Mobila Clasica

  • Produse Mobila:
  • 1603   1 - 10
Mobila. Noptiera realizata din lemn masiv de stejar in stil clasic, este agatata pe cadrul patului si conceputa astfel incat sa poata fi amplasata oriunde. Astfel, dumneavoastra o puteti plasa pe partea stanga sau dreapta a patului. De asemenea, se... Detalii »
Categorie: Mobila
Comode. Comoda pentru televizor Robin se remarca multumita liniilor si proportiilor armonioase. Finisata cu o placuta nuanta de maro, comoda TV Robin este de o fermecatoare simplitate. O piesa de mobila pentru interioare inspirate din decorurile co... Detalii »
Categorie: Mobila
Brand: D2design   Categorie: Fotolii Clasice
Brand: D2design   Categorie: Fotolii Clasice
Brand: D2design   Categorie: Fotolii Clasice
Scaunul vizitator Volga are un design clasic minimalist.  Acest model este ideal in oricare zona de asteptare dar si in sali de conferinta. Sezutul si spatarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat. Cadrul cromat asigura scaun... Detalii »
Categorie: Scaune Vizitator
Set masa Euro 2 lemn masiv este setul care se integreaza perfect intr-un living clasic. Masa Euro 2 realizata din lemn masiv de fag se extinde la ambele capete si are blatul realizat MDF furniruit. Setul contine masa Euro 2 si 6 scaune de ... Detalii »
Categorie: Mese Cu Scaune
Fotolii. Cu formele sale organice, fotoliul - balansoar Bergen White este compromisul cel mai placut intre romantismul delicat inspirat de balansoarele clasice si pragmatismul designului scandinav. Il puteti folosi pentru a indulci un decor minimali... Detalii »
Categorie: Mobila
Scaune. Scaunul de bar Packard Silver este un clasic al designului industrial. Inspirat de mobilierul din interioarele atelierelor pariziene de inceput de secol XX, Packard Silver este robust si estetic original. Disponibile intr-o gama variata de ... Detalii »
Categorie: Mobila
Oglinzi clasice. Oglinda de perete cu rama din lemn de brad decorata cu motive traforate si cu insertii de oglinda. O piesa plina de farmec eclectic, oglinda Gretta poate fi folosita in compozitie cu celelalte piese de mobila din colectie.... Detalii »
Categorie: Oglinzi
  • Produse Mobila:
  • 1603   1 - 10