Mobila Clasica

  • Produse Mobila:
  • 1607   1 - 10
Fotolii. Fotoliul balansoar Franz este o replica fidela a unei piese celebre, fabricata la mijlocul secolului al XIX-lea de catre Michael Thonet. Balansoarul Franz este nu numai rezistent și placut ochiului, dar este și foarte confortabil - o inv... Detalii »
Categorie: Mobila
Comode. Comoda pentru televizor Robin se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro, comoda TV Robin este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile co... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaunul Bar SL Long verde - inchis este un scaun de bar clasic si modern in acelasi timp dar mereu elegant scaun ce imbina in mod armonios otelul dur vopsit in diverse culori cu forma lui futurista. Acest scaun poate sustine o greutate maxi... Detalii »
Categorie: Scaune Bar
Modelul Cuier metalic Saturn este un cuier vopsit in camp electrostatic cu un design clasic fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Dimensiuni:- Inaltime: 180 cm - Latime:   43 cm Garantie cuier: 2 an... Detalii »
Categorie: Cuiere
Modelul Cuier metalic Saturn este un cuier vopsit in camp electrostatic cu un design clasic fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Dimensiuni:- Inaltime: 180 cm - Latime:    43 cm Garantie cuier: 2 ... Detalii »
Categorie: Cuiere
Mobila. Scaunul Kyla High este este o combinatie armonioasa dintre un cadru de lemn clasic, elegant si minimalist si o gama larga de culori a tapiteriei, care se potriveste oricarui tip de interior. Scaunul High este unul dintre cele patru versiuni... Detalii »
Categorie: Mobila
Mobila. Scaunul Kyla High este o combinatie armonioasa dintre un cadru de lemn clasic, elegant si minimalist si o gama larga de culori a tapiteriei, care se potriveste oricarui tip de interior. Scaunul High este unul dintre cele patru versiuni din ... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Formele geometrice lucrate in metal sunt en vogue in designul de interior, oglinda Zadro ilustrand cu brio acest trend. Designul unghiular al ramei creeaza o interesanta iluzie optica, de rotație. Un element spectaculos, oglinda cu rama m... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Oglinzi clasice. Oglinda metalica Zion este perfecta ca parte a unui decor cu tema marina. Rama oglinzii este compusa din doua contururi dreptunghiulare de care sunt prinse bucați de franghie care se intrețes. Oglinda Zion poate fi amplasata atat orizonta... Detalii »
Categorie: Oglinzi
Console. Consola cu doua sertare, anume menita unui decor cu aer romantic. Dimensiunile o fac potrivita pentru holul de la intrare sau intr-un living de dimensiuni mi mici. Manerele metalice ii sporesc farmecul. Finisata in tonuri neutre de bej natu... Detalii »
Categorie: Mobila
  • Produse Mobila:
  • 1607   1 - 10