Console

  • Produse Mobila:
  • 137   1 - 10
MOBILA. Consola retro din metal maro 18 cm... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Perete
Console. Piesele de mobila pentru living si dormitor Aspen vorbesc despre farmecul interioarelor rustice frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Rusticul francez imbina in perfect echilibru sofisticarea mobilierului clasic din palatele regale si aerul degajat, informal al interioarelor conacelor nobiliare de tara. Deseori numit si provensal, acest stil de amenajare a interioarelor e... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Consola rustica┬ádin lemn cu doua┬ásertare, foarte utila pentru a strange lucrurile imprastiate in holul de la intrare sau pe cele aruncate prin bucatarie. Noi recomandam gama de mobilier Robinson pentru amenajarea unui hol de intrare inedi... Detalii »
Categorie: Mobila
MOBILA. Consola Corelle din lemn bordo 80x36x74 cm... Detalii »
Categorie: Console
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mobilier Lemn, Mese > Mese Consola, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Console. Consola Messina este construita din material de exceptie precum lemn de nuc si otel.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Simpla dar versatila, consola Stockholm se integreaza perfect in livingul sau holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.... Detalii »
Categorie: Mobila
Console. Consola cu sertar Karla se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro nuc, consola Karla este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile clasic... Detalii »
Categorie: Mobila
MOBILA. Consola Corelle din lemn taupe 80x35x76 cm... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola Corelle din lemn crem 80x35x76 cm... Detalii »
Categorie: Console
  • Produse Mobila:
  • 137   1 - 10