Mobila Retro

  • Produse Mobila:
  • 378   1 - 20
Mobila. Scaunul de dining Hansen White este inspirat de o piesa originala ce a aparut in anii '50, creatie a designerilor americani Ray si Charles Eames. A fost primul scaun fabricat din plastic dur, cu o forma unica a sezutului si spatarului, turn... Detalii »
Categorie: Scaune
Mobila. Vitrina cu doua sertare Alphonse, cu finisaj alb de inspiratie provensala, trebuie imaginata in interioare de case cu pereti din piatra de rau si terase ce dau spre gradini cu liliac. Astfel, farmecul rustic al acestui tip de mobila pentru ... Detalii »
Categorie: Vitrine
Scaune bucatarie BUC 1312 sunt scaune bine conturate, usor rotunjite, un amestec perfect intre stilul retro si cel modern. Acest scaun are eleganta, are o stralucire subtila, o nota de lux, data de picioarele cromate si de statura inalta. S... Detalii »
Categorie: Scaune
MOBILA. Masa retro din lemn maro pentru TV 70 cm... Detalii »
Categorie: Masute
Mobila. Paravan decorativ format din trei panouri articulate cu balamale metalice. Cadrul din lemn este invelit in panza imprimata. Are deopotriva rol estetic si functional, putand fi folosit ca element al unui decor vintage sau pentru a ascunde o ... Detalii »
Categorie: Paravane
Mobila. Comoda pentru televizor Colombina se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de bej patinat, comoda Colombina este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din d... Detalii »
Categorie: Comode
Mobila. Comoda pentru televizor, cu blat finisat natur si cadru din lemn alb antichizat. Este ideala ca element al unui interior rustic. Comoda pentru televizor Bourjois este prevazuta cu doua compartimente pentru depozitare si nisa cu raft. O pies... Detalii »
Categorie: Comode
Cu un aspect exterior retro scaunele de bar HM H31 ofera ambientului dumneavoastra o atmosfera aparte. Linia eleganta a design-ului care se continua de la baza piciorului din otel cromat pana la spatarul si sezut din lemn nuc tapitate cu pi... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
MOBILA. Comoda retro Madame Charme cu 3 sertare din lemn alb 107x53x90 cm... Detalii »
Categorie: Comode
MOBILA. Biblioteca retro din lemn alb cu maro 207 cm... Detalii »
Categorie: Biblioteci
MOBILA. Servanta retro din lemn alb cu maro... Detalii »
Categorie: Comode
MOBILA. Etajera retro din lemn alb 120 cm... Detalii »
Categorie: Etajere
Mic mobilier. Ia un loc, sunt atatea lucruri pe care nu ni le-am spus inca. Sunt taine nedescoperite si lumi de vazut intre peretii acestei odai. Nu te grabi, lumea alearga destul. Sezi numai si ingaduie-ti o poveste. Pouf confortabil si placut ochiului,... Detalii »
Categorie: Taburete
Mobila. Noptiera cu aspect nefinisat, ideala ca element al unui interior retro sau rustic. Practic manufacturata, este prevazuta cu doua sertare numai bune pentru ascuns maruntisurile din dormitor. Vopseaua periata cu alb ici si colo accentueaz... Detalii »
Categorie: Noptiere
Mic mobilier. Personalizati taburetul Stillo Catia dupa gustul dumneavoastra! Va invitam sa alegeti intre cinci variante de finisare a cadrului si zeci de modele de stofa pentru tapiterie, pentru a alcatui un taburet intocmai cum v-ati dorit. Confortabi... Detalii »
Categorie: Taburete
Mic mobilier. Taburetele-cutie sunt solutia ideala atunci cand aveti invitati la ceai, dar nu si scaune pentru ei. Este cutie pentru depozitare si piesa de mic moblier in acelasi timp, aceasta multumita tapiteriei din piele ecologica, imprimata cu motive... Detalii »
Categorie: Taburete
Mic mobilier. Taburetele-cutie sunt solutia ideala atunci cand aveti invitati la ceai, dar nu si scaune pentru ei. Este cutie pentru depozitare si piesa de mic moblier in acelasi timp, aceasta multumita tapiteriei din piele ecologica, imprimata cu motive... Detalii »
Categorie: Taburete
Mic mobilier. Clasica prin tapiteria cu butoni, retro daca e sa privim la picioarele oblice, eclectica bancheta Carol este nu numai o alcatuire placuta ochiului, ci si o piesa de mic mobilier foarte utila. Lada cu care este inzestrata reprezinta o excele... Detalii »
Categorie: Banchete
Mobila. Elegant tocmai prin simplitatea lui, scaunul Eloy Grey Diamond se integreaza cu usurinta drept accent retro intr-o amenajare contemporana de living sau dining. Sezutul si spatarul sunt turnate intr-o singura piesa in forma de scoica ce aduc... Detalii »
Categorie: Scaune
Mobila. Ciudat burg acesta: patru strazi drepte, intretaindu-se si intovarasindu-se doua cate doua. De-a lungul lor, case cu acoperis plat si mobila alba, mutate parca de pe tarmuri meridionale. Teribil plictis, imi spuneam, dar pe la zece seara ca... Detalii »
Categorie: Biblioteci
  • Produse Mobila:
  • 378   1 - 20