Mese de Cafea

  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10
Mese de cafea. O masa delicata si cocheta in acelasi timp, ofera stilului clasic un adaos modern cu elasticitatea si suavitatea bradului. Din lemn masiv: Blatul din brad si picioarele din brad Blatul este de 3cm grosime iar picioarele mesei sunt din lemn ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea parchet are cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: Blatul mesei este din stejar salbatic iar picioarele acesteia sunt din metal. Blatul este de ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea cu o Structura puternica, iar esenta de lemn de brad vechi cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: brad vechi de peste 100 de ani. Blatul este de... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea parchet are cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: Blatul mesei este din stejar salbatic iar picioarele acesteia sunt din brad. Blatul este de 4... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea din lemn masiv Winston cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2 cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: Natur. Termen de livrare: Maxim 14 zile lucratoare.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea are o Structura puternica din pal melaminat iar faptul ca este extensibila si se transforma intr-o veritabila masa de dining cu un design aparte vine in contrast cu functiunea ei, aceea de a savura o delicata cafea sau de a ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masa de cafea Ivory din lemn masiv de molid. Esenta: lemn masiv - molid Dimensiuni: Lungime: 100 cm Latime: 70 cm inaltime: 40 cm Grosime blat: 2,5 cm. Culori disponibile: gri sau tundra. Asamblare: Gata montata. Termen de livrare: Maxim 14... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea Touch Tundra cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: tundra. Termen de livrare: 3 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea Touch Grey cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: grey. Termen de livrare: 3 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea are o Structura puternica, picioarele de fier cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: cer (stejar salbatic) Blatul este de 3 cm grosime iar picio... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10