Mobila Rustica

  • Produse Mobila:
  • 333   1 - 20
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 450 2DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 2 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 650 3DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 3 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Vinci High reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspe... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Fantasy reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspect ... Detalii »
Categorie: Paturi
Accesorii casa. Taburet CountrynStil: ScandinavnStilul rustic al taburetului Country evoca imaginea unei vieti simple intr-o casuta de la tara. Pentru a crea un spatiu cald si primitor, le poti amplasa si in bucatarie unde se aduna familia pentru cina sau ... Detalii »
Categorie: Taburete Si Banci
Dormitoare. Noptiera din lemn culoare cires si metal negru ET-747 Colectia: Clasic / RusticCuloare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Da... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Noptiere si Comode. Noptiera din lemn masiv de stejar VentoColectia: Clasic. Culoare lemn: Natural. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic, este agatata pe cadrul patului si conceputa astfel incat sa poata fi amplasata oriunde. Astfel, dumn... Detalii »
Categorie: Paturi
MOBILA. Masuta rustica rotunda din lemn natur 80 cm... Detalii »
Categorie: Masute
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor Gloria vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecut... Detalii »
Categorie: Noptiere
Canapele Extensibile. Canapea Extensibila StepStil: ScandinavnStep este unul dintre cele mai noi modele de canapea, care creaza un sentiment de spatialitate. Cu ambele brate in pozitie verticala va puteti bucura de o canapea relaxanta, iar cu ambele brate lasate... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Extensibile. Canapea Extensibila StepStil: ScandinavnStep este unul dintre cele mai noi modele de canapea, care creaza un sentiment de spatialitate. Cu ambele brate in pozitie verticala va puteti bucura de o canapea relaxanta, iar cu ambele brate lasate... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Extensibile. Canapea extensibila PointStil: ScandinavnVa puteti bucura de confortul legendarului futon, acum oferit intr-o gama noua de culori. Canapeaua Point, conceputa pentru a economisi spatiu, se transforma in doar cateva secunde din canapea in pat... Detalii »
Categorie: Canapele
Canapele Extensibile. Canapea extensibila Shin Sano Colectia: Modern. Canapeaua extensibila Shin Sano este unul dintre modele de exceptie oferite de stilul scandinav, modern si functional, inspirat din cultura japoneza si adaptat nevoilor tale. Folosita ca o can... Detalii »
Categorie: Canapele
Mobila. Comoda pentru televizor, cu blat finisat natur si cadru din lemn alb antichizat. Este ideala ca element al unui interior rustic. Comoda pentru televizor Bourjois este prevazuta cu doua compartimente pentru depozitare si nisa cu raft. O pies... Detalii »
Categorie: Comode
Birou calculator 1400x700xh750 mm realizat din pal melaminat de 18 mm grosime . Biroul contine corp unitate calculator 300x500xh750 mm fara spate si prevazut cu usa si un mic spatiu de depozitare tastatura glisanta 600450 mm corp cu 3 serta... Detalii »
Categorie: Birou Office
MOBILA. Masuta rustica rotunda din lemn maro 80 cm... Detalii »
Categorie: Masute
MOBILA. Comoda Rustic cu 5 sertare si 2 usi din lemn natur... Detalii »
Categorie: Comode
MOBILA. Scaun rustic din lemn natur 90 cm... Detalii »
Categorie: Scaune
MOBILA. Consola Rustic cu sertar din lemn natur 120x55x80 cm... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. La colt de strada o dugheana prafuita. Intra. Naiv priveste croitorul si ia aminte la mestesuguri ce se duc. Timpul curge in umbra ultimului frac. Set de trei cufere din lemn, invelite in panza canvas. Au deopotriva rol practic (putand fi f... Detalii »
Categorie: Cufere
  • Produse Mobila:
  • 333   1 - 20