Mese de Cafea

  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10
Structura masa- MDF Tapiterie masa -Piele ecologica Blat -Sticla transparenta Extensibila - Nu... Detalii »
Brand: Global Network   Categorie: Set Mese Si Scaune
Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Mobilier Mese.
Categorie: Mese
Setul SL Nolan B este fabricat din lemn si MDF. Aceste materiale ofera meselor rezistenta si durabilitate. Acest set de mese va transforma bucataria sau sufrageria dumneavoastra intr-un spatiu elegant cu influente scandinave. Stilul sca... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul SL Nolan B este compus din doua masute de cafea. Acest set se va incadra minunat in living-ul dumneavoastra combinatia de alb- negru fiind mereu o alegere reusita. Structura meselor este din lemn care alaturi de blaturile din MDF ofe... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Setul de mese SL Cleo negru se va integra perfect in bucataria sau living-ul dumneavoastra dar si localuri sau cafenele. Combinatia dintre metal si MDF negru ii confera acestui set de masute unicitate si un grad de rezistenta sporit. Dimen... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Descopera frumusetea lemnului natur alaturi de eleganta MDF-ului lacuit. Masa HM Winter 1 se va potrivi de minune atat intr-un living cu tendinte moderne cat si intr-o sufragerie in stil clasic. Dimensiuni masa cafea HM Winter 1: Diametru... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mese, Mese > Noutati, Mese > Mese de Cafea. Masa Bolero se potriveste in orice living, fiind simpla dar cu personalitate.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mobilier Lemn, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea, Mobilier din lemn masiv, Mobilier din lemn masiv > Mese Cafea. Colectia Chaumont este construita din materiale de exceptie precum lemn de salcâm iar blaturile din lemn de stejar masiv.... Detalii »
Categorie: Mobila
Mese, Mese > Noutati, Mese si Scaune, Mese > Mese de Cafea. Masa de cafea Nono Black este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din fibra de sticla lacuita, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia.... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10