Mobila din Fier Forjat

  • Produse Mobila:
  • 14   1 - 10
Realizat din fier forjat si lemn masiv patul SL Cortina se reamarca prin durabilitate si rezistenta. Mobilierul din fier forjat se potriveste de minune oricarui stil si te va ajuta ca creezi in dormitorul tau o atmosfera romantica. Patul SL... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Atlanta este realizat din fier forjat si lemn masiv. Paturile din fier forjat sunt piese de mobilier rafinate elegante si cu o durata foarte mare de viata. Combinatia de culori si texturi (metal negru - lemn masiv cu nuanta de ci... Detalii »
Categorie: Paturi
Mobilierul din fier forjat are un farmec deosebit si evoca vremurile trecute in care acest material uneori combinat cu lemn masiv sau MDF a oferit decoruri impresionante. Paturile din fier forjat erau intalnite in castele vile impunatoare i... Detalii »
Categorie: Paturi
Noptiera SL Sophia se va porivi de minune langa patul cu acelasi nume dar poate fi incadrata cu usurinta langa orice mobilier cu elemente din fier forjat. Pe ea puteti aseza veioza ceasul desteptator sau alte obiecte pe care doriti sa le a... Detalii »
Categorie: Mobila Dormitor
Realizat din fier forjat si lemn masiv patul SL Atlanta impresioneaza nu doar prin rezistenta sa ci si prin design-ul inedit. Combinatia de culori si texturi (metal negru - lemn masiv cu nuanta de cires si finisaj antichizat) va oferi dorm... Detalii »
Categorie: Paturi
Eleganta si rafinamentul mobilierului din fier forjat fac ca acesta sa se potriveasca in multe stiluri ambientale de la stilul traditional la cel modern. Patul SL Venetia - un pat cu personalitate ce se va deveni cu siguranta vedeta dormit... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul Venetia se distinge prin armonia dintre forme texturi si culori. Realizat pe structura din lemn masiv cu finisaje de cires antichizat cu elemente din fier forjat de culoare neagra va oferi dormitorului dumneavoastra un aer rafinat si... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Cortina este este o piesa de design interior extrem de eleganta si rafinata. Elementele din fier forjat alaturi lemnul masiv de culoarea ciresului vor oferi durabilitate si prestanta patului SL Cortina. Somiera de tip lamelar va as... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Parma este realizat din lemn masiv si elemente din fier forjat. Acest pat are un design deosebit fiecare detaliu fiecare curba fiind realizate cu maiestrie si pricepere. Mobilierul din fier forjat se remarca atat prin durabilitate... Detalii »
Categorie: Paturi
Patul SL Parma este un model elegant si rafinat confectionat din fier forjat si lemn masiv. Materiale folosite la realizarea patului sunt de calitate superioare atent prelucrate pentru a va oferi nu doar un spatiu pentru dormit ci o adevara... Detalii »
Categorie: Paturi
  • Produse Mobila:
  • 14   1 - 10