Mobila Retro

  • Produse Mobila:
  • 521   1 - 10
MOBILA. Consola retro din metal maro 18 cm... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Perete
MOBILA. Consola retro din metal maro 34 cm... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Metal
Set masa HM Magnum patrata plus 4 scaune K205 se va incadra perfect in sufrageria sau bucataria dumneavoastra oferind camerei eleganta si rafinament. Setul poate fii folosit cu succes in restaurante sau cafenele ce au un stil retro. Masa H... Detalii »
Categorie: Mese Cu Scaune
Scaune. Scaun de bar cu cadru metalic, ideal pentru un decor de cafenea, bistro sau terasa. Terminatiile din cauciuc ale picioarelor asigura stabilitatea si impiedica deteriorarea suprafetei podelei. Vopseaua de culoare verde aprins folosita la fin... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaun de bar cu cadru metalic, ideal pentru un decor de cafenea, bistro sau terasa. Terminatiile din cauciuc ale picioarelor asigura stabilitatea si impiedica deteriorarea suprafetei podelei. Vopseaua de culaore galbena folosita la finisare... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaun de bar cu cadru metalic, ideal pentru un decor de cafenea, bistro sau terasa. Terminatiile din cauciuc ale picioarelor asigura stabilitatea si impiedica deteriorarea suprafetei podelei. Finisajul auriu roscat este unul special, rezist... Detalii »
Categorie: Mobila
Canapele. Canapeaua divan Fahrenheit Blue aduce aminte de proiectele DIY ce recicleaza paleți. Designul minimalist reține liniile drepte si baza joasa, de tip soclu. Cadrul canapelei - lucrat in lemn masiv de plop - este elegant finisat, punand in ... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: Modalto   Categorie: Canapele Birou
Brand: Sedia Elite   Categorie: Canapele Fixe
MOBILA. Scaun retro Adaggio din lemn gri pensulat si tapiterie cu motiv floral... Detalii »
Categorie: Scaune
  • Produse Mobila:
  • 521   1 - 10