Mobila Boho Chic

  • Produse Mobila:
  • 16   1 - 10
Taburete. Acest taburet cu spatar cultiva o stare de bine, cu a sa tapiterie in stil boho. Motivele vesele zugravite intr-o maniera moderna imbraca spatarul si sezutul, sustinute de cadrul rezistent din lemn de stejar. Pus alaturi de bancheta cu ac... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Acest taburet cultiva o stare de bine, cu a sa tapiterie in stil boho. Motivele vesele zugravite intr-o maniera moderna imbraca placut sezutul, sustinut de cadrul rezistent din lemn de stejar. Pus alaturi de piesele din aceeasi gama, tabu... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Acest taburet cu spatar cultiva o stare de bine, cu a sa tapiterie in stil boho. Motivele vesele zugravite intr-o maniera moderna imbraca spatarul si sezutul, sustinute de cadrul rezistent din lemn de stejar. Pus alaturi de o bancheta un... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul Safari poate fi exact pata de culoare ce lipsea livingului dumneavoastra. Forma sa reproduce o faimoasa piesa de mobila retro, the butterfly chair. Husa viu colorata este insa piesa de rezistenta - este confectionata din material te... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul Woodstock poate fi exact pata de culoare ce lipsea livingului dumneavoastra. Forma sa reproduce o faimoasa piesa de mobila retro, the butterfly chair. Husa viu colorata este insa piesa de rezistenta - este confectionata din material... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Acest taburet cultiva o stare de bine, cu a sa tapiterie colorata. Motivele vesele zugravite intr-o maniera moderna imbraca placut sezutul, sustinut de cadrul rezistent din lemn de stejar. Pus alaturi de piesele din aceeasi gama, taburetu... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Oglinda cu forma ovala de inspiratie orientala, ideala drept piesa de accent in camera de zi sau in zona de dining. Exotic este termenul pe care l-am folosi daca ar fi sa o caracterizam; ne putem imagina cu usurinta aceasta piesa intr-un a... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Scaune. Scaunul Baez poate fi exact pata de culoare ce lipsea livingului dumneavoastra. Forma sa reproduce o faimoasa piesa de mobila retro, the butterfly chair. Husa viu colorata este insa piesa de rezistenta - este confectionata din material text... Detalii »
Categorie: Mobila
Accesorii mobila. Ghici ghicitoarea mea: prietena ideala, cea care asculta fara a te intrerupe vreodata, cu un trup de invidiat, dar fara a-ti fi competitoare, dispusa sa ramana la nesfarsit in preajma-ti si bucuroasa oricand sa iti poarte rochiile albe de d... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Taburetele - cutii de depozitare Artemis cultiva o stare de bine, cu a lor tapiterie colorata. Asezate alaturi de piesele din aceeasi gama, cele doua taburete Artemis sunt perfecte pentru  amenajarea unui hol la intrarea in locuinta. Pra... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 16   1 - 10