Mobila Retro

  • Produse Mobila:
  • 404   1 - 20
Scaune bucatarie BUC 1312 sunt scaune bine conturate, usor rotunjite, un amestec perfect intre stilul retro si cel modern. Acest scaun are eleganta, are o stralucire subtila, o nota de lux, data de picioarele cromate si de statura inalta. S... Detalii »
Categorie: Scaune
MOBILA. Masa retro din lemn maro pentru TV 70 cm... Detalii »
Categorie: Masute
Colectia FLEXA Play este cea mai jucausa colectie de la FLEXA in care piesele de mobilier imbina design-ul retro cu tendintele moderne. Formele organice si culorile pastelate se imbina armonios cu design-ul scandinav iar rezultatul este o c... Detalii »
Brand: Flexa   Categorie: Mobila Pentru Copii Si Adolescenti
MOBILA. Biblioteca retro din lemn alb cu maro 207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Servanta retro din lemn alb cu maro... Detalii »
Categorie: Comode
Mic mobilier. Taburetele-cutie sunt solutia ideala atunci cand aveti invitati la ceai, dar nu si scaune pentru ei. Este cutie pentru depozitare si piesa de mic moblier in acelasi timp, aceasta multumita tapiteriei din piele ecologica, imprimata cu motive... Detalii »
Categorie: Taburete
Mic mobilier. Taburetele-cutie sunt solutia ideala atunci cand aveti invitati la ceai, dar nu si scaune pentru ei. Este cutie pentru depozitare si piesa de mic moblier in acelasi timp, aceasta multumita tapiteriei din piele ecologica, imprimata cu motive... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila. Azi as iesi pe bulevard ceva mai tarziu. Pofta am sa stau pe sofa pana spre amiaza, insotindu-ma cu aluaturi rumene, cafele si siropuri. Oamenii sa mai astepte. Paravanul decorativ este solutia ideala pentru zonele fara compartimentari. Fie... Detalii »
Categorie: Paravane
Mobila. Cufar vintage cu rol de bancheta, confectionat din lemn de brad, cu blatul imbracat in piele ecologica. Recomandat drept piesa de accent in interioare amenajate in stil retro industrial, acest cufar este totodata si o excelenta solutie pent... Detalii »
Categorie: Cufere
Mobila. Scaunul de dining Hansen White este inspirat de o piesa originala ce a aparut in anii '50, creatie a designerilor americani Ray si Charles Eames. A fost primul scaun fabricat din plastic dur, cu o forma unica a sezutului si spatarului, turn... Detalii »
Categorie: Scaune
Cu un aspect exterior retro scaunele de bar HM H31 ofera ambientului dumneavoastra o atmosfera aparte. Linia eleganta a design-ului care se continua de la baza piciorului din otel cromat pana la spatarul si sezut din lemn nuc tapitate cu pi... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
MOBILA. Comoda retro Madame Charme cu 3 sertare din lemn alb 107x53x90 cm... Detalii »
Categorie: Comode
MOBILA. Set de 3 mese retro din lemn maro... Detalii »
Categorie: Masute
MOBILA. Etajera retro din lemn alb 120 cm... Detalii »
Categorie: Etajere
MOBILA. Masa retro din lemn alb cu maro pentru TV 70 cm... Detalii »
Categorie: Masute
Mic mobilier. Langa semineu, un fotoliu. Langa fotoliu, un suport de reviste. Totul parea nou aici, dar aerul era din alt veac. Am prins a rasfoi o carte, am privit coperta unui almanah fara a reusi insa sa inteleg insa de unde vine straniul simtamant. S... Detalii »
Categorie: Accesorii Mobila
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Biblioteci
Stil: Modern Material: PVC Culoare: Imprimeu Scaun tip taburet usor de intretinut, ideal pentru bucatarii, sufragerii, balcoane sau terase. Detalii tehnice Tapiteria este usor de intretinut si curatat. Dimensiuni Latime: 38 cm Lungime: 38 c... Detalii »
Categorie: Taburete Si Banci
Mobila. Comoda pentru televizor, cu blat finisat natur si cadru din lemn alb antichizat. Este ideala ca element al unui interior rustic. Comoda pentru televizor Bourjois este prevazuta cu doua compartimente pentru depozitare si nisa cu raft. O pies... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Cu designul sau unic, consola retro Arlechin va fi piesa sezonului, fie ca o amplasati in hol, fie ca va sta in living. Designul retro al consolei este subliniat de picioarele oblice din metal si de fronturile pastelate ale celor trei serta... Detalii »
Categorie: Console
  • Produse Mobila:
  • 404   1 - 20