Mese de Cafea

  • Produse Mobila:
  • 211   1 - 20
Masa cafea GN310 cu blat din sticla este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa-si modernizeze livingul. Prin aspectul sau unic aceasta masa de cafea cu picioare din lemn se integreaza perfect in spatiile care dispun de lumina natural... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa de cafea Stockholm se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea fo... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa de cafea Cliff se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formel... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Designer: Deffine furniturenMasa de cafea NOi Spain este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din metal si marmura, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia. Ansamblul de mobilier NOI reprezinta un sistem modula... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa de cafea Combo B se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea form... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Masa Beskid B este o masa cu linii fine, potrivite pentru livingul dumneavoastra. Lemnul malaezian asigura rezistenta la apa si deformare a produsului, dar si intretinerea facila a acestuia. Dimensiuni: Inaltimea mesei: 51 cm Lat... Detalii »
Categorie: Mese
Seturi Masute. Descriere: Setul Cleo contine doua mese de cafea cu linii fine, potrivite pentru living. Combinatia de MDF si metal garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. MDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului,dar si intr... Detalii »
Categorie: Seturi Masute
Mese de Cafea. Descriere: Masa de cafea Taxi este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din metal si sticla ultradura, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia. Poate fi achizitionata pe nuanta de negru si are un imprimeu cu or... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea Garland este o excelenta piesa de accent. Liniile curbe, feminine si suprafata blatului de sticla subliniaza ideea de fluiditate. Picioarele arcuite sunt decorate cu elegante volute, iar finisajul auriu aduce un strop de glamo... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea Beverly este o piesa eleganta si moderna, potrivita pentru orice incapere a casei. Blatul din sticla transparenta, de dimensiuni generoase, si cadrul din otel inoxodabil ii dau un aer sofisticat. Functionala si plina de stil,... Detalii »
Categorie: Mese
Masuta de cafea sticla cu un design modern ce o va integra usor in livingul dumneavoastra. Fabricata din material de cea mai buna calitate masuta de cafea sticla este alegerea perfecta daca vreti sa va bucurati de savoarea unei cafele. Masu... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Masa cafea cu blat de sticla 904 este o masuta moderna cu blat de sticla ce poate conferi un aer de eleganta si stil livingului dumneavoastra. Masa pentru servit cafea are blatul din sticla transparenta avand grosimea de 8mm si cantul rotun... Detalii »
Categorie: Mese Cafea
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa Suzie se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa de cafea Spicy se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formel... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masa Marte se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Simpla dar versatila, masuta de cafea Casia White se integreaza perfect in livingul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Stiul scandinav imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual. Astf... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Masa de cafea Taxi II este practica si imprima o ambianta moderna. Este realizata din metal si sticla ultradura, ceea ce garanteaza calitatea si rezistenta acesteia. Poate fi achizitionata pe combinatia de alb cu gri. Dimensiuni:... Detalii »
Categorie: Mese
Mese si Scaune. Descriere: Setul Cleo contine doua mese de cafea cu linii fine, potrivite pentru living. Combinatia de MDF si metal garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. MDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului,dar si intr... Detalii »
Categorie: Seturi Masute
Mese si Scaune. Descriere: Masa Nolan D este o masa de cafea cu linii fine, potrivite pentru living. Combinatia de MDF si lemn masiv malaezian garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. MDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului,... Detalii »
Categorie: Mese
Seturi Masute. Descriere: Setul Nolan B contine doua mese de cafea cu linii fine, potrivite pentru living. Combinatia de MDF si lemn masiv malaezian garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. MDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a prod... Detalii »
Categorie: Seturi Masute
  • Produse Mobila:
  • 211   1 - 20