Mobila Vintage

  • Produse Mobila:
  • 159   1 - 20
MOBILA. Bancheta vintage din lemn maro cu tapiterie 90 cm... Detalii »
Categorie: Banchete
Mese. Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele cerinte si atuuri in proiectare si procesul de ... Detalii »
Categorie: Gradina
Fotolii Fixe. Descriere: Fotoliul Sally impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestor... Detalii »
Categorie: Canapele
Fotolii. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Gradina
Masa de cafea Milan L1are un design vintage oferind un confort maxim in orice bucatarie dining sau living!Masa este fabricata din MDF si lemn rezistent ce asigura calitatea produsului. Recomandam sa fie folosita in livinguri dininguri bucat... Detalii »
Categorie: Mobilier Design Mese
Mobila. A o numi simplu 'canapea' ar fi nedrept, caci este mult mai mult prilej de incantare, rasfat si uimire laolalta. Tapiteria cu textura vintage, pentru care designerul a gandit o nuanta placuta de maro, imbraca natural aceasta forma cl... Detalii »
Categorie: Canapele
Scaune. Stil: Modern Material: Rattan Culoare: Negru Simplu si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in terasele moderne cat si in alte spatii. Detalii tehnice Plantele de Rattan sunt larg utilizate pentru productia de mobi... Detalii »
Categorie: Gradina
Mobila. Bufet din lemn de brad, prevazut cu trei sertare. Cele trei usi sunt decorate cu motive traforate de inspiratie orientala. Fronturile sertarelor aduc o nota clasica prin ornamentele inspirate de forme vegetale. O piesa plina de farmec vinta... Detalii »
Categorie: Bufete
Mobila. Dintre copertele vechi desprinse un teanc de scrisori parfumate, legate cu funda. Zambi gandind: 'Mereu vom ocroti imaginea de demult privind-o cu ochi de copil. Si vom uita mereu ca, odata cu anii, am pierdut si inocenta.' Depotriva decora... Detalii »
Categorie: Etajere
MOBILA. Fotoliu vintage The Knight of Hearts din lemn maro roscat si tapiterie cu trandafiri... Detalii »
Categorie: Fotolii
Mobila. Cufar vintage cu rol de bancheta, confectionat din lemn de brad, cu blatul imbracat in piele ecologica. Recomandat drept piesa de accent in interioare amenajate in stil retro industrial, acest cufar este totodata si o excelenta solutie pent... Detalii »
Categorie: Cufere
Fotolii. Din 1950, Sika Design a creat mobilier realizat prin tehnici manuale ce a impresionat prin linii bine definite si materiale de exceptie. Confortul, calitatea si durabilitatea sunt principalele cerinte si atuuri in proiectare si procesul de ... Detalii »
Categorie: Gradina
Accesorii casa. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Taburete Si Banci
MOBILA. Fotoliu vintage The Knight of Hearts din lemn alb cu tapiterie ocru... Detalii »
Categorie: Fotolii
MOBILA. Fotoliu vintage The Knight of Hearts din lemn alb antichizat si tapiterie gri 70x64x110 cm... Detalii »
Categorie: Fotolii
MOBILA. Bancheta vintage din lemn alb cu tapiterie 90 cm... Detalii »
Categorie: Banchete
MOBILA. Fotoliu vintage The Knight of Hearts din lemn si velur rosu 64x53x108 cm... Detalii »
Categorie: Fotolii
Mobila. Cartile ascund intre coperte taine din cele mai mari. Comoda vintage cu sertare Pergamon a fost manufacturata pornind de la acest gand. Ea inchipuie o stiva de carti asezate una peste alta, in fermecatoare asimetrie. Cele patru tomuri sunt ... Detalii »
Categorie: Comode
Mic mobilier. Langa semineu, un fotoliu. Langa fotoliu, un suport de reviste. Totul parea nou aici, dar aerul era din alt veac. Am prins a rasfoi o carte, am privit coperta unui almanah fara a reusi insa sa inteleg insa de unde vine straniul simtamant. S... Detalii »
Categorie: Accesorii Mobila
Mic mobilier. Impaturi linistit gazeta, apoi se trase mai aproape de foc. Afara o ploaie marunta sacaia caldaramul, in timp ce in camera de alaturi voci vesele inchinau pe seama altui an trecut. 'Ce iluzorie nepasare!', gandi, 'si cata nesabuinta...'. Su... Detalii »
Categorie: Accesorii Mobila
  • Produse Mobila:
  • 159   1 - 20