Mobila Rustica

  • Produse Mobila:
  • 331   1 - 20
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 450 2DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 2 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Vinci High reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspe... Detalii »
Categorie: Paturi
Dulapuri. Dulap din lemn masiv de stejar Seti 650 3DColectia: Moder. Culoare: Natural. DESCRIERE: Dulap cu 3 usi, in stil modern, ce se remarca prin aspectul estetic si atractiv. Este un model impunator, ce se potriveste perfect in orice dormitor si ... Detalii »
Categorie: Paturi
Paturi Lemn. Material: Lemn masiv de stejar Culoare: Natural Patul Fantasy reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspect ... Detalii »
Categorie: Paturi
Dormitoare. Noptiera din lemn culoare cires si metal negru ET-747 Colectia: Clasic / RusticCuloare cadru metalic: Negru. Culoare lemn: Antique Cherry Noptiera elegata in stil rustic, cu accente clasice, construita pe cadru metalic cu sertar de lemn. Da... Detalii »
Categorie: Noptiere Si Comode
Noptiere si Comode. Noptiera din lemn masiv de stejar VentoColectia: Clasic. Culoare lemn: Natural. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic, este agatata pe cadrul patului si conceputa astfel incat sa poata fi amplasata oriunde. Astfel, dumn... Detalii »
Categorie: Paturi
Mobila. Vitrina cu doua sertare Alphonse, cu finisaj alb de inspiratie provensala, trebuie imaginata in interioare de case cu pereti din piatra de rau si terase ce dau spre gradini cu liliac. Astfel, farmecul rustic al acestui tip de mobila pentru ... Detalii »
Categorie: Vitrine
Mic mobilier. Bancheta cu lada de depozitare Bavaria este o piesa plina de farmec rustic. Picioarele din lemn de brad cu finisaj natur se asorteaza cu perna imbracata in piele ecologica de culoare maro. Bancheta Bavaria este totodata o piesa de mic mobil... Detalii »
Categorie: Banchete
Mobila. Comoda pentru televizor Colombina se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de bej patinat, comoda Colombina este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din d... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Set de masa extensibila de dining cu patru scaune, toate gandite intr-un mod unitar pentru un spatiu familial. Ca alegem sa le amplasam in bucatarie sau in zona de dining, cele cinci piese componente ale acestei compozitii cu un design foar... Detalii »
Categorie: Mese
Accesorii casa. Taburet CountrynStil: ScandinavnStilul rustic al taburetului Country evoca imaginea unei vieti simple intr-o casuta de la tara. Pentru a crea un spatiu cald si primitor, le poti amplasa si in bucatarie unde se aduna familia pentru cina sau ... Detalii »
Categorie: Taburete Si Banci
Noptiere si Comode. Noptiera din lemn masiv de stejar Vinci 2 Low Colectia: Clasic. Culoare lemn: Natural. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic. Detalii tehnicenMobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si... Detalii »
Categorie: Paturi
Mobila. Comoda pentru televizor, cu blat finisat natur si cadru din lemn alb antichizat. Este ideala ca element al unui interior rustic. Comoda pentru televizor Bourjois este prevazuta cu doua compartimente pentru depozitare si nisa cu raft. O pies... Detalii »
Categorie: Comode
MOBILA. Masuta rustica rotunda din lemn maro 80 cm... Detalii »
Categorie: Masute
MOBILA. Masuta rustica rotunda din lemn natur 80 cm... Detalii »
Categorie: Masute
MOBILA. Noptiera Rustic cu usa si sertar din lemn natur 60 cm... Detalii »
Categorie: Noptiere
Mobila. Noptiera cu aspect nefinisat, ideala ca element al unui interior retro sau rustic. Practic manufacturata, este prevazuta cu doua sertare numai bune pentru ascuns maruntisurile din dormitor. Vopseaua periata cu alb ici si colo accentueaz... Detalii »
Categorie: Noptiere
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Mobila. Comoda pentru televizor Alphonse, cu finisaj alb de inspiratie provensala, trebuie imaginata in interioare de case cu pereti din piatra de rau si terase ce dau spre gradini cu liliac. Astfel, farmecul rustic al acestui tip de mobila pentru ... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor Gloria vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecut... Detalii »
Categorie: Noptiere
  • Produse Mobila:
  • 331   1 - 20