Console

  • Produse Mobila:
  • 63   1 - 20
Mobila. Consola Lido este o piesa de mobila¬†eleganta si moderna, ideala pentru holul de la intrare. Blatul din sticla securizata, de culoare neagra, este sustinut de piciorul din otel inoxidabil, compus din doua elemente in forma literei 'C'. Func... Detalii »
Categorie: Console
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, consola Carikko va oferi o nota de eleganta spatiului in care va fi amplasata. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functional... Detalii »
Categorie: Mese
MOBILA. Consola cu 2 sertare din lemn alb 120 cm... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Consola cu sertare Robin se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro, consola Robin este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile coloniale... Detalii »
Categorie: Console
Mese si Scaune. Stil: Modern Material: Sticla de 12 mm Culoare: TransparentnO consola este indispensabila in orice hol sau living. Daca aceasta are si un aspect foarte placut, cu atat mai mult nu trebuie sa iti lipseasca. Dimensiuni Lungime: 125 cm Latime:... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Consola cu doua sertare, anume menita unui decor cu aer romantic. Dimensiunile o fac potrivita pentru holul de la intrare sau intr-un living de dimensiuni mi mici. Manerele in forma de inimoara si ornamentele gravate ale sertarelor ii spore... Detalii »
Categorie: Console
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, consola Osaka va oferi o nota de eleganta spatiului in care va fi amplasata. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalit... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Cu designul sau unic, consola retro Arlechin va fi piesa sezonului, fie ca o amplasati in hol, fie ca va sta in living. Designul retro al consolei este subliniat de picioarele oblice din metal si de fronturile pastelate ale celor trei serta... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola din lemn alb 124 cm... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola Rustic cu sertar din lemn natur 120x55x80 cm... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola cu sertar si 2 rafturi din lemn alb antichizat... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola vintage din lemn auriu124x41x81 cm... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Nisipuri se unduiesc in valuri, intr-o tacere de sfarsit de lume. Culorile puternice si aerul de cristal ranesc ochiul, indurerat de atata frumusete. In departare o camila se taraste agale, ducand intre cocoase pretioasa incarcatura. Singur... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila antichizata 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Consola ce aduce ... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Baga de seama, boiernasule: frumusetea rozelor si cantul de domnita sunt lucruri inselatoare. Cand va veni ceasul sa dezlegi aceasta vraja, fi-vei deja prins in mreje si dus va fi timpul tau. Consola cu doua sertare, anume menita unui decor... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Moara aceasta este la o zi de mers spre Florenta. Ai sa o recunosti neindoielnic dupa poarta cu trei crini. Sa ma astepti acolo in crucea noptii, de azi intr-o saptamana, langa rau. Nu voi opri, caci n-avem timp am irosit destul in regatul ... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola antichizata din lemn maro 105x86 cm... Detalii »
Categorie: Console
MOBILA. Consola cu 2 rafturi din lemn crem antichizat 100x35 cm... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor frantuzesti. Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. Pie... Detalii »
Categorie: Console
Mobila. Piesele de mobila pentru living si dormitor 'Epoque' vorbesc despre farmecul interioarelor de odinioara . Stilizand forme si decoratii sofisticate, iscusiti maestri lucreaza in lemn decoruri cu patina ce reinvie fastul vremurilor trecute. C... Detalii »
Categorie: Console
  • Produse Mobila:
  • 63   1 - 20