Mobila Eclectica

  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10
Oglinzi clasice. Contururile traduc ganduri si simtaminte. Oglinzile zugravesc o alta fata, de stii sa privesti.Oglinda decorativa de perete, cu aer vintage, a carei rama antichizata aduce aminte, prin decoratia sa, de vremuri apuse. Tonurile patinate, in c... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen Neutro este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Plecand de la originalul conceput acum mai bine de... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen White este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Il puteti folosi pentru a indulci un decor minimali... Detalii »
Categorie: Mobila
Taburete. Taburet numai bun pentru decorarea unui colt de poveste. Are picioare trainice, pregatit fiind sa stea ore in sir la povesti in decorul unui living sau al unui dormitor decorat eclectic. Tapiteria taburetului este croita din panza rezistent... Detalii »
Categorie: Mobila
Canapele. A o numi simplu canapea ar fi nedrept, caci este mult mai mult - prilej de incantare, rasfat si uimire laolalta. Tapiteria cu textura catifelata, pentru care designerul a gandit o nuanta placuta de bej, imbraca natural aceasta forma ... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Contururile traduc ganduri si simtaminte. Oglinzile zugravesc o alta fata, de stii sa privesti.Oglinda eclectica de perete a carei rama alba patinata cu o tusa maro o face potrivita in orice interior. Inedita prin forma ei de floare, ad... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Noptiere. O noptiera datatoare de vise dulci. Elegant manufacturata, noptiera este prevazuta cu un sertar si compartiment pentru depozitare. Lemnul este vopsit auriu pentru a-i da un aer eclectic, oferind astfel inedite optiuni de amenajare.A se asor... Detalii »
Categorie: Mobila
Paturi. Cu designul sau eclectic, patul metalic Lucia este perfect pentru un dormitor contemporan. Capetele patului imbina ornamente curbate de inspiratie vegetala cu riguroase bare verticale. Asamblarea este cat se poate de simpla, cu ajutorul i... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Oglinda de perete cu rama din lemn de brad decorata cu motive traforate si cu insertii de oglinda. O piesa plina de farmec eclectic, oglinda Gretta poate fi folosita in compozitie cu celelalte piese de mobila din colectie.... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Comode. Comoda din lemn de brad prevazuta cu trei sertare decorate cu motive traforate si cu insertii de oglinda. O piesa plina de farmec eclectic, comoda pentru living Gretta isi gaseste locul alaturi de bufetul cu acelasi nume. Caracteristicile ... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10