Mobila Rustica

  • Produse Mobila:
  • 187   1 - 10
MOBILA. Scaun rustic Anglia din lemn natur 45x90x35 cm... Detalii »
Categorie: Scaune
MOBILA. Blidar Rustic din lemn natur 120x45x207 cm... Detalii »
Categorie: Blidare
Mobila. Noptiera din lemn si metal alb ET-747 Colectia: Clasic Culoare cadru metalic: Alb. Culoare lemn: Alb. Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Datorita combinaţiei de lemn şi meta... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Pat din lemn culoare cires Genewa Colecţia: Rustic. Culoare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry. Pat Genewa... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Piesele de mobila pentru living si dormitor Aspen vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Rusticul francez imbina in perfect echilibru sofisticarea mobilierului clasic din palatele regale si aerul degajat, informal al interioarelor conacelor nobiliare de tara. Deseori numit si provensal, acest stil de amenajare a interioarelor e... Detalii »
Categorie: Mobila
Banchete. Cu aerul sau rustic, bancheta canapea Lumier este perfecta pentru terasa acoperita sau bucataria casei de vacanța. Cadrul din lemn masiv de acacia ii da rezistența in timp, iar salteaua cu arcuri și poliuretan asigura confortul. Asortate... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Consola rustica din lemn cu doua sertare, foarte utila pentru a strange lucrurile imprastiate in holul de la intrare sau pe cele aruncate prin bucatarie. Noi recomandam gama de mobilier Robinson pentru amenajarea unui hol de intrare inedi... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese. Set de masa de dining cu patru scaune, toate gandite intr-un mod unitar pentru un spatiu familial. Ca alegem sa le amplasam in bucatarie sau in zona de dining, cele cinci piese componente ale acestei compozitii cu un design foarte putin for... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi. Intorcandu-se la conac dupa atata amar de vreme, deschise intai usa odaii ei de odinioara. Lada cu papusi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptiera scrisoarea, ramasa nedeschisa, la a carei amintire Ingrid... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 187   1 - 10