Mobila Eclectica

  • Produse Mobila:
  • 15   1 - 15
Mobila. A o numi simplu 'canapea' ar fi nedrept, caci este mult mai mult prilej de incantare, rasfat si uimire laolalta. Tapiteria cu textura vintage, pentru care designerul a gandit o nuanta placuta de maro, imbraca natural aceasta forma cl... Detalii »
Categorie: Canapele
Mobila. Bufet din lemn de brad, prevazut cu trei sertare. Cele trei usi sunt decorate cu motive traforate de inspiratie orientala. Fronturile sertarelor aduc o nota clasica prin ornamentele inspirate de forme vegetale. O piesa plina de farmec vinta... Detalii »
Categorie: Bufete
Mobila. Patul tapitat Olivia este o eclectica imbinare de stiluri. Tablia capitonata aduce aminte de somptuozitatea mobilierului clasic. Rama cu linii drepte este riguros moderna. In fine, picioarele scurte si bombate sunt pline de farmec ludic, va... Detalii »
Categorie: Paturi
Mic mobilier. Clasica prin tapiteria cu butoni, retro daca e sa privim la picioarele oblice, eclectica bancheta Carol este nu numai o alcatuire placuta ochiului, ci si o piesa de mic mobilier foarte utila. Lada cu care este inzestrata reprezinta o excele... Detalii »
Categorie: Banchete
Mobila. Nopti intre falduri de satin si priviri furisate, Seherezade rostind povesti cu talc si Crucea Sudului stralucind departe. Simt un dor de Orient si visez pierdut la dogoarea nisipului cu miros de cafea. Comoda pentru living, fabricata din l... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Nopti intre falduri de satin si priviri furisate, Seherezade rostind povesti cu talc si Crucea Sudului stralucind departe. Simt un dor de Orient si visez pierdut la dogoarea nisipului cu miros de cafea. Cabinet de mici dimensiuni cu doua se... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Nu exista competitie intre alb si negru. Exista doar un magnetic, nesfarsit dans in care cele doua se completeaza. Constrastul inseamna armonie. Masa de cafea intr-o inedita combinatie de alb si negru. De la livinguri eclectice, pana la cel... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. Masa de cafea ce evoca interioarele retro ale caselor americane din anii '50 (Mid Century). Avantajul unei astfel de mese este versatilitatea sa. Blatul din sticla transparenta si cadrul cu linii simple, geometrice o recomanda pentru a sta ... Detalii »
Categorie: Mese
Mobila. A o numi simplu 'canapea' ar fi nedrept, caci este mult mai mult prilej de incantare, rasfat si uimire laolalta. Tapiteria din material textil cu textura catifelata, pentru care designerul a gandit o nuanta placuta de albastru, imbraca... Detalii »
Categorie: Canapele
Mic mobilier. Personalizati taburetul Stillo Inchiostro dupa gustul dumneavoastra! Va invitam sa alegeti intre cinci variante de finisare a cadrului si zeci de modele de stofa pentru tapiterie, pentru a alcatui un taburet intocmai cum v-ati dorit. Tabur... Detalii »
Categorie: Taburete
Mic mobilier. Clasica prin tapiteria cu butoni, retro industriala daca e sa privim la picioarele oblice din metal, eclectica bancheta Mr Bates este nu numai o alcatuire placuta ochiului, ci si o piesa de mic mobilier foarte utila. Lada cu care este inzes... Detalii »
Categorie: Banchete
Mobila. Patul Laguna se distinge intre celelale piese de mobila din dormitor cu a sa tablie capitonata, cu aripi laterale. Designul eclectic este si mai bine pus in evidenta daca asezati acest pat lipit de un perete alb si il completati cu lenjerii... Detalii »
Categorie: Paturi
Mobila. A o numi simplu 'canapea' ar fi nedrept, caci este mult mai mult prilej de incantare, rasfat si uimire laolalta. Tapiteria din piele ecologica pentru care designerul a gandit o nuanta clasica de maro inchis imbraca natural aceasta form... Detalii »
Categorie: Canapele
Mobila. Personalizati scaunul Stillo Inchiostro dupa gustul dumneavoastra! Va invitam sa alegeti intre cinci variante de finisare a cadrului si zeci de modele de stofa pentru tapiterie, pentru a alcatui scaunul perfect. Scaunul de dining Stillo I... Detalii »
Categorie: Scaune
Mobila. Masa de cafea ce evoca interioarele retro ale caselor americane din anii '50 (stil de design cunoscut sub numele de 'Mid Century'). Avantajul unei astfel de mese este versatilitatea sa. Blatul din sticla transparenta si cadrul cu linii simp... Detalii »
Categorie: Mese
  • Produse Mobila:
  • 15   1 - 15