Mese de Cafea

  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10
Masa bar este o piesa de mobilier ce completeaza mobilierul din orice bar club sau cafenea. Blatul mesei este din MDF de culoare neagra. Acest material este rezistent la caldura si uzura si este usor de curatat. Blatul este reglabil pe inal... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mese de cafea. O masa delicata si cocheta in acelasi timp, ofera stilului clasic un adaos modern cu elasticitatea si suavitatea bradului. Din lemn masiv: Blatul din brad si picioarele din brad Blatul este de 3cm grosime iar picioarele mesei sunt din lemn ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea parchet are cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: Blatul mesei este din stejar salbatic iar picioarele acesteia sunt din metal. Blatul este de ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea cu o Structura puternica, iar esenta de lemn de brad vechi cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: brad vechi de peste 100 de ani. Blatul este de... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea parchet are cu un design aparte vin in contrast cu functiunea pe care o ofera, aceea de a savura o delicata cafea. Din lemn masiv: Blatul mesei este din stejar salbatic iar picioarele acesteia sunt din brad. Blatul este de 4... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea din lemn masiv Winston cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2 cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: Natur. Termen de livrare: Maxim 14 zile lucratoare.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea are o Structura puternica din pal melaminat iar faptul ca este extensibila si se transforma intr-o veritabila masa de dining cu un design aparte vine in contrast cu functiunea ei, aceea de a savura o delicata cafea sau de a ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masa de cafea Ivory din lemn masiv de molid. Esenta: lemn masiv - molid Dimensiuni: Lungime: 100 cm Latime: 70 cm inaltime: 40 cm Grosime blat: 2,5 cm. Culori disponibile: gri sau tundra. Asamblare: Gata montata. Termen de livrare: Maxim 14... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea Touch Tundra cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: tundra. Termen de livrare: 3 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Mese de cafea. Masuta de cafea Touch Grey cu un sertar. Esenta: lemn masiv: brad. Blat: 2cm grosime.Dimeniuni: Lungime x Latime x inaltime. 120cm x 80cm x48 cm Culoare: grey. Termen de livrare: 3 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Produse Mobila:
  • 334   1 - 10