Mobila Retro

  • Produse Mobila:
  • 521   1 - 10
Scaune. Scaunul de bar Packard Silver este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Silver este robust si estetic original. Disponibile intr-o gama variata de ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul de bar ABS 170 se remarca prin tapiteria din care este confectionat, respectiv o piele de tip vinil lucioasa ( gen vintage ), precum si prin formele retro date de cusaturi si elementele de imbinare ale sezutului cu spatarul.ABS 170 ... Detalii »
Categorie: Scaune
MOBILA. Consola retro din metal maro 18 cm... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Perete
Scaune. Scaunul de bar Packard Galvano este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Galvano este estetic, robust si durabil. Disponibile intr-o gama variata ... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul de bar Packard Red este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Red este robust si estetic original. Disponibile intr-o gama variata de culori... Detalii »
Categorie: Mobila
Fotolii. La fel de actual azi, desi a fost proiectat acum mai bine de 50 de ani, fotoliul Bergen Grey este acea piesa de mobilier care reuseste sa fie in centrul atentiei in orice incapere ati aseza-o. Puteti sa folositi cu succes fotoliul Bergen at... Detalii »
Categorie: Mobila
Biblioteci. Biblioteca din lemn masiv, cu linii rafinate, clasice. O piesa aleasa de mobila pentru living, biblioteca Jules este prevazuta cu trei polite pe care pot odihni carti, decoratiuni sau portelanuri. La mijloc, biblioteca are trei sertare pent... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaun retro confectionat din metal, suficient de rezistent pentru a fi folosit intr-un bistro, bar sau o cafenea. In egala masura element practic si de stil, acest model de scaun poate fi amplasat, de asemenea, in living sau in zona de din... Detalii »
Categorie: Mobila
MOBILA. Bufet retro din lemn alb si maro... Detalii »
Categorie: Bufet
Oglinzi clasice. Oglideste-te. Tu si intrebarile tale, de zece ori cate zece. Prinde chipul mirat spre amintire: intre ramele inflorate aceeasi ochi te vor privi si maine, dar gandul va fi fost plecat demult.Oglinda de perete in stil retro  avand rama anti... Detalii »
Categorie: Oglinzi
  • Produse Mobila:
  • 521   1 - 10