Mese de Cafea

  • Produse Mobila:
  • 317   1 - 10
Masa HM SB10 are un desing elegant si modern. Aceasta se va potrivi minunat in baruri pub-uri cluburi dar si acasa intr-un living sau o bucatarie moderna. Caracteristici masa bar: baza din metal vopsit in culoarea lemnului - blat din MDF... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Setul de mese SL Milan S2 creeaza o atmosfera moderna si eleganta in living-ul dumneavoastra. Acest set este combinatia perfect dintre stil si functionalitate. Masutele le puteti folosi impreuna atunci cand serviti cafea sau gustari musafir... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa de cafea SL Silan va oferi stil si living-ului dumneavoastra. Aceasta masa face parte din colectia Milan si are un stil scandinav. Paleta cromatica caracteristica stilului scandinav este compusa din culori deschise nuante pastel. Dime... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa SL Milan S1 este o piesa de mobilier simpla si eleganta ideala pentru servit cafeaua în momentele de relaxare. Structura mesei este una solida: picioare din lemn cu finisaje de stejar si blat din MDF. Dimensiuni masa cafea SL Milan S... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul SL Nolan B este fabricat din lemn si MDF. Aceste materiale ofera meselor rezistenta si durabilitate. Acest set de mese va transforma bucataria sau sufrageria dumneavoastra intr-un spatiu elegant cu influente scandinave. Stilul sca... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mese, Mese > Noutati, Mobilier Lemn, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Mese Cafea. Colectia Chaumont este construita din materiale de exceptie precum lemn de salcâm iar blaturile din lemn de stejar masiv.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobilier Mese. Cadrul acestei mese este confectionat din metal iar blatul din lemn de stejar. Masa de cafea poate fi pozitionata in apropierea canapelei sau a fotoliilor reprezentand o piesa de decor inedita datorita aspectului dar si a utilitatii pe care... Detalii »
Categorie: Mese
Mobilier Mese. Masa de cafea este realizata dintr-un blat lucios si dintr-o impletitura metalica ce ofera stabilitate mesei. Aceasta poate fi pozitionata in apropierea canapelei reprezentand o piesa de decor inedita in stil loft/industrial.... Detalii »
Categorie: Mese
  • Produse Mobila:
  • 317   1 - 10