Mobila Eclectica

  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen White este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Il puteti folosi pentru a indulci un decor minimali... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Oglinda de perete cu rama din lemn de brad decorata cu motive traforate si cu insertii de oglinda. O piesa plina de farmec eclectic, oglinda Gretta poate fi folosita in compozitie cu celelalte piese de mobila din colectie.... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen Neutro este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Plecand de la originalul conceput acum mai bine de... Detalii »
Categorie: Mobila
Comode. Comoda din lemn de brad prevazuta cu trei sertare decorate cu motive traforate si cu insertii de oglinda. O piesa plina de farmec eclectic, comoda pentru living Gretta isi gaseste locul alaturi de bufetul cu acelasi nume. Caracteristicile ... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen Black este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Il puteti folosi pentru a indulci un decor minimali... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Contururile traduc ganduri si simtaminte. Oglinzile zugravesc o alta fata, de stii sa privesti.Oglinda eclectica de perete a carei rama alba patinata cu o tusa maro o face potrivita in orice interior. Inedita prin forma ei de floare, ad... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Noptiere. O noptiera datatoare de vise dulci. Elegant manufacturata, noptiera este prevazuta cu un sertar si compartiment pentru depozitare. Lemnul este vopsit auriu pentru a-i da un aer eclectic, oferind astfel inedite optiuni de amenajare.A se asor... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen Patchwork este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Plecand de la originalul conceput acum mai bine... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Contururile traduc ganduri si simtaminte. Oglinzile zugravesc o alta fata, de stii sa privesti.Oglinda decorativa de perete, cu aer vintage, a carei rama antichizata aduce aminte, prin decoratia sa, de vremuri apuse. Tonurile patinate, in c... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Fotolii. Scaun si fotoliu in acelasi timp, Maurice este o piesa eclectica, ce aduce impreuna forma clasica si motivele contemporane. Cadrul din lemn masiv de mesteacan sustine spatarul si perna generos umplute cu poliuretan de inalta densitate. Tapi... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 23   1 - 10