustic al taburetului Country evoca imaginea unei vieti simple intr-o casuta de la tara. Pentru a crea un spatiu cald si primitor, le poti amplasa si in bucatarie unde se aduna familia pentru cina sau ... Detalii »
Categorie: Taburete Si Banci
Canapele Extensibile. Canapea extensibila PointStil: ScandinavnVa puteti bucura de confortul legendarului futon, acum oferit intr-o gama noua de culori. Canapeaua Point, conceputa pentru a economisi spatiu, se transforma in doar cateva secunde din canapea in pat... Detalii »
Categorie: Canapele
Noptiere si Comode. Noptiera din lemn masiv de stejar VentoColectia: Clasic. Culoare lemn: Natural. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic, este agatata pe cadrul patului si conceputa astfel incat sa poata fi amplasata oriunde. Astfel, dumn... Detalii »
Categorie: Paturi
MOBILA. Masuta rustica rotunda din lemn natur 80 cm... Detalii »
Categorie: Masute
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor Gloria vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecut... Detalii »
Categorie: Noptiere
Mobila. Set de masa extensibila de dining cu patru scaune, toate gandite intr-un mod unitar pentru un spatiu familial. Ca alegem sa le amplasam in bucatarie sau in zona de dining, cele cinci piese componente ale acestei compozitii cu un design foar... Detalii »
Categorie: Mese
Canapele Extensibile. Canapea Extensibila StepStil: ScandinavnStep este unul dintre cele mai noi modele de canapea, care creaza un sentiment de spatialitate. Cu ambele brate in pozitie verticala va puteti bucura de o canapea relaxanta, iar cu ambele brate lasate... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Extensibile. Canapea Extensibila StepStil: ScandinavnStep este unul dintre cele mai noi modele de canapea, care creaza un sentiment de spatialitate. Cu ambele brate in pozitie verticala va puteti bucura de o canapea relaxanta, iar cu ambele brate lasate... Detalii »
Categorie: Canapele
Noutati. Cabinet cu 4 sertare HousenHouse este „casa” perfecta pentru orice obiect de imbracaminte sau pentru orice obiect, in general. Comoda House te ajuta sa-ti ordonezi hainele intr-un mod estetic si practic, si iti ascunde lenjeria de pat s... Detalii »
Categorie: Living
Canapele Fixe. Canapea fixa Fusion 3Stil: ScandinavnDupa cum il da de gol si numele, Fusion imbina de minune designul clasic cu simplitatea unui stil modern. Elegant, in culori contrastante, Fusion devine cu usurinta centrul oricarei incaperi. Pernele rot... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Fixe. Canapea DevaStil: ScandinavnIn lumea antica, devas erau fiinte divine, al caror nume insemnau ''stralucire''. De aceea, ce nume ar putea fi mai potrivit decat Deva pentru aceasta canapea cu un design modern? Cadrul canapelei este realizat d... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Extensibile. Canapea extensibila Shin Sano Colectia: Modern. Canapeaua extensibila Shin Sano este unul dintre modele de exceptie oferite de stilul scandinav, modern si functional, inspirat din cultura japoneza si adaptat nevoilor tale. Folosita ca o can... Detalii »
Categorie: Canapele
Mese de Toaleta. Masa de toaleta din lemn masiv de stejar VinciColectia: Clasic. Culoare: Natural. Masa de toaleta in stil clasic ce se remarca prin aspectul impunator si creeaza o atmosfera eleganta in dormitorul dumneavoastra. Mobila din lemn de stejar es... Detalii »
Categorie: Paturi
  • Produse Mobila:
  • 333   1 - 20